harmonika Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 А колко по-интересно ще стане, ако се покаже и по някоя снимка и тогава да се гласува. То така само по постове...и баба знае дето се вика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Aми сега ,за разлика от първитя ми отговор:juji Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 На мен ми допада тая с най-големите цици кажи коя е да гласувам за нея иначе то така на думи пред компа всеки знае.важно е на живо за ко стаа въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 На мен ми допада тая с най-големите цици Аз следа за тънко глезенче! Моля съдийската колегия да въведе 10тобална система за оценяване, като е възможно подаването на глас за повече от една от претендентките. Снимковия материал е желателен, но не и задължителен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Дерзайте, момчетаааааааааа ето ви гърдички, имате дупета... Глезенчета липсват, но не ви пречи да си спретнете една темичка и за това E.T., intense, kopche (нищо, че не фигурира)-много ми допадат тези момичета. Въпреки че като се замисля, почти всички съфорумки са ми симпатични.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Дерзайте, момчетааааааааааето ви гърдички, имате дупета... Глезенчета липсват, но не ви пречи да си спретнете една темичка и за това E.T., intense, kopche (нищо, че не фигурира)-много ми допадат тези момичета. Въпреки че като се замисля, почти всички съфорумки са ми симпатични.... Eee,juji мноо е брутално това,излизаме извън темата .....ама те май си го търсят де Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Не трябваше така да се получава,жужи ни нареди здравата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 kade sa snimkite da vidim simpatichnosta na suforumkite ? Kato cukna na imeto i ne mi vadi profil 0vote na nik vsichki sa mi simpatichni Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 А каква е наградата за победителката Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Снимки публикувани от самите юзърки в темата "качете си снимки" в хронологична последователност : snejko - deleted (warez-a) etelina - http://www.evrocom.info/invision/index.php?showuser=3808 BloodRayne - http://www.sladur.com/www/Detailed/31394.html `Kiara - http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=12748 {{Nati}} - deleted Pechenata - No 1 No 2 No 3 No 4 No 5 kopche - http://img409.imageshack.us/my.php?image=kopche1qq.jpg Deniiiiiii - No 1 No 2 No 3 No 4 No 5 No 6 e-rotica - http://www.evrocom.info/invision/index.php?showuser=9058 MoKPa - http://i81.photobucket.com/albums/j231/MoKPa1/F1000026.jpg Сега...... Аз мисля, че повечето са си дали с удоволствие снимките и не считат това за намеса (мн груба) в личното им пространство. И все пак аз съм дал линкове и могат да си ги изтрият. ПС. За тези които ще бъдат жури или се изявяват на такива - много малко снимки има тук, и то повечето са на не много пишешти съфорумки. Whatever... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Бреййй....копчето голяма симпатяга бре! Точно мой тип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 И кучето е голям сладур. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 pak si ostavam za Pechenata P.P-tatuirovkata mnogo me kefi i prevlicha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 На мен пък ми прилича на герой от 'Страшен филм' /5/. п.п-Майтапа на страна-много бясна физиономия има. И като се сетя тая порода как джафкат. малелеелелелелеее дай ми го за един месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Точно мой тип. И с жените ли трябва да се конкурираме стана сложно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Бреййй....копчето голяма симпатяга бре! Точно мой тип. А пък Pechenata има хубави гърди. Сигурно вдига... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Завиждаш ли ми? Да ходим да 'вдигаме' малко. хаха П.п-Повече нема да се обадя у тая тема, струва ми се малко чатърска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Завиждаш ли ми? Да ходим да 'вдигаме' малко. хаха П.п-Повече нема да се обадя у тая тема, струва ми се малко чатърска. Не ти завиждам, отбелязвам нещо, което не се среща при повечето жени, щот са се разпуснали - не се поддържат и циците им увисват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Не се стърпяаах. Да ти кажа честно не знаех що е туй спорт близо 1 година. (До преди тоя месец- откакто се заредих с пистарка/колело/). Но донякъде си и е до натура. Като гледам по басейните кви ги има-некви 17-18-20 годишни, обаче задниците им нацепени все едно са на 50 години. И обратното- кви каки има малеееее. По на 40 години изглеждат по-добре и от сестра ми (която е на 23). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Не се стърпяаах. Да ти кажа честно не знаех що е туй спорт близо 1 година. (До преди тоя месец- откакто се заредих с пистарка/колело/). Но донякъде си и е до натура. Като гледам по басейните кви ги има-некви 17-18-20 годишни, обаче задниците им нацепени все едно са на 50 години. И обратното- кви каки има малеееее. По на 40 години изглеждат по-добре и от сестра ми (която е на 23). Ам ноу хуу чи си съ почнълъ дъ спуртуваш, ма бейбе, защо си мисля само за едноо, защо си мисля пак за лед по кожата ми, оу бейбее - това е твоя винааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Ейчш!! това ми е любимата певица. Фен съм й още от времената на Искам от 16:30 до 17:15 ... какво занеш ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Оф мале,кой изкопа тази тема Сложете катинар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tehribo Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 гласувах за gerry ,не че я знам коя е де ,а иначе Killababe ако се реши да се регистрира тя ще е най-готината Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 гласувах за gerry ,не че я знам коя е де ,а иначе Killababe ако се реши да се регистрира тя ще е най-готината nie puk neznaem koq e Killababe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.