kenny Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Prodavam Asus Ati Radeon 9200SE/128 Mb 64 bit s tv out za 30$ povtarqm za $. Ako nqkoi se intersuva da zvuni na 032-66-20-38 tursete Anton. Ako izpolzva mirc nicka mi e _kenny_ .Ako ipolzva skype nicka mi e kenny300.Cenata moje da se dogovarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted August 19, 2005 Author Share Posted August 19, 2005 kajete kakvo mislite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 мисля, че тази тема няма да изкара много...препоръчително е да прочетеш това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted August 19, 2005 Author Share Posted August 19, 2005 10. Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката и. Наказание 20% уорн ! TI SUSHTO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Davam 5 leva ne davam $.!!! P.S Ako iskash da go prodadesh tova durvo napishi malko pove4e info za nego Chestoti ? Markirovka na pmaetta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 kajete kakvo mislite <{POST_SNAPBACK}> Offtopic... sori,ama takiva postove sa si chist Up...2. Абсолютно се забраняват постове с цел да вдигнат една тема по нагоре или да я върнат на първата страница. UP постванията са строго забранени ! Вдигането на тема може да се осъществи само в случай, че се предлага нова по-атрактивна цена или някакъв бонус към продаваната стока. Сваляния на цени с 1 лев са несериозни и също се наказват. При неспазване се прилага наказание с 20% уорн ! uspeh v prodajbata... az mlukvam dotuk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 kenny, виждам,че навсякъде си предлагаш картата( и почна да ръсиш глупости на(за) хора които се опитват да ти помогнат и заслужават Уважение),та реших и аз да ти помогна малко. На цената която си сложил ще си я продаваш доста време(и не знам дали ще я продадеш). Моята оферта е 30лв(не $). Координатите ми са в подписа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wickedsmile Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 kenny,виждам,че навсякъде си предлагаш картата( и почна да ръсиш глупости на(за) хора които се опитват да ти помогнат и заслужават Уважение),та реших и аз да ти помогна малко. На цената която си сложил ще си я продаваш доста време(и не знам дали ще я продадеш). Моята оферта е 30лв(не $). Координатите ми са в подписа. <{POST_SNAPBACK}> нова, тази карта е над или около $40, не мисля че ти е адекватно предложението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 нова, тази карта е над или около $40, не мисля че ти е адекватно предложението. <{POST_SNAPBACK}> Off topic Недей да пълниш темата с глупави постове моля те. Сега по темата: Аз предлагам 35лв. само за картата. Не искам за 45 да ми даваш LAN-ка или dial-up модем. Един въпрос, защо картата е на 3 месеца както ми каза ти в IRC а няма гаранция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 нова, тази карта е над или около $40, не мисля че ти е адекватно предложението. <{POST_SNAPBACK}> Някой да те пита? Или си адвоката на kenny? Като искаш му давай 30$ и си гледай работата! На мен не ми трябва,но ми писна да се разнася из всяка тема с остроумните си Коментари! И ето I\0_Error му дава35лв. Да си я продава,нали това е целта! И накрая прочети ПРАВИЛАТА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wickedsmile Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Някой да те пита?Или си адвоката на kenny? Като искаш му давай 30$ и си гледай работата! На мен не ми трябва,но ми писна да се разнася из всяка тема с остроумните си Коментари! И ето I\0_Error му дава35лв. Да си я продава,нали това е целта! И накрая прочети ПРАВИЛАТА! <{POST_SNAPBACK}> както ти изразяваш възмущение от него, така аз от теб - за това ти написах. @I\O_Error: не мисля, че е глупаво да се коментира цената на предлагания продукт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 както ти изразяваш възмущение от него, така аз от теб - за това ти написах. @I\O_Error: не мисля, че е глупаво да се коментира цената на предлагания продукт. <{POST_SNAPBACK}> С риск да си навлека малко неприятности ще пусна още един офтопик 10. Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката и. Наказание 20% уорн ! Read the rules Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Po taq logika i nonsan ne bi trqbvalo da komentira stokata. Ili mislish, 4e: На мен не ми трябва,но ми писна да се разнася из всяка тема с остроумните си Коментари! Pokazva nqkakav interes kam stokata? Otdelno, 4e ako kartata struva 40$ kato nova, to cenata, koqto iska da i vzeme e napalno realna. Drug vapros e, 4e za parite si kartata ne predlaga nujnite grafi4ni vazmojnosti i 4e kato si e dal parite za neq, sega ili shte si q 4uka v glavata ili shte q prodade na dosta po niska ot realnata i stoinost ili shte 4aka, nqkoi, koito tarsi to4no tova, koeto toi predlaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Po taq logika i nonsan ne bi trqbvalo da komentira stokata. Ili mislish, 4e: Pokazva nqkakav interes kam stokata? Otdelno, 4e ako kartata struva 40$ kato nova, to cenata, koqto iska da i vzeme e napalno realna. Drug vapros e, 4e za parite si kartata ne predlaga nujnite grafi4ni vazmojnosti i 4e kato si e dal parite za neq, sega ili shte si q 4uka v glavata ili shte q prodade na dosta po niska ot realnata i stoinost ili shte 4aka, nqkoi, koito tarsi to4no tova, koeto toi predlaga. <{POST_SNAPBACK}> basten,ако има логика,би трябвало да цитираш първият ми отговор. Вторият е вече е реплика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Ami sled kato vsi4ki cetirate pravilata, koito taka ili ina4e izdishat na dosta mesta: 7. Цената се определя от продавача. Предлагане на цени, които са с голяма разлика под цената определена от продавача, ще се трият директно. Ili mislish, 4e suma, koqto e pove4e ot 2/3 po-niska ot iskana cena ne e golqma razlika? 4oveka iska 48 leva ti mu davash 30. ~ 20 leva razlika. Oshte malko shte napravish 50% drop. AKo mislish, 4e tova ne e golqma razlika interesno mi e koe e. Naro4no nablegnah na dadeniq red ot tvoeto izkazvane, zashtoto takova izkazvane e neseriozno i ni nai-malko ne pokazva ti da imash interes kam stokata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Покажи снимка на статуса на картата в еверес... Или поне напиши нещо за нея (честоти,чипове и прочие) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted August 22, 2005 Author Share Posted August 22, 2005 OF ve4e e prodadeno moje da zatvorite topica Link to comment Share on other sites More sharing options...
wickedsmile Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 С риск да си навлека малко неприятности ще пусна още един офтопик Read the rules <{POST_SNAPBACK}> I\O_Error има си хора, които да следят за спазването на правилата. не мисля, че е нужно във всяка тема всеки да цитира какви са те и да прави забележки на другите. и защо си мислиш, че не съм заинтересуван към стоката? така или иначе вече е продадена, дано по-бързо да се затвори темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.