Antares Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Оф т'ва нещо още ли фърчи в облаците Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Ако е така farrell ва трепи всичките отвсякъде. <{POST_SNAPBACK}> Верно мислиш,че ги трепи отвсякъде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 ".....Оф т'ва нещо още ли фърчи в облаците " А колко е щастливо,че има крила...и няма граници.... Т'ва нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Предлагам гласуването да е явно и победителката да почерпи всички гласували за нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefirpenkov Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Ааааа ако ще се показват снимки аз се изнизвам от тукAquila, имам предвид от класацията се махам, не съм конкурентноспособна. <{POST_SNAPBACK}> Ами ти каза,че е нормално да се изисква снимков материал и от теб започна всичко,а сега се изнизваш,но щом мислиш,че не си конкурентноспособна? Ти си знаеш най добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Ако е така farrell ва трепи всичките отвсякъде. <{POST_SNAPBACK}> Защо така реши? След като не си ги виждал всички? Пък и не е най-красивата жена, която съм виждал, за да смятам, че всички са по-малко симпатични от нея. (Нищо лично farrell ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 farrell е голяма симпатяга и мен лично ме кефи Момчета, отклонявате се от темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Ако е така farrell ва трепи всичките отвсякъде. <{POST_SNAPBACK}> Е чак пък да трепе всички отвсякъде...хубаво тяло и не толкова хубаво лице (лично мнение) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Бих искал да помоля някой модератор да затрие всички малоумни офтопици,включително и това мое мнение, както вече веднъж бе направено от Dreamer (ako не се лъжа). Благодаря предварително. <{POST_SNAPBACK}> Изтрих около 25 мнения само от снощи до днес. Ако за трети път трябва да мине модератор да разчисти, темата ще бъде оставена отворена само за гласуване. Като искате да вдигате post count, има предостатъчно теми, в които да го направите, но ви моля да не обръщате цял един раздел в Offtopic Forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvist Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Instense е човекът Всеки неин пост е все едно си в облаци от захарен памук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Абе нито една не съм виждал, обаче като че ли Farrell най ме кефи . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 ми то и аз немога кажа така трябва с името да върви и снимка то как ша каиш точно коя е най-симпатична Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 ми то и аз немога кажа така трябва с името да върви и снимка то как ша каиш точно коя е най-симпатична <{POST_SNAPBACK}> Момчета,мъже и младежи, много ми е любопитно коя от "колежките" ви е направила най-добро впечатление и защо? Нека критерий бъдат само изказванията във форума. Ясно е, че не се познаваме лично с повечето от тях, за да ги преценяваме в друг аспект, но все пак всеки си е изградил някаква представа за повечето участнички във форума. Все нечие мнение му е харесало или не. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Абе нито една не съм виждал, обаче сам радвоен между Farrell i Intense Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Абе нито една не съм виждал, обаче сам радвоен между Farrell i Intense <{POST_SNAPBACK}> Intense! Intense! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 <{POST_SNAPBACK}> дишай дишай спокоино пропуснали сме тоя момен :ph34r: моя вот е за juji Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 chicatillo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 chicatillo <{POST_SNAPBACK}> Да чикатило е готина. Тя е първият модератор който ми обърна внимание в този форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Не знам как стигнах до този форум, но ми се стори интересно, а и изглежда работата е останала недовършена - все пак трябва да се избере победител Да получи наградния фонд, състоящ се от буркан доматено пюре произведено от консервна фабрика село Глава, Койнарска област от 0,46лв. и чифт вълнени стелки 38-ми номер, плетени на 2 куки номер 4. Аз лично гласувам за всички. И понеже няма смисъл да гласувам за всички(а и няма как) - изобщо няма да гласувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 аз си спомням че гласувах за фарел, а тя дори не ме почерпи от тората на победителя и ся съм furiuos Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 zefirpenkov обезмисли темата не напразно беше подчертано и в първия пост без снимки . Ако ще има снимки по добре да е отделна тема НО тя ще се превърне в сравняването на съфорумките по външен вид , което малко или много може да възгордее или обиди една или друга личност . Аз не съм гласувал все още има време Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 snejko още ли не е спечелила? ъ! разочарован съм. а и оттгоава жужаната спря да пише от онез пообърканите, фарелката пък само за секс говори и всичките й се връзвате, хемито се позагуби, а другите са тихи кат медузи в дълбока вода. останахме сами, момчета. трябва да изровим и оная тема за мъжовете и да си ги мерим кой е по-по-по-най, ама админите ще ни напляскат тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Ми аз гласувам за Pechenata(няма я в анкетата)но наи-много ми допада тя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 На мен ми допада тая с най-големите цици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Ми аз гласувам за Pechenata(няма я в анкетата)но наи-много ми допада тя. А, стига бе. Те тука половината не ме обичат щото преди в почти всяка тема им ходих на контра и те видиш ли се връзват, щото аз им говорим глупости.. пък ти сега глей кво прайш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.