Jump to content
BulForum.com

Prodavam Asus Ati Radeon 9200SE/128 Mb za 30$

Recommended Posts

Prodavam Asus Ati Radeon 9200SE/128 Mb 64 bit s tv out za 30$ povtarqm za $. Ako nqkoi se intersuva da zvuni na 032-66-20-38 tursete Anton. Ako izpolzva mirc nicka mi e _kenny_ .Ako ipolzva skype nicka mi e kenny300.Cenata moje da se dogovarq

мисля, че тази тема няма да изкара много...препоръчително е да прочетеш това... :excl:

10. Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката и. Наказание 20% уорн !

TI SUSHTO

kajete kakvo mislite

Offtopic...

sori,ama takiva postove sa si chist Up...2. Абсолютно се забраняват постове с цел да вдигнат една тема по нагоре или да я върнат на първата страница. UP постванията са строго забранени ! Вдигането на тема може да се осъществи само в случай, че се предлага нова по-атрактивна цена или някакъв бонус към продаваната стока. Сваляния на цени с 1 лев са несериозни и също се наказват. При неспазване се прилага наказание с 20% уорн !

uspeh v prodajbata... :)

az mlukvam dotuk...

kenny,

виждам,че навсякъде си предлагаш картата( и почна да ръсиш глупости на(за) хора които се опитват да ти помогнат и заслужават Уважение),та реших и аз да ти помогна малко.

На цената която си сложил ще си я продаваш доста време(и не знам дали ще я продадеш).

Моята оферта е 30лв(не $).

Координатите ми са в подписа.

kenny,

виждам,че навсякъде си предлагаш картата( и почна да ръсиш глупости на(за) хора които се опитват да ти помогнат и заслужават Уважение),та реших и аз да ти помогна малко.

На цената която си сложил ще си я продаваш доста време(и не знам дали ще я продадеш).

Моята оферта е 30лв(не $).

Координатите ми са в подписа.

нова, тази карта е над или около $40, не мисля че ти е адекватно предложението.

Off topic Недей да пълниш темата с глупави постове моля те.

Сега по темата:

Аз предлагам 35лв. само за картата. Не искам за 45 да ми даваш LAN-ка или dial-up модем.

Един въпрос, защо картата е на 3 месеца както ми каза ти в IRC а няма гаранция?

Някой да те пита?

Или си адвоката на kenny?

Като искаш му давай 30$ и си гледай работата!

На мен не ми трябва,но ми писна да се разнася из всяка тема с остроумните си Коментари!

И ето I\0_Error му дава35лв.

Да си я продава,нали това е целта!

И накрая прочети ПРАВИЛАТА!

Някой да те пита?

Или си адвоката на kenny?

Като искаш му давай 30$ и си гледай работата!

На мен не ми трябва,но ми писна да се разнася из всяка тема с остроумните си Коментари!

И ето I\0_Error му дава35лв.

Да си я продава,нали това е целта!

И накрая прочети ПРАВИЛАТА!

както ти изразяваш възмущение от него, така аз от теб - за това ти написах.

@I\O_Error: не мисля, че е глупаво да се коментира цената на предлагания продукт.

както ти изразяваш възмущение от него, така аз от теб - за това ти написах.

@I\O_Error: не мисля, че е глупаво да се коментира цената на предлагания продукт.

С риск да си навлека малко неприятности ще пусна още един офтопик

10. Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката и. Наказание 20% уорн !

Read the rules :)

Po taq logika i nonsan ne bi trqbvalo da komentira stokata. Ili mislish, 4e:

Pokazva nqkakav interes kam stokata? Otdelno, 4e ako kartata struva 40$ kato nova, to cenata, koqto iska da i vzeme e napalno realna. Drug vapros e, 4e za parite si kartata ne predlaga nujnite grafi4ni vazmojnosti i 4e kato si e dal parite za neq, sega ili shte si q 4uka v glavata ili shte q prodade na dosta po niska ot realnata i stoinost ili shte 4aka, nqkoi, koito tarsi to4no tova, koeto toi predlaga.

Po taq logika i nonsan ne bi trqbvalo da komentira stokata. Ili mislish, 4e:

Pokazva nqkakav interes kam stokata? Otdelno, 4e ako kartata struva 40$ kato nova, to cenata, koqto iska da i vzeme e napalno realna. Drug vapros e, 4e za parite si kartata ne predlaga nujnite grafi4ni vazmojnosti i 4e kato si e dal parite za neq, sega ili shte si q 4uka v glavata ili shte q prodade na dosta po niska ot realnata i stoinost ili shte 4aka, nqkoi, koito tarsi to4no tova, koeto toi predlaga.

basten,ако има логика,би трябвало да цитираш първият ми отговор.

Вторият е вече е реплика.

Ami sled kato vsi4ki cetirate pravilata, koito taka ili ina4e izdishat na dosta mesta:

7. Цената се определя от продавача. Предлагане на цени, които са с голяма разлика под цената определена от продавача, ще се трият директно.

Ili mislish, 4e suma, koqto e pove4e ot 2/3 po-niska ot iskana cena ne e golqma razlika? 4oveka iska 48 leva ti mu davash 30. ~ 20 leva razlika. Oshte malko shte napravish 50% drop. AKo mislish, 4e tova ne e golqma razlika interesno mi e koe e.

Naro4no nablegnah na dadeniq red ot tvoeto izkazvane, zashtoto takova izkazvane e neseriozno i ni nai-malko ne pokazva ti da imash interes kam stokata.

С риск да си навлека малко неприятности ще пусна още един офтопик

Read the rules :)

I\O_Error има си хора, които да следят за спазването на правилата. не мисля, че е нужно във всяка тема всеки да цитира какви са те и да прави забележки на другите. и защо си мислиш, че не съм заинтересуван към стоката?

така или иначе вече е продадена, дано по-бързо да се затвори темата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...