Jump to content
BulForum.com

Imam problem s kirilicata

KOCE_BOCE

Recommended Posts

Ne moga da pi6a na kirilica v internet.problem niakakav.ne znam.Tova e ot izvecno vreme,a pak v WORLD vsi4ko e o.k.

PLEASE HELP!!!

Сега ще хвърля боб и ще разбера какво точно искаш да кажеш с: "Ne moga da pi6a na kirilica v internet" Какъв браузър ползваш?

Имах подобен проблем, в което и поле на браузъра да се опитвах да пиша на кирилица не ставаше (излизаше на маймунки)... не ползвам Flex-a, а кирилицата на Injinera :) реших си проблема, като сложих Avant browser

Ne moga da pi6a na kirilica v internet.problem niakakav.ne znam.Tova e ot izvecno vreme,a pak v WORLD vsi4ko e o.k.

PLEASE HELP!!!

Такива проблеми не изникват от нищото :confused Все трябва да си инсталирал нещо или да си пипнал някъде нещо за да стане така - от самосебе си няма да стане ... Помисли къде какво може да си правил ... иначе както каза savamane ще трябва да се допитам до кристалната си топка :D

Виж дали encoding-а в browser-а ти е CP-1251

Хм, сложих си енкодинга на Turkish, Unicode, Western(8869-1) и продължавам да си пиша на кирилица, само дето не виждам какво пише на бутоните.Пробвано с Файърфокс 1.0.6, ИЕ и Опера 8.0.Проблема по-скоро му е в кирилизацията ан човека, но той не казва с каква е. :angry:

Също така осигури се че следното съществува:

Tools - Options - General - Languages, най-горе в списъка трябва да присъства Bulgarian [bg].

В същия прозорец се подсигури, че долу в падащия списък за Default Encoding е избрано Cyrillic (Windows-1251).

Също така осигури се че следното съществува:

Tools - Options - General - Languages, най-горе в списъка трябва да присъства Bulgarian [bg].

В същия прозорец се подсигури, че долу в падащия списък за Default Encoding е избрано Cyrillic (Windows-1251).

Благодаря и на двама ви, обаче пак изкарва само ??? ????? ?? ???? ? ????? ???? :(

---------------------------

EDIT: Смених го от пощата си в гмаил, сега всичко на гуугъл ми е на кирилица :woot

Я кажи откъде се оправя това за Мозила, че не може да прочете нищо от гуугъла (ИЕ може) :confused

Не е ли от Edit -> Preferences -> General -> Fonts & Colors -> Fonts for:

Или поне е така при мен на firefox-а на линукса :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...