fon_tomov Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Споко няма да има проблеми. До края на ноември ще му изплатят дължимото, защото тогава изтичал законовият срок. пък и Пирин имат задължения към НОИ за над 1 милион лева, а тоя "талант" има да взима от Ботев сума под 10 000 лв. (майче 7 хиляди ). <{POST_SNAPBACK}> Освен на НОИ те далжат и 200-300 хиляди на други организаций....За случея с "таланта" не знаех, но това което той прави, ако наистина е от школата на Ботев е СМЕШНО!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 аз днес сиг. ще ходя на тодор диев и очаквам една добре победа ... не че ще им вдигне самочъвствието победа вс. спартак но все пак е нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Мъка направо Мъка.Отвратително неприятно ми е ама да играят без никакъв хъс и желание до никъде няма да стигнем .2:2 с отбор от Б група,който дори не се е класирал,а използва шанса че се правят две Б групи.Бях на мача и се разочаровах от ленивите ни футболисти.Само Коцето и Муши(от време на време) играха на ниво.Разбирам че е приятелска среща ама да играят толкоз слабо....абе нямам думи надявам се да се оправим защото не ми се иска отбор създаден за А група да пребивава в Б Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Хубаво , че не съм бил на мача значи... Кой вкара за наще? Кажете нещо повече за мача Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Натуралните пловдивски тимове Спартак и Ботев завършиха 2:2 в контролна среща играна на стадион "Тодор Диев" в Кючук Париж,пред два пъти повече зрители,отколкото имаше на бутнатият стадион в задният двор на ВСИ в събота. Срещата се състоя за да не губят игрови ритъм играчите на жълто-черните,тъй като тима на Пирин Бг бе изваден от А група.В 17-та минута с удар на Дормушали Саидходжа тима на истинските пловдивчани поведе в резултата ,а в 19-тата Костадин Видолов пропусна да удвои,след като от дузпа уцели гредата.В 30-та минута съдията отсъди дузпа и за Спартак,която гладиаторите реализираха чрез Витанов,а в 40-тата минута след красиво воле на Солаков синьо-белите поведоха с 2-1.През втората част жълто-черните се опитаха да наложат игрови превес,но успяха да стигнат само до 2:2,след като Видолов изравни от пряк свободен удар в 75-тата минута. източник www.botev1912.com Като цяло мача беше на нивото на Б група за жалост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 кофти ми е да го кажа но и аз съм разочарован от мача ... нямам думи дано вземем да играем по-добре че взе да ми писват тези лоши мачове! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.