firmajiq Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 РС-то е Сименс Сценик Кутия Desktop + захранване Дъно LX с вградено видео 2МВ Процесор Селерон 300А + радиатор Памет 2 х 32 МВ РС66 Няма FDD, CD, HDD Цената съм я писал - 17 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 всичко тествано ли? работи ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted August 19, 2005 Author Share Posted August 19, 2005 естествено е тествано В интерес на истината софтуерния Shutdown-а нещо не изключва, ама не ми се занимаваше да уточнявам къде точно е проблема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarandaliev Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 на сокет ли е или на слот проца, и ако е на слот, имаш ли преходник от сокет 370 за слот 1 да купя и него. ина4е ме устройва цената, понеже ми трябва само дъно. А, и ще издържи ли селерон 1 (или 1.1гига май) Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted August 20, 2005 Author Share Posted August 20, 2005 на сокет ли е или на слот проца, и ако е на слот, имаш ли преходник от сокет 370 за слот 1 да купя и него. ина4е ме устройва цената, понеже ми трябва само дъно. А, и ще издържи ли селерон 1 (или 1.1гига май) <{POST_SNAPBACK}> 1. Естествено е на слот - аз лично не съм виждал Селерон 300 на сокет (най-малкия, който съм виждал е 333, пък и те са много редки) 2. Имам преходници от слот към сокет: Преходник Слот1 -> PPGA - 6 лв. Преходник Слот1 -> FCPGA - 9 лв. 3. Само дъно няма да можеш да използваш - то си върви с кутията, защото е марково (повечето маркови РС-та са със специфични дъна). 4. Дъното е LX, което значи, че работи мах на 66МНз, което значи, че НЯМА да издържи процесор със 100 или 133 шина (в случая Селерон 1ГНз) с никакви преходници Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted August 20, 2005 Author Share Posted August 20, 2005 РС-то е запазено за Ael до вторник; ако случайно нещо се прецака - ще съобщя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 може ли да се събере в ATX Mini Tower котия ако може и ако се откаже пича го взимам Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted August 20, 2005 Author Share Posted August 20, 2005 Не, не може - специфична е кутията. А ако Ael се откаже, след него има още един записан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.