Tehribo Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 то ти стига да знаеш герито Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 А каква ще е наградата за победителката?! В тоя комерсиален свят моралното удовлетворение не е стимул за подобен род конкурси. Нека някой по-привлекателен член на форума да предложи вечеря със своята особа. Може и модератор да е, но трябва да предложи и някакви привилегии на младата победителка или поне промяна в членския статус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 emi moge na statusa da i lepnat edno miss evrocom.info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Това на всеки може да го лепнат, стига да помоли достатъчно учтиво някой админ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Това на всеки може да го лепнат, стига да помоли достатъчно учтиво някой админ Не винаги със думи става,трябва и деиствия Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 emi moge na statusa da i lepnat edno miss evrocom.info тва ако не се лъжа вече е лепнато, при това не на момиче но повода беше друг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Странно, но на мен всички са ми симпатични Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Харесва ми светоусещането на Ауреолус. Мисля си (или се заблуждавам?), че наподобява моето. Бих искал да си пишем (говорим), примерно в Скайп, но едва ли би отделила време за чат с мен. Съфорумките може да не са много, но са с колоритен изказ и начин на мислене, и е удоволствие (повечето пъти) да ги четеш. Това, че не пиша много тук - не означава, че не следя този форум от поне две години и половина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 farrell оwnz Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Мили момичета, сложете по една снимkа, че ми омръзна да маструбирам по IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Моля се всички постове да са толкова културни..... Молитвите в църква Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 А каква ще е наградата за победителката?! В тоя комерсиален свят моралното удовлетворение не е стимул за подобен род конкурси. Нека някой по-привлекателен член на форума да предложи вечеря със своята особа. Може и модератор да е, но трябва да предложи и някакви привилегии на младата победителка или поне промяна в членския статус. Наградата ще е вечеря с модераторите и админите Преживяването ще е изключително, това мога да го гарантирам Съответно вечерята е фрий Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Наградата ще е вечеря с модераторите и админите Преживяването ще е изключително, това мога да го гарантирам Съответно вечерята е фрий фрий за модераторите или за админите?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Много смешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 фрий за модераторите или за админите?! Много смешно. Ами смешно е.. Ще речеш че има някаква сериозна нотка в предложението ти (уж на шега ) пък.. то вече стана ясно че от тука жени няма да си намерите. Като гледам как се прескачат една друга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Що бе... Вече са много.. И са малки.. => фрее фор евриуан! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 А някой тормози ли ги на ЛС с .... абе с ЛС-та? Имам предвид някоя от фаворитките във вота? Не може да не се е пробвал някой да се направи на любезен. Та аджеба кой на коя е пращал и какви шеги й е писал? Съответно и резултата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 трябваше и по 1 снимка да им сложите, поне и визуално да имаме неква представа за колежките Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Хммм имам няколко "интересни" на farrell, но ще ми издере очите, ако ги постна тук, а и повече няма да видя такива снимки сигурно.... За другите не знам, ама не ме и интересуват... РАДЕЛИНА ПРЕЗИДЕНТ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Хммм имам няколко "интересни" на farrell, но ще ми издере очите, ако ги постна тук, а и повече няма да видя такива снимки сигурно.... За другите не знам, ама не ме и интересуват... РАДЕЛИНА ПРЕЗИДЕНТ!!! all u got and need is ur word така че стига с тия снимки ,май нещо беше казано по тоя въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 А някой тормози ли ги на ЛС с .... абе с ЛС-та?Имам предвид някоя от фаворитките във вота? Не може да не се е пробвал някой да се направи на любезен. Та аджеба кой на коя е пращал и какви шеги й е писал? Съответно и резултата... не всички сме нахално невъзпитани като теб Хммм имам няколко "интересни" на farrell, но ще ми издере очите, ако ги постна тук, а и повече няма да видя такива снимки сигурно.... За другите не знам, ама не ме и интересуват... РАДЕЛИНА ПРЕЗИДЕНТ!!! то и аз твърдя че имам 3 милиона на влог в банката, ама от там отричат. нещо съм бил сбъркал с нулите ми разправят. и за кво ни е по дяволите блондинка за президент?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Ами... не ти плащам да вярваш.... Няма да ме накарате да ги постна А и не е блондинка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Хммм имам няколко "интересни" на farrell, но ще ми издере очите, ако ги постна тук, а и повече няма да видя такива снимки сигурно.... За другите не знам, ама не ме и интересуват... РАДЕЛИНА ПРЕЗИДЕНТ!!! Хмм, еми да не те забъркваме с неприятности с мафията, пък да става нещо интирьесну, моиш ли прираскаиш за какво става реч в кореспонденцията ви...пък снимки всички харесваме. не всички сме нахално невъзпитани като теб Аве, аз никоя не съм тормозил! Религията не ми го позволява. Пък съм дърт вече за подобни интернет заигравки и не се лансирам в нета/ти май си по-дърт даже /! Айде да се постави краен срок на конкурса и да се определи ресторанта и спонсора/аджеба админа или модера/. Гледам убиеца точи зъби, но ми се струва, че може да повлияе на справедливия изход на конкурса, щото е пристрастен ама той да си каже... ПП. От тоя грип само глупости пиша....Трябва да излеза вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Нещо не виждам тема за "най-симпатичен съфорумец". Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Нещо не виждам тема за "най-симпатичен съфорумец". Няма как да има... Трябва да се направят към 30 теми със по 10 човека във pool-а за да се обхванат най редовните 300 форумеца Но тъй като аз съм най-симпатичен от всички, просто не мисля че има нужда от такава мащабна операция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.