Lucky Luciano Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Ами това е. Картата е чисто нова, купена днес от Адроит с 1 година гаранция. Бачка си перфектно, но просто не ми свърши работата, за която я бях предвидил. Купих я за 15 лева и я продавам за 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Ами това е. Картата е чисто нова, купена днес от Адроит с 1 година гаранция. Бачка си перфектно, но просто не ми свърши работата, за която я бях предвидил. Купих я за 15 лева и я продавам за 12 <{POST_SNAPBACK}> 7lv q kupuvam kva e taq rabota deto q be6e predvidil i tq nemoje da q svar6i? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 понеже не съм виждал такава карта ме интересува какви изходи има отзад, защото аз нямам 5.1 колонки на пц-то, а на home theater-а ми е само един вход за 5.1 звук. всичко друго е стерео Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 понеже не съм виждал такава карта ме интересува какви изходи има отзад, защото аз нямам 5.1 колонки на пц-то, а на home theater-а ми е само един вход за 5.1 звук. всичко друго е стерео <{POST_SNAPBACK}> PS: Препоръчвам ти да не се продължава тази дискусия тук, защото може и двама ни да санкционират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 18, 2005 Author Share Posted August 18, 2005 @Mepk Цената не ме устройва. А тази работа, за която я бях предвидил е свързна със Skype. @Stenli Има: Front Out, Rear Out, Bass/Center, Mic In и Line In. Има различни конфигурации на звука - 2-канален, 4-канален и 6-канален. Мисля, че ще стане за твоята система - ако бъркам нека да ме поправят Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Давам 10 лева. Ако те устройва - пиши бързо, че утре пътувам извън града и няма да ме има до следващата неделя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 19, 2005 Author Share Posted August 19, 2005 Картата е продадена на Grosmaster. Да си я ползва със здраве Моля модератора да затвори темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.