sasho_1989 Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Дайте фото-доказателство за думите си де Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 farrell ми е най-симпатичната съфорумка бе човек, ако искаш да направим специална тема за теб и фарел? за вашата дива любов, връзка, едностранно привличане ли е, кво е.. Казваш и я правим, че даже и пинната може да е, с червени надписи, мигащи банери и кво ли не..... Ама в противен случай, не че имам нещо против, ама или земи млъкни, или дай някви снимки да си кажем и ние мнението - хубава ли е, не е ли, подхождате ли си.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Дайте фото-доказателство за думите си де Тука май не говорим за външна красота щото не сме ги виждали (поне аз не съм виждал никоя от сичките)... Иначе и на мен farrel щото е брутална Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 бе човек, ако искаш да направим специална тема за теб и фарел? за вашата дива любов, връзка, едностранно привличане ли е, кво е.. Казваш и я правим, че даже и пинната може да е, с червени надписи, мигащи банери и кво ли не..... Ама в противен случай, не че имам нещо против, ама или земи млъкни, или дай някви снимки да си кажем и ние мнението - хубава ли е, не е ли, подхождате ли си.. Казвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Казвам Вие пожелахте да видите: http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=68421 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 добре, дайте да я видим farrell най-накрая - нещо снимчица Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 farrell ми е най-симпатичната съфорумка Напиши още едно мнения на тази тема и ще ти е последното което ще напишеш за неопределен период от време тук. Писна ми да чета едно и също във всяка една тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Дайте да я видим тая farrel бе! К'во толкова го обсъждате момичето?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Който търси - намира. Виж в една по-специална тема има няколко нейни снимки Иначе от форумистките, които съм виждал на живо, най-симпатични са ми Jane_Doe и MoonLight... Редакция: Ваньо, ти откри топлата вода! Честито! Иначе и към двете съм без задни помисли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Което те прави... Педофил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 А аз даже не съм ги вижтал тез. Ама къде и да ги видя...... Някакви pictures? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Да, видях я май farell, но ще е добре предложенията да се подкрепени със снимки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 А аз даже не съм ги вижтал тез. Ама къде и да ги видя...... Някакви pictures? Да, видях я май farell, но ще е добре предложенията да се подкрепени със снимки! Нека единствен критерий бъдат само изказванията във форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 [/color]Нека единствен критерий бъдат само изказванията във форума. А, това съм го пропуснал, съжелявам... Ако е така нека да е farrel, защото постовете са й стойностни, а другите ми се губят така или иначе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Което те прави... Педофил? Недей така... и те порастнаха вече Сега актуалните са 92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Чакай, чакай.. Пораснали са за кого? За мен, може би. Не забравяй, че скорпиона приближава преклонна възраст... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Е какво пък - ще станем мазни дебели чичковци с много кинти и ще си пеем: "я елате пиленца при баткоооо..." и пак ще има баланс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Афексе, ти ако искаш ставай дебел и мазен. Аз такива намерения нямам Редакция: Така де , може да си мазен чичка и без да си дебел! tongue.gif отбелязано! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Така де , може да си мазен чичка и без да си дебел! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Важното е да си мазен и заобиколен от пиленца... на мен това ми беше мисълта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.