simbata Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Хубаво, че ми каза. нека и аз сега ти кажа нещо. ако не ми хареса - няма. ти разбра ли каква е целта на играта, защото аз гледах наляво надясно и никъде нищо не пишеше. само форума не съм проверявал. флуудърски ми били постовете. в единия задавам въпрос свързан със геймплея във втория показвам отговор на един от въпросите и се възмущавам в третия отново се възмущавам, че никъде не са написани правилата на играта и какво аджеба се прави. <{POST_SNAPBACK}> Естествено, целта на играта е да събереш най-много точки, за да спечелиш някакви наградки и да покажеш, че си голям разбирач За пъвия поуст - неможа ли да се сетиш, че така са решили хората - така са го направили. Мисля, че ти е ясно, че тук знаем точно толкова колкото и ти. Неможа ли да пропуснеш възмущението, поне в 1 поуст ? BTW - Правилата се виждат доста добре в главното меню... emirates stadion, откъде разбра, че ще има и други първенства и ако има, ще можем ли да правим още тимове, защото вече направих такъв за Премиершип, а ми се ще да имам и италиански ЕDIT : А, да усетих се, че е логично да може - току що видях, че може да имам български и английски тим едновременно Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 За пъвия поуст - неможа ли да се сетиш, че така са решили хората - така са го направили. Мисля, че ти е ясно, че тук знаем точно толкова колкото и ти. Ами не. Видях, че като оставя графата за цена с чертичката вътре (под което се подразбира, че не искам разпределение по този критерии), страницата ми сменяше графата веднага на "под 100 000" и не връщаше резултат. не връщаше резултат и като избирах другите 3 ниски суми при което ми мина през акъла, че щом са сложени там, а не връщат резултат, можеби има някакъв бъг при мен. или това не е някакси по-логично от предположението, че такива играчи не съществуват? А тия правила дето са сложени са пълен боклук. От къде аджеба идват тия точки? Кой решава дали играча да се появи на терена или не? Защо трябваше да разбирам, че точките се решават въз основа на реалните мачове, от хора във форума, а заспалите автори на играта не са се сетили никъде да го напишат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Колега, ако не от реални мачове (както е между другото при всички подобни игри), от какви мачове да е? Айде кажи ми, че на мен нещо фантазията явно ми куца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Колега, ако не от реални мачове (както е между другото при всички подобни игри), от какви мачове да е? Айде кажи ми, че на мен нещо фантазията явно ми куца. Ми може да е като на Hattrick, в самата игра да се играят срещи. от къде мога да знам. не съм играл такъв тип игра преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Аве хора, какво стана с тая игра ве ??? Няма ли вече да добавят точките ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted August 22, 2005 Author Share Posted August 22, 2005 Еми то още е в пробен период и може би като за начало по бавно обработват точките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Те точките за А група са нанесени така като гледам, но аз там отбор нямам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 45t Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted August 23, 2005 Author Share Posted August 23, 2005 34 т ... Само не знам за какво бавят английското... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 71 т в България все още обаче не мога да си съставя отбора в Англия Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 35 точки в България... Прецаках се здраво с двама от Пирин Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 0 точки в Premiership. Май ми е куц отбора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 На мен ми даде точки само за тренера...не разбрах, защо така направи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 На мен ми даде точки само за тренера...не разбрах, защо така направи... <{POST_SNAPBACK}> При всички е така . Или имат бъг , или не могат да насмогнат с точките ... хехе на първо място съм с 10 точки и ми е дало 7 допълнителни трансфера ------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 И аз имам 9 позволени трансфера и 7 точки от тренера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 аз имам -1 от тренера и 9 трансфера. в някаква лига The Champions ме бяха поканили и аз приех. там имаше няколко с по 10 точки и обърнах внимание, че единия е на първо място. има някакъв бъг, определено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 аз имам -1 от тренера и 9 трансфера. в някаква лига The Champions ме бяха поканили и аз приех. там имаше няколко с по 10 точки и обърнах внимание, че единия е на първо място. има някакъв бъг, определено. <{POST_SNAPBACK}> Да . Все още не са отстранили бъг-а (ако говориш за Английските отбори де) , дадени са само точките на тренерите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.