Dreamer Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Няма да гласувам за тези, които познавам (snejko, chicatillo) и остава.. intense ако класацията беше за аватари на жените от форума може би щях да гласувам за HemophiliacInMe (и аватара й в момента). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Естествено HemophiliacInMe За кака Снежко съм гласувал толкова пъти - време е да си се подмажа на жената, че гладен и неизпран ще ме остави Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 GerrY, най-много ме кефи от изброените, а къде е Veli? <{POST_SNAPBACK}> Да бе вярно, Вели рулз Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 При тези номинацийки – за intense! Не само заради аватарчето. И все пак не може да се съберем всички във poll-a, но е добър подбор. Все пак по-активните си го заслужават! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Разбира се, че за кака ми жужи. След нея бих поставил наравно Mila и snejko, защото и двете много ми харесва как и какво пишат. Просто тях не ги познавам на живо. farrell разбира се също е доста високо в списъка, с нея също се знаем ('фца, кога пак ше пием бира с тебе?!) ама нека й е гадно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 СНЕЖАНА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 1. gerry 2. farrell 3. HemophiliacInMe 4. snejko 5. Veli Не ме карайте да обяснявам защо! Не ми се пишат 5 страници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 intense... Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 HemophiliacInMe щото каза че слуша гореграйнд... Пък и не само за тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 intense btw. и чикатило ме радва с постовете си Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 intense <{POST_SNAPBACK}> Мда.. и аз я намирам за много сладка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Аз не гласувах, но иначе съм за juji и AuReOLuS(много слънчеви хора, не съм видял един техен пост да е с отрицателено настроение ). На скоро разбрах кой е бил Чикатило (не @Chicatillo ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 най-много ме впечатляват постовете на снежко, личи опит, улегналост, което ми харесва. АуРеОлуС, много позитивен човек, харесва ми. Фарел, просто рулира в изказванията си /..нул воут Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Moje li za sebe si da glasyvam? <{POST_SNAPBACK}> И аз не съм включена, ама... Какво да се прави? Иначе най-много харесвам постовете на AuReOLuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Изтрити са постовете, които нямат общо с темата и нейното задание и са чист спам/офтопик. Ако някой има някакви странични коментари да ползва PM иначе... си знаете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Аз давам null vote ... мненията на нито една не струват поне тези с които се засичаме в темите Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 farrell... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Е.Т.-то или флъфка,ама не мога да реша коя така че....0 Е много яки мадами в тоя форум а а а а Гордейте се Сега мъжката част сигурно чакат : 'Най-симпатичен съфорумник' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Е много яки мадами в тоя форум а а а а <{POST_SNAPBACK}> Сега остава и да ви видим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 На мен пък някой от тука даже и не са ми ясни кои са... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Симпатичен..относително... От позицията на човек,който цени излъчването...с две ръце съм за прекрасното топличко и сияещо създание Валя... Изпитвам не по-малко силни и топли чувства към Снежи...-Бъди по-уверена в себе си..(предполагам знаеш,защо казвам това) Имам една малка забележка и към Жужи...накарай проклетото слънце да изгрее най-накрая...усмихвай се по-често... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Симпатичен..относително...От позицията на човек,който цени излъчването...с две ръце съм за прекрасното топличко и сияещо създание Валя... Изпитвам не по-малко силни и топли чувства към Снежи...-Бъди по-уверена в себе си..(предполагам знаеш,защо казвам това) Имам една малка забележка и към Жужи...накарай проклетото слънце да изгрее най-накрая...усмихвай се по-често... <{POST_SNAPBACK}> Ще подмина забележцицата ти, защото зная, че не ме познаваш, защото в противен случай въпросната забележцица нямаше да я има... Аз съм си ухилена по рождение Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Ще подмина забележцицата ти, защото зная, че не ме познаваш, защото в противен случай въпросната забележцица нямаше да я има... Аз съм си ухилена по рождение <{POST_SNAPBACK}> да ще участва .. в .. Bat(h)man: Jocker strikes back. Гласувах за теб !!! ХЕКТИК е травестит !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 На мен пък някой от тука даже и не са ми ясни кои са... <{POST_SNAPBACK}> Е как да ги знаеш, или те да те знаят като темата я е правил човек, който е във форума от 4-месеца Гласче за juji Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 farrell за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.