Jump to content
BulForum.com

http://www.funfc.com/

James_Bond007

Recommended Posts

http://www.funfc.com/ ето този футболен "мениджър" окрих.. в него може да си направите и БГ отбор и Английски :) заповядайте :)

Edit: Играта е пусната вчера така че не сме загубили нищо :)

в бг първенството моята лига е James_Bond007 а в Premiership: James_Bond007-2

Парите хич не са достатъчни, особено за Англия... иначе и аз вчера се регнах. Отбор: Sknots и SknotsBG (името ми хрумна във Hattrick и само него ползвам деа :) ).

И аз се регистрирах. Парите са повече от недостатъчни, а цените са по-високи от нормалното. Все пак ще се пробваме. Излизат по 7.5 мил средно за играч, а добрите нападатели са по 20тина... Аз лично направих старата и изпитана схема - един свръх нападател (макар да нямах пари чак за Анри или Нистелроой), двама супер халфове и пълнеж. Тия 3ма ще ми правят точките и другите, ако хванат нещо...бива. Отборът ми се казва GeorgiK Team...логично.

Aми наистина парите са малко и освен един двама другите нападатели са над 10 милиона.. обаче аз като фен на Ман Ю първо взех Ван Нистелрой и Едвин Ван Де Сар и после сглобих останалото, въпреки че сбърках с схемата, защото избрах 4-3-3 и това доведе до скъпи нападатели и липса на средства...

edin vupros...

kak moga da se prisuedinq kum nqkoq Mini Liga...

tursih, tursih, ama az li sum kiorav ili... :blink:

hmmm...

dava mi samo da suzdam nova Liga, ne mi dava da se prisuedinq kum veche suzdadena ot nqkoi drug...

kakto i da e...

vlizaite v Champions Leage...:)

Edit:moito naburzo skroeno timche e Silencer...

dori ostana nqkoi lev za starini...:)

Май най-добрата схема ще излезе 5-3-2 или поне така си мисля...

Ами може би си прав , защото парите наистина са крайно ограничени :angry1 . Аз гледам да имам по един наистина перфектен халф , защитник и нападател и другото тъпча с няк'ви нещасници :confused

Абе тука защитниците нямат ли разпределения : ляв, десен, централен? всичките ли са "защитник"?

Май да :lol:

Как да видя кога и с кй ми е следващият мач и да питам , отборите от начало автоматично ли са включени в някоя от лигите ?

Защо в тази нещастна игра няма защитници под 2 000 000? как да си купя още 2-ма, че да допълня отбора като не мога и да продавам тия дето съм ги купил?

Защо в тази нещастна игра няма защитници под 2 000 000? как да си купя още 2-ма, че да допълня отбора като не мога и да продавам тия дето съм ги купил?

Можеш да ги заменяш . Като отидеш на отбора пред играча има едно "Т" натискаш го и избираш с кой да го замениш ;) .

Мерси на vas4o , че проясни мен :tongue

Как да видя кога и с кй ми е следващият мач и да питам , отборите от начало автоматично ли са включени в някоя от лигите ?

Активирах отбора си! Кога започвам да играя мачове?

Вашият отбор не играе никакви мачове - вашите играчи и треньор получават точки в зависимост от представянето си в българската А група или Примиършип. Вашият отбор получава сумарно точки според представянето на играчите и треньора си. Според крайната сума от тези точки вашият отбор се премества нагоре или надолу в класацията.

Малко тъпичко ми се струва.

Най-добрата схема е с нападатели, защото не ти губят точките, а само могат да печелят. Добрите халфове са също голяма работа, защото смучат много от голове, а им взимат малко от допуснати. Защитата и вратарят са ташак работа. И супер да са, пак много смучат. Затова 4-3-3, но парите не стигат, та съм с двама мизерни нападатели и Руун. Поне халфовете вързах горе-долу. Абе мизерия, парите не са досметнати. Ако с тия пари трябваше и да ги поставям по постове отляво надясно, щях да си умра прав. Поне това го няма. А иначе играта е едно към едно със старата игра на Диемата... Там бях влезнал в първата стотица по едно време...

Ето го моят отбор:

Godzillaz 

Треньор: Ален Перен

Игрова схема: 4-4-2

Точки до момента: 0

Място в общото класиране: 0

Оставащи трансфери: 2

В Шей Гивън

З Фернандо Йеро

З Стефан Аншо

З Алан Стъбс

З Дарън Моор

П Себастиан Ларсон

П Хари Кюъл

П Пер Франдсен

П Пит Уитингам

Н Уейн Рууни

Н Фернандо Мориентес

Трудно ми е все пак да играя нещо, което даже незнам каква му е целта.

GeorgiK Team

Треньор: Мартин Йол

Игрова схема: 4-3-3

Точки до момента: 0

Място в общото класиране: 0

Оставащи трансфери: 2

В Джейми Ашдаун

З Алан Стъбс

З Ален Гома

З Нийл Колинс

З Мартин Албрехтсен

П Джеймс МакФадън

П Дарън Флетчър

П Ариен Робен

Н Куинси Овусу-Абейе

Н Флоран-Синама Понгол

Н Уейн Рууни

Това е моят. Надявам се вратарят ми да не играе, че иначе жална ми майка. Той ми е само за попълване. Изобщо надеждата е да играят нападателите и по-скоро Синама-Понгол, защото може да взема оттам нещо и най-вече халфовете. На тях разчитам основно.

Защо в тази нещастна игра няма защитници под 2 000 000?

Малко тъпичко ми се струва.

Трудно ми е все пак да играя нещо, което даже незнам каква му е целта.

Ако не ти харесва играта - не я играй! Защо трябва да тъпкаш с флуудерски поустове иначе добрата тема на James_Bond007 ? Хората са измислили IRC, за тази работа...

Според мен играта е добре замислена, а програмистите трябва да бъдат похвалени за отделеното време с което са допринесли за нашия кеф :)

Парите наистина не са много, но все пак имам в тима си играчи от ранга на Анри, Пирес и Фридел...

James_Bond007, 10х за темата!

P.S. Според мен няма смисъл от по - точни разпределения на играчите.

Ако не ти харесва играта - не я играй!

Хубаво, че ми каза. нека и аз сега ти кажа нещо. ако не ми хареса - няма. ти разбра ли каква е целта на играта, защото аз гледах наляво надясно и никъде нищо не пишеше. само форума не съм проверявал. флуудърски ми били постовете.

в единия задавам въпрос свързан със геймплея

във втория показвам отговор на един от въпросите и се възмущавам

в третия отново се възмущавам, че никъде не са написани правилата на играта и какво аджеба се прави.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...