Jump to content
BulForum.com

GTA2 + GTA3 (Vice City)

ralexes

Recommended Posts

Dnes si svalih GTA2 B) Mnogo zaribena igra cakal sam q v daskalo,no pri men ne6o ne mi varvi... :angry: Pusnah q ama ne 6e pu6inata,kolko li natiskah REG fila ama pak ni6o,vkarva se i tolkoz,igrata pak ne tragva.Vikam da ne bi da e ot tova 4e sam s WinXP :confused Ako ot win-a moje li vse pak da q podkaram po nqkakav na4in.

Na men GTA3 mi varvi no ima problemi s grafikata - bukvite gi pokazva kato kvadrati,radara pak izob6o za ni6o ne stava i ako re4e6 da izpalni6 nqkoq misiq  :wacko:

Ina4e da znaete nqkakav patch koito da pravi GTA2 savmestima s XP

Ами точно че има пач който оправя тоя графичен проблем с GTA3.Има го на уареза, потърси :)

Az niaah nikakvi problemi s GTA3, a sam pod XP i mai naistina biah instalnal edin pa4 - Q306676_WXP_SP1_x86_ENU.exe - ei tva mu e imeto :lol: .Ako go iztarsi6 v tarsa4kata na wareza ei tva 6te nameri6 vednaga pa4a

Абе защо

Ostava samo nqkoi admin da napravi server i vsi4ko e idealno 
винаги чакате някой да направи нещо за вас не може ли да се уговорите с някои кога ще играете и единия прави игра, другия се ве конеква към играта :confused :confused

:angry1

Em ti mnogo hubavo si go kazal Alien ,ama pomislil li si 4e 6e ima golqm lag ot prostata pri4ina 4e se iziskva barza vrazka :confused .A pri men takava da kajem nqma za6oto sam na dostapna ,no pak za tova +(plus).Koeto 6e re4e imam dosta visoka skorost kam sarvarite na Evrocom-a .

Drugo koeto iskam da kaja e 4e nikoga nqma da se polu4i qka multiplatyer igra ako nikoi ne ti vlezne v sarvara.Pak dokato ima public sarvar ,vsi4ki 6e go vidqt i 6e mogat da vleznat.

Vednaga 6om si svalih patch-a za GTA-to vleznah v sarvar s IP 64.246.50.5.Ne moga da vi opi6a kakvo mele stava kogato se saberat na edno mqsto okolo 7 4oveka :wacko:.Strelba ot vsqkade ,koi kogo ne eqsno no pak za tova neveroqten kupon :woot Za jalost ima6e golqm lag i moje da se kaje 4e bqh samo nabludatel a ne u4astnik :blink:

Taka 4e ako ima jelqe6i za GTA sarvar da nadadem glas do nebeto kam adminite i da ni napravqt edin sarvar za da si razcakvame qko :D

Kakvo ima6 predvid

ами плащай си за по бобра тарифа

щом искаш да играеш в мрежа и да не ти лагва има зали или си правите мрежа в квартала купувате си кабел рутер и т.н.

инвестираш пари.

Какво се оплаквате аз преди съм играл на X-Wing Aliance по модем; "Може ли сервер за GTA2????" бла,бла,бла :sick

Защо не купиш един компютър и на него ще пускаш сървари за каквото си искаш????? :confused

:punk

Alien ,

moeto mom4e

1)4eti za kakvo stava na vapros -parvona4alno topica be6e za GTA2 no vposledstvie premina kam GTA3 i nai-veroqtno 6e pomolq Dreamer da mu smeni imeto na GTA3 ili ne6o podobno

2)Kvi sa tiq gluposti da si pla6am za po dobra tarifa :confused 30 leva ne sa li dostata4ni ili spored teb trqbva da si pla6am o6e :confused Mnogo mi e 4udno ti na kakvo tarifa si 4e mi govori6 takiva gluposti . Napravo kato 4eta izliqniq kato tvoite otka4am.Az za kakvo sam se varzal kam Evrocom,za da se varja za nqkoq zala do nas ili da si izgrajdam mreja iz kvartala :confused

3)Ti sega kakvo si mi po4nal da sravnqva6 X-Wing Aliance i GTA3(Vice City).Ako nqkoga si igral igrata na Rockstar 6e zabeleji6 kakvo grafika ima ,a tqa nesamneno 6e okoje vliqnie na multiplayer-a i vrazkata. X-Wing Aliance sigurno e nabor na Pentium 2 taka 4e ne mi govori izob6o za neq ;)

4)Dori i da si kupq komputar za sarvar kakvo 6e go pravq :confused Da si navra li nqkade :angry: Vzemi si kupi ti i si napravi sarvar ako 6e6 si razcakvai i sas sebe si

5)I posledno nqma smisal da prodaljava6 da mi pi6e6 gluposti ot tozi rod deto si mi gi pisal po nagore,za6oto taka samo si vdiga6 reitinga bez da kazva6 ni6o sa6estveno.Az o4akvam tuk da otgovarqt hora koito sa za ideqta i jelaqt da se napravi GTA sarvar ;)

1-во на 66лв.-съм

2-ро играя на Medal of Honor (и нямам никакви проблени ако в някоя зала някой почне да играе и аз да се конекна към тях) и F1 2002 (малко накъсва но става купон.

3-то като ти казах че преди съм играл на X-Wing по медем изобщо нямаше кабелен интернет (3год.) как искаш да играя с други хора :confused :confused

4-то купи си колпютър плати и за него 30лв. и пускай там сървари

5-то не можеш ли дирекно да питаш furiozo дали има възможност??? :confused

Az niaah nikakvi problemi s GTA3, a sam pod XP i mai naistina biah instalnal edin pa4 - Q306676_WXP_SP1_x86_ENU.exe - ei tva mu e imeto :lol: .Ako go iztarsi6 v tarsa4kata na wareza ei tva 6te nameri6 vednaga pa4a

Sujalqvam, 4e taka se namesvam, ne sum 4el podrobno i vsi4ki postove, no grafikata mi e super precakana. Predi i bukvite bqxa kvadrat4eta, no sega, kato izteglix tozi pa4 se opravixa (su6to i radara) . Problema s grafikata oba4e ostana :( . Naprimer kato se dviji kola i zad neq ostava sqnkata i (vse edno 4e se dvji s skorostta na svetlinata). Tova prosto mnogo me drazni. Da mojete da kajete nqkav pa4 i za tova :rolleyes: ?

• 7 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...