drugdealer Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 очаквам предложения тук и на ЛС.ако имат остатъчна гаранция няма да бъде лошо.също така ако може да давате и някав линк за тях в нет-а.Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 имам една скина от най елемнтарните снима добре имам си снимчици купил съм я преди някъде десет години но е запазена щото много много не я ползвам та не знам как вървят но 12 лева мисля че е добре хах хаха така ми се струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted August 17, 2005 Author Share Posted August 17, 2005 имам една скина от най елемнтарните снима добре имам си снимчици купил съм я преди някъде десет години но е запазена щото много много не я ползвам та не знам как вървят но 12 лева мисля че е добре хах хаха така ми се струва. <{POST_SNAPBACK}> прекалено е висока цената за този клас фотоапарати(мое мнение) при евентуална промяна на цената(коренна промяна) бих имал интерес.благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 прекалено е висока цената за този клас фотоапарати(мое мнение) при евентуална промяна на цената(коренна промяна) бих имал интерес.благодаря <{POST_SNAPBACK}> и аз имам SKINA сив новичак е само веднъж съм снимал но уви братовчедка ми го отвори и освети лентата и така и незнам как снима но е нов 5лв П.С. Убих конкуренцията Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Аз имам един Кодак KB10 35мм камерана 3 години е.Много добри снимки вади.10лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.