ThE_UfO Posted August 18, 2005 Author Share Posted August 18, 2005 2.кола <{POST_SNAPBACK}> Пепси или Кока кола? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Пепси или Кока кола? <{POST_SNAPBACK}> Pepsi or Coke? That is the question... Между другото на много места в Америка тоя въпрос го има в разни анкети, които се попълват в университети или работни места...само че много малко хора го взимат насериозно. А то е от голяма обществена и персонална важност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted August 18, 2005 Author Share Posted August 18, 2005 М-да, ама в УСА пият само Пепси. Кока Колата е за Европа! <{POST_SNAPBACK}> Пепси пият само пед@лите! [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 М-да, ама в УСА пият само Пепси. Кока Колата е за Европа! <{POST_SNAPBACK}> По мои наблюдения пият много повече Кока Кола, въпреки че е много гадна там. Пепсито е почти като това тук, но не съм забелязал да го пият много. Все пак това не е официална статистика...за твоята също не знам... И не ми казвайте, че е все едно. От това зависи животът на тази планета да продължи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Пепси пият само пед@лите! [/offtopic] <{POST_SNAPBACK}> Ийееей, ти педал ли ме нарече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 По мои наблюдения пият много повече Кока Кола, въпреки че е много гадна там. Пепсито е почти като това тук. <...> И не ми казвайте, че е все едно. От това зависи животът на тази планета да продължи. <{POST_SNAPBACK}> Това бъзик ли е или нещо сериозно имаш предвид? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Добре де, айде, ще се опитам да се направя на идиот и да влезна в тон на темата - кучето ми е най-добря приятел. Не знам същество, което да е способно да обича толкова силно и искрено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 ще се опитам да се направя на идиот<{POST_SNAPBACK}> Няма нужда да се опитваш. За кучето съм съгласен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Абе кучето си е,мойте двама помиари ме гледат само в ръцето и колкото и да ги млатя ,тичат пак при мен да се галят.Виж ком'търа и колата се случва да поизневеряват,а за жената няма да говорим .За другите неща просто без коментар Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Кучето разбира се.Компютъра и колата са несериозни предложения, а жената...няма какво да обяснявам.Кучето каквото и да му направиш, все те обича и ти е вярно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Мм, кучето не винаги е най-добрия приятел на човека. Хората не случайно са казали "Храни куче да те лае"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Странно... Имал ли си куче? Ако си имал - как си се отнасял с него, че да напишеш такава глупост? Смехувка - мерси. В случая ще го приема за комплимент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Имам 2 в момента и много си ги обичам. Държа се по възможно най-добрия начин с тях, но се случва и те да ти изневерят, така да се каже, по някой път. Според мен най-добрия приятел си сам на себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Колата и чашката Жените са на 3то място Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Ladies first... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Добре де, айде, ще се опитам да се направя на идиот и да влезна в тон на темата - кучето ми е най-добря приятел. Не знам същество, което да е способно да обича толкова силно и искрено... <{POST_SNAPBACK}> Грешиш. кучето е най-лицемерното животно, което човек отглежда... 'ранъта пра'и бурбъта Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Грешиш. кучето е най-лицемерното животно, което човек отглежда... 'ранъта пра'и бурбъта <{POST_SNAPBACK}> ако беше казал котка,щях да се съглася,ама пак не на цяло Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPACEWOLF Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Ръката Всъщност гласувах за колата Аз моята я целунах по волана след като ме докара от морето до Пловдив без проблеми миналата седмица-толкова си я обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Формулата. Ф1 т.е. 1. телевизора, 2. компа, 3. приятелката/жената (или и двете), 4. колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Грешиш. кучето е най-лицемерното животно, което човек отглежда... 'ранъта пра'и бурбъта <{POST_SNAPBACK}> Нелепо изказване... Знаеш ли, покрай мен има кучета от около 14 години. В ръцете ми са се родили 12 кученца. Пред очите ми са израстнали 3 кучета, две от които вече не са на този свят. Като на филм премина живота на майката на вскичките тези 12 кученца (от едно раждане) и пред очите ми почина. Последния й ден не съм се отделял от нея. Сина й, който запазихме съм го отгледал от самото му раждане, от една мръвка, до сега - 11 години и половина (да ми е жив и здрав). И знаеш ли - твърдя, че изобщо не си прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 ако беше казал котка,щях да се съглася,ама пак не на цяло <{POST_SNAPBACK}> котките са искрени същества, когато им е зле, изобщо няма да го прикриват, а кучето, ще те излъже че го кефиш, само и само да му дадеш манджата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 weasel, поне базирани на личен опит ли са глупостите, които пишеш? Някога въобще гледал ли си лично ти куче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 котките са искрени същества, когато им е зле, изобщо няма да го прикриват, а кучето, ще те излъже че го кефиш, само и само да му дадеш манджата.. <{POST_SNAPBACK}> Ти май освен куче, и котка не си гледал. Аз съм имала няколко и да ти кажа голямо лицемерие му удрят като огладнеят. То са баданарки, мъркания, искрен поглед...и като се наядат само едната баня и единия сън ги интересува. Иначе котките са любимите ми животни Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 гледал съм и кучета и котки и канарчета и папагали и костенурки и зайци и хамстери и риби и какво ли не в малкия си апартамент... имам известни наблюдения, над животинките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Много повърхностно гледаш, тогава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.