Jump to content
BulForum.com

Въпрос относно дигитални видео камери

Recommended Posts

• 2 months later...

Проблем имам с WEB камерата си.Преинсталирах уина и като включа камерата я разпознава като ново устройство но като сложа диска и ъпдейтна драйвера нещо неще.Може би иска нови драйвери ли незнам :( Призводителя е www.bestek.com.hk , но като отида на тази страница кура му янко, няма нищо.Незнам има ли някви общи драйвери за камери?Моля помогнете?

Явно утре ша тряя да отида да питам в ЕРАТА

Ся ако бяха тука Backbone,N00KiE илиFoxy щяха да ми помогнат?Иде ми да са хвърла от втория етаж заради някви си шибани драйвери

hehe :) Be stranno se chuvstvam che me spomenatavat, i to sred takiva hora deto imam oshte baq hlqb da qm dode gi stigna :D

inache...dai modela na kamerata, shte probvam da ti namerq driveri

hehe :) Be stranno se chuvstvam che me spomenatavat, i to sred takiva hora deto imam oshte baq hlqb da qm dode gi stigna :D

inache...dai modela na kamerata, shte probvam da ti namerq driveri

Значи камерата е Bestek PCM-30-301 това е всичко което пише на кутията?

web.jpg

Проблем имам с WEB камерата си.Преинсталирах уина и като включа камерата я разпознава като ново устройство но като сложа диска и ъпдейтна драйвера нещо неще.Може би иска нови драйвери ли незнам :( Призводителя е www.bestek.com.hk , но като отида на тази страница кура му янко, няма нищо.Незнам има ли някви общи драйвери за камери?Моля помогнете?

Явно утре ша тряя да отида да питам в ЕРАТА

На някой устройства (уеб камери, Инфра ред, блутут) в инструкциите е изри4но споменато , 4е драйверите се инсталират преди да се свърже устройството , ако и тва е така , трябв ада се спазва !!!

Ако не е така , то трябва да опишеш как то4но ъпдейтваш драйверите , ако викаш сам директорията на ЦД в която е драйвера , бива да опиташ да стартираш сетъп-а от диска и той сам да си сложи дрйверите , ако пък си пробвал с сетъпа от диска , то бива да опиташ и варианта сам да укажеш драйвера !

От мен толкова , то ина4е варианти много , но си мисля 4е на 4исто нов вин. и ако си спазил конкретните указания за инсталация на устройството - то трябва да ба4ка !!! .... хм освен ако найстина не ба4ка и требе да се връща за ремонт !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...