Jump to content
BulForum.com

Продавам звукова карта C-MEDIA 5.1

Recommended Posts

Ами това е. Картата е чисто нова, купена днес от Адроит с 1 година гаранция. Бачка си перфектно, но просто не ми свърши работата, за която я бях предвидил. Купих я за 15 лева и я продавам за 12 ;)

Ами това е. Картата е чисто нова, купена днес от Адроит с 1 година гаранция. Бачка си перфектно, но просто не ми свърши работата, за която я бях предвидил. Купих я за 15 лева и я продавам за 12 ;)

7lv q kupuvam

kva e taq rabota deto q be6e predvidil i tq nemoje da q svar6i?

понеже не съм виждал такава карта ме интересува какви изходи има отзад, защото аз нямам 5.1 колонки на пц-то, а на home theater-а ми е само един вход за 5.1 звук. всичко друго е стерео :bgrin:

понеже не съм виждал такава карта ме интересува какви изходи има отзад, защото аз нямам 5.1 колонки на пц-то, а на home theater-а ми е само един вход за 5.1 звук. всичко друго е стерео :bgrin:

P450-5110.jpg

PS: Препоръчвам ти да не се продължава тази дискусия тук, защото може и двама ни да санкционират.

@Mepk Цената не ме устройва. А тази работа, за която я бях предвидил е свързна със Skype.

@Stenli Има: Front Out, Rear Out, Bass/Center, Mic In и Line In. Има различни конфигурации на звука - 2-канален, 4-канален и 6-канален. Мисля, че ще стане за твоята система - ако бъркам нека да ме поправят ;)

Давам 10 лева. Ако те устройва - пиши бързо, че утре пътувам извън града и няма да ме има до следващата неделя.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...