ralexes Posted September 19, 2003 Share Posted September 19, 2003 Dnes si svalih GTA2 Mnogo zaribena igra cakal sam q v daskalo,no pri men ne6o ne mi varvi... Pusnah q ama ne 6e pu6inata,kolko li natiskah REG fila ama pak ni6o,vkarva se i tolkoz,igrata pak ne tragva.Vikam da ne bi da e ot tova 4e sam s WinXP Ako ot win-a moje li vse pak da q podkaram po nqkakav na4in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 19, 2003 Share Posted September 19, 2003 Точно от XP е проблема. Преди време и при мен се получи но несъм се мъчил да го оправям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 19, 2003 Share Posted September 19, 2003 Аз и GTA 3 не можах да подкарам на ХР.Само с Vice City няма проблеми като 4е ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prasko Posted September 19, 2003 Share Posted September 19, 2003 Za da podkara6 gta 3 pod XP trqbva si svali6 edin pa4 za win-a Pi6e go v readme-to ot kade to4no Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted September 20, 2003 Author Share Posted September 20, 2003 Na men GTA3 mi varvi no ima problemi s grafikata - bukvite gi pokazva kato kvadrati,radara pak izob6o za ni6o ne stava i ako re4e6 da izpalni6 nqkoq misiq Ina4e da znaete nqkakav patch koito da pravi GTA2 savmestima s XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 20, 2003 Share Posted September 20, 2003 Na men GTA3 mi varvi no ima problemi s grafikata - bukvite gi pokazva kato kvadrati,radara pak izob6o za ni6o ne stava i ako re4e6 da izpalni6 nqkoq misiq Ina4e da znaete nqkakav patch koito da pravi GTA2 savmestima s XP Ами точно че има пач който оправя тоя графичен проблем с GTA3.Има го на уареза, потърси Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 Az niaah nikakvi problemi s GTA3, a sam pod XP i mai naistina biah instalnal edin pa4 - Q306676_WXP_SP1_x86_ENU.exe - ei tva mu e imeto .Ako go iztarsi6 v tarsa4kata na wareza ei tva 6te nameri6 vednaga pa4a Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted September 21, 2003 Author Share Posted September 21, 2003 Abe hora nqkoi da e igral GTA3 ili Vice City v multyplayer rejim Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 NE sam no znam 4e moje.Za GTA 3 predi vreme biah svalial niakakav multiplayer variant no niaa6e s koi da igraia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted September 22, 2003 Author Share Posted September 22, 2003 Ako na nqkoi mu se igrae GTA3 v multimlayer rejim prosto da se obadi No parvo da kaje otkade da si svalq pacha-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted September 22, 2003 Author Share Posted September 22, 2003 Vijdam 4e nqkoi e ka4il multiplayer patch za Vice City tuk taka 4e vi prikanvam da si napravim edno deathmatch-e Ostava samo nqkoi admin da napravi server i vsi4ko e idealno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 Абе защо Ostava samo nqkoi admin da napravi server i vsi4ko e idealno винаги чакате някой да направи нещо за вас не може ли да се уговорите с някои кога ще играете и единия прави игра, другия се ве конеква към играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted September 22, 2003 Author Share Posted September 22, 2003 Em ti mnogo hubavo si go kazal Alien ,ama pomislil li si 4e 6e ima golqm lag ot prostata pri4ina 4e se iziskva barza vrazka .A pri men takava da kajem nqma za6oto sam na dostapna ,no pak za tova +(plus).Koeto 6e re4e imam dosta visoka skorost kam sarvarite na Evrocom-a . Drugo koeto iskam da kaja e 4e nikoga nqma da se polu4i qka multiplatyer igra ako nikoi ne ti vlezne v sarvara.Pak dokato ima public sarvar ,vsi4ki 6e go vidqt i 6e mogat da vleznat. Vednaga 6om si svalih patch-a za GTA-to vleznah v sarvar s IP 64.246.50.5.Ne moga da vi opi6a kakvo mele stava kogato se saberat na edno mqsto okolo 7 4oveka .Strelba ot vsqkade ,koi kogo ne eqsno no pak za tova neveroqten kupon Za jalost ima6e golqm lag i moje da se kaje 4e bqh samo nabludatel a ne u4astnik Taka 4e ako ima jelqe6i za GTA sarvar da nadadem glas do nebeto kam adminite i da ni napravqt edin sarvar za da si razcakvame qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 Всяко хубаво нещо е скъпо така че:.... импровизирай Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted September 22, 2003 Author Share Posted September 22, 2003 Всяко хубаво нещо е скъпо така че:.... импровизирай Kakvo ima6 predvid .Ti ne6o admin li si ili kakvo 4e si navatre v ne6ata i znae6 koe skapo i koe ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 Kakvo ima6 predvid ами плащай си за по бобра тарифа щом искаш да играеш в мрежа и да не ти лагва има зали или си правите мрежа в квартала купувате си кабел рутер и т.н. инвестираш пари. Какво се оплаквате аз преди съм играл на X-Wing Aliance по модем; "Може ли сервер за GTA2????" бла,бла,бла Защо не купиш един компютър и на него ще пускаш сървари за каквото си искаш????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted September 22, 2003 Author Share Posted September 22, 2003 Alien , moeto mom4e 1)4eti za kakvo stava na vapros -parvona4alno topica be6e za GTA2 no vposledstvie premina kam GTA3 i nai-veroqtno 6e pomolq Dreamer da mu smeni imeto na GTA3 ili ne6o podobno 2)Kvi sa tiq gluposti da si pla6am za po dobra tarifa 30 leva ne sa li dostata4ni ili spored teb trqbva da si pla6am o6e Mnogo mi e 4udno ti na kakvo tarifa si 4e mi govori6 takiva gluposti . Napravo kato 4eta izliqniq kato tvoite otka4am.Az za kakvo sam se varzal kam Evrocom,za da se varja za nqkoq zala do nas ili da si izgrajdam mreja iz kvartala 3)Ti sega kakvo si mi po4nal da sravnqva6 X-Wing Aliance i GTA3(Vice City).Ako nqkoga si igral igrata na Rockstar 6e zabeleji6 kakvo grafika ima ,a tqa nesamneno 6e okoje vliqnie na multiplayer-a i vrazkata. X-Wing Aliance sigurno e nabor na Pentium 2 taka 4e ne mi govori izob6o za neq 4)Dori i da si kupq komputar za sarvar kakvo 6e go pravq Da si navra li nqkade Vzemi si kupi ti i si napravi sarvar ako 6e6 si razcakvai i sas sebe si 5)I posledno nqma smisal da prodaljava6 da mi pi6e6 gluposti ot tozi rod deto si mi gi pisal po nagore,za6oto taka samo si vdiga6 reitinga bez da kazva6 ni6o sa6estveno.Az o4akvam tuk da otgovarqt hora koito sa za ideqta i jelaqt da se napravi GTA sarvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 1-во на 66лв.-съм 2-ро играя на Medal of Honor (и нямам никакви проблени ако в някоя зала някой почне да играе и аз да се конекна към тях) и F1 2002 (малко накъсва но става купон. 3-то като ти казах че преди съм играл на X-Wing по медем изобщо нямаше кабелен интернет (3год.) как искаш да играя с други хора 4-то купи си колпютър плати и за него 30лв. и пускай там сървари 5-то не можеш ли дирекно да питаш furiozo дали има възможност??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted September 22, 2003 Author Share Posted September 22, 2003 4akam otgovor - http://warez.ru/invision/index.php?showtop...=20entry28282 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted September 26, 2003 Author Share Posted September 26, 2003 Za vsi4ki koito sa zaiteresovani da cakat VC v mreja ,e pusnat server s IP 217.10.252.254 Ako ima jelae6i moje tazi ve4er da si napravim edno melence Patcha za Multyplayer si iztegelete ot tuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted September 26, 2003 Share Posted September 26, 2003 Dano da moga da go instalna multy-to bez originalnata ikona na Vice City 6otot ia iztrih a niaam instalacionnia disk Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted September 29, 2003 Share Posted September 29, 2003 Az niaah nikakvi problemi s GTA3, a sam pod XP i mai naistina biah instalnal edin pa4 - Q306676_WXP_SP1_x86_ENU.exe - ei tva mu e imeto .Ako go iztarsi6 v tarsa4kata na wareza ei tva 6te nameri6 vednaga pa4a Sujalqvam, 4e taka se namesvam, ne sum 4el podrobno i vsi4ki postove, no grafikata mi e super precakana. Predi i bukvite bqxa kvadrat4eta, no sega, kato izteglix tozi pa4 se opravixa (su6to i radara) . Problema s grafikata oba4e ostana . Naprimer kato se dviji kola i zad neq ostava sqnkata i (vse edno 4e se dvji s skorostta na svetlinata). Tova prosto mnogo me drazni. Da mojete da kajete nqkav pa4 i za tova ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted September 29, 2003 Author Share Posted September 29, 2003 Svali si SP2 moje bi toi 6e ti opravi problema,no ne sam mnogo siguren da ti kaja 4estno.Ina4e za6o ne caka6 na VC Golqma zaribqvka e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted May 10, 2004 Author Share Posted May 10, 2004 Na nqkoi da mu se razcakva GTA2 v online rejim Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Na nqkoi da mu se razcakva GTA2 v online rejim dai link, 4e sq ne mi se tarsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.