Jump to content
BulForum.com

Купувам фотоапарат(от тези с лента)

Recommended Posts

очаквам предложения тук и на ЛС.ако имат остатъчна гаранция няма да бъде лошо.също така ако може да давате и някав линк за тях в нет-а.Благодаря

имам една скина от най елемнтарните снима добре имам си снимчици купил съм я преди някъде десет години но е запазена щото много много не я ползвам та не знам как вървят но 12 лева мисля че е добре хах хаха така ми се струва.

имам една скина от най елемнтарните снима добре имам си снимчици купил съм я преди някъде десет години но е запазена щото много много не я ползвам та не знам как вървят но 12 лева мисля че е добре хах хаха така ми се струва.

прекалено е висока цената за този клас фотоапарати(мое мнение) при евентуална промяна на цената(коренна промяна) бих имал интерес.благодаря

прекалено е висока цената за този клас фотоапарати(мое мнение) при евентуална промяна на цената(коренна промяна) бих имал интерес.благодаря

и аз имам SKINA сив новичак е само веднъж съм снимал но уви братовчедка ми го отвори и освети лентата и така и незнам как снима но е нов :)

5лв :punk

П.С. Убих конкуренцията :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...