mobo Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Няма как да има... Трябва да се направят към 30 теми със по 10 човека във pool-а за да се обхванат най редовните 300 форумеца Но тъй като аз съм най-симпатичен от всички, просто не мисля че има нужда от такава мащабна операция просто те е страх да не те размаже конкуренцията. кво се пънете в тема отпреди две години? нема начин да завърши конкурса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 и за кво ни е по дяволите блондинка за президент?! Може да ни потръгне в международните отношения най-сетне. В крайна сметка от 120 години все се прецакваме с каквито и да е президенти да сме били. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Няма как да има... Трябва да се направят към 30 теми със по 10 човека във pool-а за да се обхванат най редовните 300 форумеца Хахахахах. Добре казано То на гласуващите ще им писне да гледат кандидати, та били те и в една тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Ами смешно е.. Ще речеш че има някаква сериозна нотка в предложението ти (уж на шега ) пък.. то вече стана ясно че от тука жени няма да си намерите. Като гледам как се прескачат една друга Нищо сериозно няма, беше си майтап. По емотките се разбира, ако си решил да разбереш майтапа вместо да търсиш под вола теле, в опит да ми се направиш на интересен. Като ви е смешно смейте се, няма да си вържа черно по случая. Жени има достатъчно из форума, друга бира е кой какво търси и какво намира. Ама не ми се спори с радиото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Аз що ни знма че имаме съфорумнички да пишат ЛС та да ги знаим веднага ! По възможност снимка и данни барабар с мерките им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Най-симпатичната я няма в анкетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Нищо сериозно няма, беше си майтап. По емотките се разбира, ако си решил да разбереш майтапа вместо да търсиш под вола теле, в опит да ми се направиш на интересен. Като ви е смешно смейте се, няма да си вържа черно по случая. Жени има достатъчно из форума, друга бира е кой какво търси и какво намира. Ама не ми се спори с радиото. 1. Никой не спори.. нека да е ясно. 2. Не ти се правя на интересен - стана ми смешно от това което написа и си казах мнението. Щом не си съгласен.. ами хубаво .. много ме е яд Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Най-симпатичната я няма в анкетата И коя е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 И коя е? Cadaveria ix Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Печената, total dominion! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Cadaveria ix Ам тя тази май е метълка, ли деанам и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Ам тя тази май е метълка, ли деанам и азSo what? Метълките нямат ли право да са симпатични? Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Ам не съм казал такова нещо, имат си право, ама нали знаеш, че повечето метълки са дебели и леко настъпани в сурата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashko_ Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 nito edna ot tqh ne poznavam(moje bi,6ot ne sam gi vijdal) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Стига бе, да се надяваме, че поне 2-3 от тях са хубави и без дрехи. Освен ако не гей, тогава си взимам думуте назад Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 всички форумки са симпатични, докато са облечени! Е не това си беше яката наредба бих казъл !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 всички форумки са симпатични, докато са облечени! после просто са неотразими Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 после просто са неотразими Не е така просто с дрехите се прикриват леки дефекти докато като се съблечат сичко лъсва на яве Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Не е така просто с дрехите се прикриват леки дефекти докато като се съблечат сичко лъсва на яве е не може да са съвършени кат нас, нали? баси,чак на мен, дето съм по дефолт дразнещо саркастичен и егоцентричен, ми изглежда много нагло тва съждание. сещай се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Не е така просто с дрехите се прикриват леки дефекти докато като се съблечат сичко лъсва на яве ами,като го прочетох тва и веднага си припомних онова леко дефектното дето го беше показал в темата гаджето ми или там кво беше ,нищо чудно че се вкючваш така Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 е не може да са съвършени кат нас, нали? баси,чак на мен, дето съм по дефолт дразнещо саркастичен и егоцентричен, ми изглежда много нагло тва съждание. сещай се. Ми аз не съм казал че съм идеален.Много добре знам че и аз съм дефектен Имах предвид че примерно с едно широко панталонче или с няква дълга пола могат да се прикрият леко пълнички крачка примерно или пък почти всички момичета ползват подплънки за сутиени и т.н.Тея неща неможеш да ги мернеш ако са умело прикрити и не съм имал лоши чуства. ами,като го прочетох тва и веднага си припомних онова леко дефектното дето го беше показал в темата гаджето ми или там кво беше ,нищо чудно че се вкючваш така Е то едното беше за сметка на другото ако ме разбираш Пък и отдавна не ми е "онва" гадже тъи че и не ме грее особенно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 освен всичко друго идеята на темата е била да се обсъждат начините на мислене и изказванията във форума на разните женски индивидки из него, а не външния им вид. не виждам с какво обсъждането на подлите женски номера за симулация наличието на ясно изразени вторични полови белези помагат за дискусията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 освен всичко друго идеята на темата е била да се обсъждат начините на мислене и изказванията във форума на разните женски индивидки из него, а не външния им вид. не виждам с какво обсъждането на подлите женски номера за симулация наличието на ясно изразени вторични полови белези помагат за дискусията. Да ама доколкото виждам някой обсъждат там какви дебели и със смачкани мутри били метълките или пък там Кадеврия 9 ли как се пише незнам каква била симпатична и т.н. което не ми прилича на оценка за изказване или мислене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 farrell ми е най-симпатичната съфорумка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 И на мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.