ThE_UfO Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 edit. освен да гласувате, можете да кажете защо избрахте чашката пред жената примерно Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Защо така няма комбинация от няколко отговора 10-18/20-компютъра 18/20-30-колата и жената (да не е самотна колата) 30-50-чашката и парите 50-...-кучето Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Компютъра щот кат ма ядоса си го псувам на воля, а ако напсуваш жената става майко мила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Защо така няма комбинация от няколко отговора 10-18/20-компютъра 18/20-30-колата и жената (да не е самотна колата) 30-50-чашката и парите 50-...-кучето <{POST_SNAPBACK}> Да, в различни периоди различно, макар да не бих ги сложил така според възрастта. Гласувах за жената, защото тя захваща най-много време от всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Трябваше да има и отговор друго. А защо в анкетата го няма отговора "ръката"? Ама не може така. Не може само един отговор. Ами например чашката, защото като я гледам и само ми идва на акъла че трябва да се пресуши, а тя не се съпротивлява. Компютъра вече започва да ме дразни, защото напоследък ме кара да прекарвам повече време с него и да зарязвам това което наистина имам дса правя, така че него го отмятам. Кола си нямам, но може би като започне да се разваля, щях да я псувам като идиот, така че и това го отмятам. Кучето напоследък ми изневерява и не ми обръща внимание. Мисли само къде да спи и колко повече да яде, така че и него отмятам. Телевизор рядко гледам, парите все ме отбягват... А бе май само чашката остана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted August 17, 2005 Author Share Posted August 17, 2005 А бе май само чашката остана. <{POST_SNAPBACK}> True, true ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 "Жената е най-добрия приятел на човека" -- Джордж (даскала по немски в ТЕТ-а) Edit: иначе гласувах за чашката (или по скоро за бутилката бира) Тя не се съпротивлява, не ревнува ако я замените с друга бира.. и така Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Аз избрах колита защото колата ме слуша най-добре!!Качвамсе отивам където трябва върша си работата и всичко е ОК.Ако земе нещео да трака,чука правя и ремонт и всичко си е като в добрите стари времена.А пък жените много ме ядосват ама какво да се прави и на тях обръщам голямо внимание Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 За малко да кликна парите, ама се замислих и се спрях. Е, важни са, ама има и други важни неща. Като колата , която всъщност е пряко свързана с парите. Отношението на жената към мъжа и към мъжа с кола(било то и не толкоз скъпа) не е едно и също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 А що няма ръката(респ. - ръцете)?Ако немахте ръце с кво ше шофирате?Или с кво ще си пуснете компа?Или с кво ще вдигнете чашката?Да не говорим пък, че ако нямахте ръце, щеше да се наложи да лижете кучето, вместо да го погалите....Пък сексуалната тематика въобще няма да я хващам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 ...наистина ли трябва да обяснявам защо?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted August 17, 2005 Author Share Posted August 17, 2005 А що няма ръката(респ. - ръцете)?Ако немахте ръце... <{POST_SNAPBACK}> А пробвал ли си друга гледна точка освен от тази на "ръкоделието"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 ШКЕМБЕТО определено - най-много си го обгрижва............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 ми...друг мъж, истински приятел! Всичко друго може да те предаде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Еееееееееееееееее! Ти пък! Аз бих казала, че всичко що шава може да те предаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Ами... така като гледам баща ми в периода 10.00 - 10.30 вечерта в петък... ще кажа дивана . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Най добрия ми приятел се казва Иван. Имам още трима, които спокойно мога да нарека исВински приятели. Не знам, аз ли съм странен, но не са нито жени, нито компютри, нито ръце, нито крака, нито ректуми или всичките абсурдни неща, предложени в анкетата, а хора, мъже. Null Vote... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Най добрия ми приятел се казва Иван. Имам още трима, които спокойно мога да нарека истински приятели. Не знам, аз ли съм странен, но не са нито жени, нито компютри, нито ръце, нито крака, нито ректуми или всичките абсурдни неща, предложени в анкетата, а хора, мъже. Null Vote... <{POST_SNAPBACK}> Прекалено сериозно я приемаш анкетата. За мен е закачлива и нищо повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted August 17, 2005 Author Share Posted August 17, 2005 Прекалено сериозно я приемаш анкетата. За мен е закачлива и нищо повече. <{POST_SNAPBACK}> Разбира се, някой хора го приеха твърде навътре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastard Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Na purvo mqsto e kompa zadaljitelno vapreki 4e wina e boza pak si me slusha. Na vtoro mqsto sa parite za da kupq benz i prezervativi, koito avtomati4no idvat na 3to mqsto. Tuk idva kolata na 4to mqsto, za da moga da stigna do priqtelkata, koqto o4evidno zastava na poziciq 5, estestveno televizora i 4ashkata idvat vednaga sled tova koeto e stanalo s prezervativa i priqtelkata, t.e. na 6-to i 7-mo mqsto. Za jenata to e qsno, 4e se povtarq s priatelka do izvestna stepen, a za ku4eto-hiper mnogo mrazq ku4eta vish kotkata si e drugo neshto tq otiva avtomati4no na 9to mqsto, malko predi brat ili sestra. I ako vsi4ko stavashe prosto taka, kade mu e kraia a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Оная вечер бирата беше много добър другар. Вчера кучето ми ми беше супер компания. Преди две седмици имах "истински" приятел от човешки вид, мъжки пол. Преди доста време компа ми не се ебаваше с мен и не бъгваше точно тогава, когато не исках. Момиче, с което се разбирах и обичах ми се водеше приятелка... МММммм да сега леглото ме зове и съм му най-добрия приятел Ебати лицемера дет съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Eclipse: намери си приятел, компютърен специалист който обича бира и кучета Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Нямам време сега да чета всички мнения, но моят отговор го няма, а той е: ДЯСНАТА МУ РЪКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 За мен най-добрия ми приятел е Shade, а за Lord_Gudo предполагам че са Десито и Лилито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 1.компютър 2.кола 3.чаша според зависи, вече на кой ква му е манията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.