jojo Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Aйде момчето на което му излиза черно бяло да каже как прави връзката с телевизора, защото не видях, а като не знам- не мога да му отговоря. <{POST_SNAPBACK}> Аз имах същият проблем, но чрез настройките се оправи- мисля, че при избор на система трябва да се избере B/PAL ( не съм много сигурен, защото един приятел ми го прави). След това се появи следният проблем- като пусна филм с BSPlayer на тв излизат или само субтитири или само картина без суб. Така и не можахме да го оправим. За целта свалихме TVTool. С нейна помощ стана- прехвърля филмът, пуснат на BSPlayer на тв екрана и дори през това време може да се прави друго докато на тв си върви филм. Но този вариант не ми харесва. Ако някой знае как и кои точно настройки да оправя без да използвам TVTool нека помогне, моля! Благодаря предварително! Катрата ми е GeForce 6200, а кабела, който използвам е като показаният по-горе, но вместо евроскарт е с най-обикновен жак( камбанка). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Пробвай следното:Пусни филма,примерно с БС плеър,но на малък прозорец не на цял екран,след което го "влачиш"на дясно,докато излезе от екрана При мен се получава,от монитора прозореца отива на телевизора барабар с маркера на мишката там го правиш на цял екран и си готов....А с този кабел става най-лесно <{POST_SNAPBACK}> Май-май може и да не стане с този кабел, ако ТВто не поддържа S-Video Scart. Резултатът ще е черно-бял решението на проблемът е тук! В горния линк има всичко необходимо като информация за направата на такъв кабел. 10м ми излезе около 8лв. Ако някой иска- тези дни имам доста свободно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Обясни първо с какви драйвири си при оригиналните (от диска) Display/Properties/Settings/Advaced/Monitor и на монитора и на ТV-то трябва да са включени(зелени) бутоните горе в дясно и да са избрани и двете бутончета които приличат на чинчове- не на два прозореца един след друг. В допълнителните настройки на монитора и дисплея (и Display/Properties/Settings/) да е 1024х768 Системата да е Пал/Б Ако си с Каталист 5.* (настройките за разд. способност да са същите) и Монитора и ТV да са в Клоне мод като отляво е задлжително монитора. по надолу се избира и да е в овърлей "Same on all". Ако цветовете не са добри се регулират от Video. Ако нещо зациклиш пиши на ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.