Jump to content
BulForum.com

По висока скорост

botevbeerboys

Recommended Posts

Искам да попитам само при мен ли се е повишила скороста на download?!! :blink: :punk От преди няколко часа свалям със средно 27 КB/s!! :punk :punk А до предималко беше 24KB/s.При вас как е?!!!На достъпна съм.Впрочим промяната дойде след като си рестартирах модема.Бях го изключил заради грамотевиците!Така,че рестартирайте и вие ако не сте го направили! ;)

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Няма никаква връзка с реста на модема и аз изпитвам в момента това явление, сега дърпам с 27-28к, а иначе с 23-24(и това без да съм рествал модема).Бъди сигурен, че съвсем скоро нещата ще се върнат по старо му(и друг се е случвала подобна аномалия...ако не са вдигнали нета де) :bgrin:

А дано. И аз в момента свалям с 26,5-27 К. Ако и ъплоуда се качи малко, ще е супер. :)

Преди 1 седмица на гигабит стана аномалия. От цялото БГ сваляхме с 120 (18 лв) за около 14 часа (точно след буря), но после го оправиха на 20. Но това сега е малко увеличение и може и да е постоянно

neznam za vas ama pri men pri toku shto kachen Xandros 2.0 mi dava che svalqm dva faila-ediniq s 33kb/s, a drugiq 40,5kb/s...v sushtoto vreme svalqm edni programi ot Xandros Networks, no tam ne moga da kaja kolko durpa ot vruzkata...dvata faila sa ot movies.com.jp...

na dostupna sum...:)

Edit:no postepenno namalqva,bavno no namalqva...

28-29k. Почти нормално :huh: . С 1-2k се е повишила скороста ми.

Айде и аз да споделя... :) ....на достъпна съм...преди свалях с 22К...прочетох темата вчера....рестартирах си модема и наистина докарах до 27К. При някои е възможно модемът да засече промяната и да не се наложи рестарт. Явно тестово пускат, защото така беше и преди всяко вдигане на скоростта...предварително (неофициално) се пуска и след известно време се обявява в новините.

Айде както казах по горе, ще се радвате за кратко.Аз вече дърпам с 22-23 кб(както обикновено), то много пъти стават такива аномалии и дърпаме с няколко кб повече за няколко дена.

az sled vcherashniq skok veche svalqm samo s 26/27 kbs....

qvno naistina testvat predstoqshto uvelichenie...

D+>> Нищо ново под слънцето.Явно не важи за + тарифите.

Ми нещо не съм съгласен. Току що си свалях ъпдейти за Audigy-то и DUMeter показваше от 100 - до 170 КВ, Най-голямото беше един пик в графиката на 210.

Забелязах, че тия дни скоростта е по-висока. Като свалях от сървъра през DC++, а и FlashGet-a показва скорости в тоя диапазон - 100 - 140,50 КВ. Има нещо, ама май не е официално, каквото и да е - временно явление или предстоящ скок в скоростта.

Ми нещо не съм съгласен. Току що си свалях ъпдейти за Audigy-то и DUMeter показваше от 100 - до 170 КВ, Най-голямото беше един пик в графиката на 210.

Забелязах, че тия дни скоростта е по-висока. Като свалях от сървъра през DC++,  а и FlashGet-a показва скорости в тоя диапазон - 100 - 140,50 КВ. Има нещо, ама май не е официално, каквото и да е - временно явление или предстоящ скок в скоростта.

И аз се изненадах...Бронзова теглих със 170 кб/с от дата.бг :confused Не че се оплаквам де :love

Мда, верно че има увеличение на скоростта:)И аз рестартирах модема и тръгна с 26К!Абе, бива-дано да стане и официално това увеличение!И да не последно :lol:

Забелязах, че тия дни скоростта е по-висока. Като свалях от сървъра през DC++,  а и FlashGet-a показва скорости в тоя диапазон - 100 - 140,50 КВ. Има нещо, ама май не е официално, каквото и да е - временно явление или предстоящ скок в скоростта.

tva na D+ nali ? sega i az sh restartna modema da vida :punk

EDIT: emi pri mene ot local zabiva na 120k i po4ti ne marda ina4e ot van6nite saitove nai visokata mi postoqnna skorost ot niakolko dena e 140k sa sled restarta sh vida dali pak e taka

EDIT2: mda pak e taka

EDIT3: gre6ka stabilno 144k ot vanka a local mnogo interesno 6to sa po niski skorostite :wacko:

да и аз от 3-4 дни свалям с 26-28 евала :) колкото и да ги псувам от врема на време еврокома но съм доволен като се сетя че преди теглих с 3 к :wacko: а сега с 28к бива бива :bgrin: и малко ъплуда да дигнат равни няма да имат и по нова година скороста да я докаратд до 50 к за достъпна няма да се оплаквам :P но да не става ме нахални :bgrin: времето ще покаже :)

а модема даже не сък го рестартирал :)

Явно найсрина е било нещо временно. :angry: От по високата скорост няма и помен вече!! :confused Даже е по кофти от преди. :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...