James_Bond007 Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 http://www.funfc.com/ ето този футболен "мениджър" окрих.. в него може да си направите и БГ отбор и Английски заповядайте Edit: Играта е пусната вчера така че не сме загубили нищо в бг първенството моята лига е James_Bond007 а в Premiership: James_Bond007-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Парите хич не са достатъчни, особено за Англия... иначе и аз вчера се регнах. Отбор: Sknots и SknotsBG (името ми хрумна във Hattrick и само него ползвам деа ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 И аз се регистрирах. Парите са повече от недостатъчни, а цените са по-високи от нормалното. Все пак ще се пробваме. Излизат по 7.5 мил средно за играч, а добрите нападатели са по 20тина... Аз лично направих старата и изпитана схема - един свръх нападател (макар да нямах пари чак за Анри или Нистелроой), двама супер халфове и пълнеж. Тия 3ма ще ми правят точките и другите, ако хванат нещо...бива. Отборът ми се казва GeorgiK Team...логично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted August 19, 2005 Author Share Posted August 19, 2005 Aми наистина парите са малко и освен един двама другите нападатели са над 10 милиона.. обаче аз като фен на Ман Ю първо взех Ван Нистелрой и Едвин Ван Де Сар и после сглобих останалото, въпреки че сбърках с схемата, защото избрах 4-3-3 и това доведе до скъпи нападатели и липса на средства... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 edin vupros... kak moga da se prisuedinq kum nqkoq Mini Liga... tursih, tursih, ama az li sum kiorav ili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted August 19, 2005 Author Share Posted August 19, 2005 Ми има едно мини лиги и моята е има в първия пост... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 hmmm... dava mi samo da suzdam nova Liga, ne mi dava da se prisuedinq kum veche suzdadena ot nqkoi drug... kakto i da e... vlizaite v Champions Leage... Edit:moito naburzo skroeno timche e Silencer... dori ostana nqkoi lev za starini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 И аз се регнах . потребителско име : Meg4o отбор : MEGABYTE парола : е да ве --------------- паричките как намаляват Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 А как се продават играчи ве???? Или не може??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Май най-добрата схема ще излезе 5-3-2 или поне така си мисля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Май най-добрата схема ще излезе 5-3-2 или поне така си мисля... <{POST_SNAPBACK}> Ами може би си прав , защото парите наистина са крайно ограничени . Аз гледам да имам по един наистина перфектен халф , защитник и нападател и другото тъпча с няк'ви нещасници Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Абе тука защитниците нямат ли разпределения : ляв, десен, централен? всичките ли са "защитник"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Абе тука защитниците нямат ли разпределения : ляв, десен, централен? всичките ли са "защитник"? <{POST_SNAPBACK}> Май да Как да видя кога и с кй ми е следващият мач и да питам , отборите от начало автоматично ли са включени в някоя от лигите ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Защо в тази нещастна игра няма защитници под 2 000 000? как да си купя още 2-ма, че да допълня отбора като не мога и да продавам тия дето съм ги купил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Защо в тази нещастна игра няма защитници под 2 000 000? как да си купя още 2-ма, че да допълня отбора като не мога и да продавам тия дето съм ги купил? <{POST_SNAPBACK}> Можеш да ги заменяш . Като отидеш на отбора пред играча има едно "Т" натискаш го и избираш с кой да го замениш . Мерси на vas4o , че проясни мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Как да видя кога и с кй ми е следващият мач и да питам , отборите от начало автоматично ли са включени в някоя от лигите ? Активирах отбора си! Кога започвам да играя мачове?Вашият отбор не играе никакви мачове - вашите играчи и треньор получават точки в зависимост от представянето си в българската А група или Примиършип. Вашият отбор получава сумарно точки според представянето на играчите и треньора си. Според крайната сума от тези точки вашият отбор се премества нагоре или надолу в класацията. Малко тъпичко ми се струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Малко тъпичко ми се струва. <{POST_SNAPBACK}> Ми за някои е яко. Мен например много ме кефи тая игрица!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Най-добрата схема е с нападатели, защото не ти губят точките, а само могат да печелят. Добрите халфове са също голяма работа, защото смучат много от голове, а им взимат малко от допуснати. Защитата и вратарят са ташак работа. И супер да са, пак много смучат. Затова 4-3-3, но парите не стигат, та съм с двама мизерни нападатели и Руун. Поне халфовете вързах горе-долу. Абе мизерия, парите не са досметнати. Ако с тия пари трябваше и да ги поставям по постове отляво надясно, щях да си умра прав. Поне това го няма. А иначе играта е едно към едно със старата игра на Диемата... Там бях влезнал в първата стотица по едно време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Ето го моят отбор: Godzillaz Треньор: Ален Перен Игрова схема: 4-4-2 Точки до момента: 0 Място в общото класиране: 0 Оставащи трансфери: 2 В Шей Гивън З Фернандо Йеро З Стефан Аншо З Алан Стъбс З Дарън Моор П Себастиан Ларсон П Хари Кюъл П Пер Франдсен П Пит Уитингам Н Уейн Рууни Н Фернандо Мориентес Трудно ми е все пак да играя нещо, което даже незнам каква му е целта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 az do kolkoto razbrah tezi to4ki se polu4awat sled kato istinskite otbori igraqt i ako daden futbolis e vkaral ti dawat to4ki ,a ko ne e vkaral ti zemat pone az taka razbrah Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 GeorgiK Team Треньор: Мартин Йол Игрова схема: 4-3-3 Точки до момента: 0 Място в общото класиране: 0 Оставащи трансфери: 2 В Джейми Ашдаун З Алан Стъбс З Ален Гома З Нийл Колинс З Мартин Албрехтсен П Джеймс МакФадън П Дарън Флетчър П Ариен Робен Н Куинси Овусу-Абейе Н Флоран-Синама Понгол Н Уейн Рууни Това е моят. Надявам се вратарят ми да не играе, че иначе жална ми майка. Той ми е само за попълване. Изобщо надеждата е да играят нападателите и по-скоро Синама-Понгол, защото може да взема оттам нещо и най-вече халфовете. На тях разчитам основно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Защо в тази нещастна игра няма защитници под 2 000 000? <{POST_SNAPBACK}> Малко тъпичко ми се струва. <{POST_SNAPBACK}> Трудно ми е все пак да играя нещо, което даже незнам каква му е целта. <{POST_SNAPBACK}> Ако не ти харесва играта - не я играй! Защо трябва да тъпкаш с флуудерски поустове иначе добрата тема на James_Bond007 ? Хората са измислили IRC, за тази работа... Според мен играта е добре замислена, а програмистите трябва да бъдат похвалени за отделеното време с което са допринесли за нашия кеф Парите наистина не са много, но все пак имам в тима си играчи от ранга на Анри, Пирес и Фридел... James_Bond007, 10х за темата! P.S. Според мен няма смисъл от по - точни разпределения на играчите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Скоро ша пускат и другите първенства Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 А може ли по някав начин да се печелят пари ве хора. Ако маже играта ще ме кефи още повече!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Ако не ти харесва играта - не я играй! Хубаво, че ми каза. нека и аз сега ти кажа нещо. ако не ми хареса - няма. ти разбра ли каква е целта на играта, защото аз гледах наляво надясно и никъде нищо не пишеше. само форума не съм проверявал. флуудърски ми били постовете. в единия задавам въпрос свързан със геймплея във втория показвам отговор на един от въпросите и се възмущавам в третия отново се възмущавам, че никъде не са написани правилата на играта и какво аджеба се прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.