Jump to content
BulForum.com

Най-симпатична съфорумка?

Най-симпатична съфорумка?  

412 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Момчета,мъже и младежи, много ми е любопитно коя от "колежките" ви е направила най-добро впечатление и защо?

Нека единствен критерий бъдат само изказванията във форума.

Ясно е, че не се познаваме лично с повечето от тях, за да ги преценяваме в друг аспект, но все пак всеки си е изградил някаква представа за повечето участнички във форума. Все нечие мнение му е харесало или не.

Опитах се да включа само по-активните съфорумки, защото от тях имаме повече впечатления. Сигурно съм пропуснал още стотина други, но нямаше начин.

Дано темата не тръгне в лоша посока само, че ще има кратък живот :)

Нека гласуването да започне ......сега..... :laughing:

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply
Аз гласувам за juji, ако можеше по два пъти бих гласувал и за snejko, защото постовете им са най-зрели  juji има и симпатичен глас :)

Моля се всички постове да са толкова културни.....

Заставам зад snejko и juji,защото са умни момичета и доста често съм съгласен с мненията им.От липсващите тук-фантомът HEKTIK,която ме смути/а сега де :wacko: /,и AuReOluS,защото е страшно приятен и забавен човек.

Пропускате една много важна личност - Mila. Според мен тя заслужава първото място и го е доказала с изказванията си, които винаги са били на място и от които личи огромен опит и най-важното - поне според мен е била права за всичко, което е говорила до сега.

Също така и snejko прави много добро впечатление.

Снежанке, брой си един глас от мен...заради Караян и въртеливия Профиев...и просто ей така. Иначе и фантомът си го бива.

Fluffy! Гласувах за нея защото думичката "пухкав" поражда у мен положителни асоциации. :)

А къде е HEKTIK??? :huh:

ако бях жена, щях да се регистрирам в тоя форум, само за да ме четкат.

отказвам да гласувам, за да не обиждам никоя от номинираните и най-вече неноминираните....

Няма я AuReOluS.. null vote

Тъй като нали не може да се гласува за няколко едновременно: подкрепям HemophiliacInMe, intense и farrell (никоя друга веднъж не се е сетила да ми прати поне едно PM-че без аз да им демонстрирам някаква симпатия)

Да наистина защо е няма Румито демек AuReOluS??? :confused :confused

Аз лично познавам 4 момичета от тези които участват в анкетата и всяка една от тях ми е направила някаво впечатление!!Тъй като имам възможност да гласувам само за едно момиче ще дам нул воте за да няма сърдитички :)

Има едно предаване по bTV - "Кой е по-по-най"...та там избират по популярност измежду дечицата Крал и Кралица (или Принц и Принцеса...не си спомням) и накрая ги ги карат да се целунат и ги питат дали искат да се оженят:) Та незнам защо това тук изведнъж ми навя тези асоциации...да не говорим, че май имаше тема за Мистър и Мис Warez,която май доста се препокрива с тази.

Другата асоциация, която ме сполита в момента е, че момичетата/жените сме твърде малко тук, което незнам как да си го обясня - дали с по-малкия интерес на момичетата към компютри или с някаква друга причина, за която дори не искам да си помислям...

juji-mnого точно си формулира мислите и са все на място;

fluffy-абе все си мисля че ми взима думите от устата :lol:

null vote.....

Пропускате една много важна личност - Mila. Според мен тя заслужава първото място и го е доказала с изказванията си, които винаги са били на място и от които личи огромен опит и най-важното - поне според мен е била права за всичко, което е говорила до сега.

Прав си. Можеш да й го кажеш и на ЛС ;)

При следващ избор вероятно ще присъства. Твърде скоро изригна с изказванията си :)

отказвам да гласувам, за да не обиждам никоя от номинираните и най-вече неноминираните....

Не знам шегуваш ли се, но дано никой не приема темата наистина толкова сериозно, че чак да се сърди. Би било доста незряло.

Има едно предаване по bTV - "Кой е по-по-най"...та там избират по популярност измежду дечицата Крал и Кралица (или Принц и Принцеса...не си спомням) и накрая ги ги карат да се целунат и ги питат дали искат да се оженят:) Та незнам защо това тук изведнъж ми навя тези асоциации...да не говорим, че май имаше тема за Мистър и Мис Warez,която май доста се препокрива с тази.

Тук няма да раздаваме титли и призове. Доста пошло би било.

И аз си мислех, че двете теми се припокриват, но онази много се изроди, защото нямаше ясен критерий за избора. А сега той е изрично изведен на преден план. А именно - гласува се за впечатления от изказвания във форума. Не за най-чаровна усмивка, не за най-дълги бедра, не за най- истеричен смях :laughing:

Надявам се повечето да го съблюдават. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...