Jump to content
BulForum.com

Пречи ли възрастовата разлика?

Recommended Posts

И за къв им е тоя опит? Да няма да се женят за него?

Сигурно кат некви 15 годишни ходят с 30-40 годишни те сигурно мислят вече за сватба пичовета ша искат да говорят с родителите им че кат направят 18 години и да са взимат та да са любат и да създадът семейство ... то тези пичове дет са на по 30-40 години и търсят 15-20 годишни девойки едва ли ша е за да се женят ;) те на таз възраст баш ша намерят тва дет търсят :lol: аз не виждам за какво могат да си говорят една 15 годишна курвентийка с един 35 годишен коч ... цялата работа опира до ебане както и цялата тема е едно голямо ебане така и в живота всичко опира до тва кой в кво и чия ша го намуши ... ша ма извиняяяте за езика ама ни моите ми каите че лъжа щот ако съ замислите кат ората нема намерите друго свясно обяснение ...

ЕДИТ:

...ама вече зависи : ако е някое 13 годишно момиченце и някой 19-20 годишен батко  :confused  :wacko: След 20 както и да го комбинираш,без някакви си дядковци или бабки,няма проблем за разликата мисля. Айде обичайте се....

Е кво те вече 12-13 годишните са на мода те още не им е дошъл първия мензис и почват съ ебът и почват са праааат на много оборотни и след време както съ шибат за без пари ... мои да почнат да таксуват ...

В България просто положението по тия въпроси е .... "мам'та си ибалу" всичко куцо крьораво сакато гледа да съ ибе ...

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply
След 20 както и да го комбинираш,без някакви си дядковци или бабки,няма проблем за разликата мисля. Айде обичайте се....

Правилно мислиш ;) ,и това е отговора на темата :D

Сигурно кат некви 15 годишни ходят с 30-40 годишни те сигурно мислят вече за сватба пичовета ша искат да говорят с родителите им че кат направят 18 години и да са взимат та да са любат и да създадът семейство ... то тези пичове дет са на по 30-40 години и търсят 15-20 годишни девойки едва ли ша е за да се женят ;) те на таз възраст баш ша намерят тва дет търсят  :lol: аз не виждам за какво могат да си говорят една 15 годишна курвентийка с един 35 годишен коч ... цялата работа опира до ебане както и цялата тема е едно голямо ебане така и в живота всичко опира до тва кой в кво и чия ша го намуши ... ша ма извиняяяте за езика ама ни моите ми каите че лъжа щот ако съ замислите кат ората нема намерите друго свясно обяснение ...

В България просто положението по тия въпроси е .... "мам'та си ибалу" всичко куцо крьораво сакато гледа да съ ибе ...

Ама защо си толкова прав? :D

След 20 както и да го комбинираш,без някакви си дядковци или бабки,няма проблем за разликата мисля. Айде обичайте се....

добър ден :punk

Правилно мислиш  ;) ,и това е отговора на темата  :D

Тва е :punk

тъжно и глупаво е мъж на 30 години да ходи със 17-18 годишни лапета, вместо да си намери жена и да си създаде евентуално семейство... според мен няма какво толкова да се гордееш с това. друг е въпроса защо не можеш да си намериш момиче колкото теб. все пак ти си решаваш, но няма да ме убедиш, че това е нещо нормално. може би като стана и аз на 30 ще почна да търся 17-18годишни, кои ли знае :blink:

Peace :)

Братле, само искам да ти кажа, че не на 30, на 50 като станеш пак ще търсиш 17-18 годишни или малко нагоре. Какво значи педофилия ??? Искаш да ми кажеш, че след като едно момиче е преценило да води полов живот, има някакво значение дали ще го води с 20, 30 или 50 годишен чеп. Педофилия аз го разбирам да ходиш да сваляш малки момиченца, без сексуален опит, демек девствени и след това да ги развратиш един вид. В крайна сметка момичето на 17-18 години си е напълно нормален човек с нейните си желания и искания към света. След като тя иска да се сношава с по-дърти от нея, кой пък ще тръгне да ми се пише моралист и да ми вика че съм педофил, при положение че тя си иска сама ??? Да и искам лична карта ли ? Да тръгна да и разправям както съм на 5 ракий, че не мамка му няма да си легна с нея щото съм на 30 години и ще си мислят хората, че съм педофил ? И да и изнеса една морална лекция за половия живот на младите хора. Ами да ти кажа ли тя как ще реагира. Най-малкото ще ме помисли за побъркан. По-острата реакция ще е да ме помисли за педал. Аз самия ще се мисля за побъркан. Мне проблема както аз го виждам е като цяло във възпитанието на младите, не е проблема в самите млади. Родителите им са виновни че почват рано половия си живот. И не са виновни тези дето харесват млади момичета. То си е нагон. Всеки като види нещо по засукано и му окапват очите и си вика "Леле батка тая като и го навървя..." и все от тоя сорт. Начи мацката дигнала краката и после аз съм педофил :) Ами малко ти е едностранен морала ми се види на мене :) А колкото до връзките между 40 годишни и 18 годишни... може да звучи малко брутално, ама зависи от парите на чичката или както е модерно напоследък, на каката. Реално погледнато всичко е възможно в тоя бранш, и не виждам нищо откачено примерно 18 годишно момиче да ходи с 35 годишен мъж. Щом се разбират и се харесват какъв е проблема.

айде някой да даде определение за чичо,щото според моя "батко"-чичо е всеки който е 5 години по-голям от мен :wacko:

Ами не може да се даде определение защото всеки е различен и изглежда по различен начин.

Брад Пит например е на 41 години и много тинейджърки си падат по него и го харесват.Ти farrell не би ли искала да си с него ако той те харесва и като двойка изглеждате чудесно?Как мислиш?

chicatillo, има много хора, с които да си говориш за какво ли не, друг е въпрса, че не си попаднала на човек и си правиш изводи от една връзка...

chicatillo, има много хора, с които да си говориш за какво ли не, друг е въпрса, че не си попаднала на човек и си правиш изводи от една връзка...

много са малко тинейджърите, които да могат да мислят разумно..

Около мен е пълно с хора и все още не съм намерила някой на моите години, с който да имаме общи интереси. Може би съм ужасно капризна по отношение на комуникацията между двама души, но за мен това си остава едно от важните неща.

много са малко тинейджърите, които да могат да мислят разумно..

"Не питай старило, а питай патило" ;)

Не знам, след 10 години сигурно ще си променя мнението, а след 20 може и по-малки от мен да търся. Въобще не твърдя, че моето мнение е единственото правилно и т.н. Може и да бъркам, времето ще покаже.

Добре де, мамка му, имаше преди една тема за ограниченията и задръжките, май се казваше нещо от сорта на "Стегни се" - там повечето бяхте на мнение, че не трябва да робуваме на задръжките. Добре де, аз съм на близо 24, харесам някоя на 18 години - е и? Не, ФУСК, цели 6 години. К'во ви бърка?! Аз отказвам да се превърна в чичко, отказвам да се поддам на живота и да стана сив! И това ме прави да изглеждам и да се държа (в очите на хората), като по-малък, отказвайки, когато не е необходимо да съм сериозен. Е, какъв е проблема да си намеря някоя на 'моя акъл'? Ама не, някой спънат кон с капаци ще обяви нея за курва, а мен за педофил, защото е вързала на мен, а не на него. А може би за моите годинки в плюс съм понаучил туй-онуй за жената, малките жестченца, с които да я направя щастлива, да знам как да се държа с нея, как да я накарам да се чувства принцеса? Колко от връстниците й са надраснали компютърните игри, футбола и култа към грубия животински секс? А ся добавете още пет-шест години над моите - дали ще е толкова голяма разликат? Ще оплешивея след тези години ли? Ще се превърна в чичко? И внимавайте все пак с термина педофилия - използва се за сношение с малолетна!

Тука се говори за разлика от близо 10 години, ама ти ако не се обадиш, няма да те бъде дееба, хвани си някоя 14 годишна и пак ще говорим... Кво, нещо не си съгласен на 14 годишна, а?

Добре де, мамка му, имаше преди една тема за ограниченията и задръжките, май се казваше нещо от сорта на "Стегни се" - там повечето бяхте на мнение, че не трябва да робуваме на задръжките. Добре де, аз съм на близо 24, харесам някоя на 18 години - е и? Не, ФУСК, цели 6 години. К'во ви бърка?! Аз отказвам да се превърна в чичко, отказвам да се поддам на живота и да стана сив! И това ме прави да изглеждам и да се държа (в очите на хората), като по-малък, отказвайки, когато не е необходимо да съм сериозен. Е, какъв е проблема да си намеря някоя на 'моя акъл'? Ама не, някой спънат кон с капаци ще обяви нея за курва, а мен за педофил, защото е вързала на мен, а не на него. А може би за моите годинки в плюс съм понаучил туй-онуй за жената, малките жестченца, с които да я направя щастлива, да знам как да се държа с нея, как да я накарам да се чувства принцеса? Колко от връстниците й са надраснали компютърните игри, футбола и култа към грубия животински секс? А ся добавете още пет-шест години над моите - дали ще е толкова голяма разликат? Ще оплешивея след тези години ли? Ще се превърна в чичко? И внимавайте все пак с термина педофилия - използва се за сношение с малолетна!

Темата,ми се струва е изяснена вече-препратка@intense ;) ,приятно четене

Преди няколко години съм имала връзка с момче на моята възраст и ако ти кажа,  че след 1 месец нямахме какво да си кажем... Нали ги гледам съученици и приятели - без да се обиждат момчетата под 19-20, обаче с тях мога да говоря САМО за коли, футбол и чалга. И компютри чат-пат. Така че аз лично предпочитам да се чувствам добре с човек 10 години по-голям от мен, отколкото да се мъча да бъда с някой приятен младеж на моите години в името на това да изглеждам "нормално" в очите на околните.

1. За не малка част от жените, кочове дет не си говорят за коли, футбол и чалга са педераЗи ... аз лично не гледам футбол и кат съм го казвал на некви тъпи путки (аз така ги определям) онея в очите са ми казвали "ти къф мъж си" ... демек по-убаво да говоря за такива глупости и да ме смятат за мъж отколкото да ме мислят за гей ... освен тва ся да си говорим за чалга ... най-много да споменем некоя колко пишки е изяла и кви цици има :devil ... иначе :punk RuleZz \../

2. Щом имате за какво да си говорите значи имате общи интереси и ти като по-малка от него си развита повече от повечето твои връснички които освен за тва кой ква пишка, кола, тяло и кви пари имал няма какво да си кажете ... то пради тва че тези твои връснички могат само за тва да си говорят води до извода че имат "ГОЛЯМ" умствен багаж па и връзките им не държат много освен ако "чичкото" не е доволен спонсор ;)

Тука се говори за разлика от близо 10 години, ама ти ако не се обадиш, няма да те бъде дееба, хвани си някоя 14 годишна и пак ще говорим... Кво, нещо не си съгласен на 14 годишна, а?

аз съм бил с 14 годишна девойка, макар и тогава да съм бил на 18, в някои отношения беше по-зряла и от връстничките ми.. хем в ония години, акселерацията не беше много на мода..

горе-долу, по същото време, съм бил и с 30+ годишна жена, та смея да твърдя, че е много по-добре да си с човек, който може да ти даде това, от което имаш нужда, като същевременно може да достави и на себе си, това, от което има нужда ;)

и какво, ако съм на 31, примерно, а съжителствам със 17 годишна девойка, какъв е проблема? 14-те години разлика?

не виждам какъв ви е проблема, освен този, че дадена жена е с някой, който според вашите представи, не заслужава да бъде с нея, същата тази, по която копнеете, а още по-кофти ви е от това, че и на двамата им е добре ;)

Ами на нея ще й добре, ама като стане на 30, ти няма да можеш да свършиш това, от което тя има нужда и следва да се разделите...

Ами на нея ще й добре, ама като стане на 30, ти няма да можеш да свършиш това, от което тя има нужда и следва да се разделите...

Не бъди сигурен.По вероятно е той когато е на 44 да има интерес към други млади и по свежи,защото тогава 30 годишния крокодил ще му е омръзнал.

Караман го спомена с един виц,който си е чиста истина.

Луд ли си братле. Ако ми видиш колежката дето е на 30 години ще ходиш одървен цял ден. Къде ги гледате тия 30 годишни крокодили. Елате малко да ви покажа какви 30 годишни има пък тогава говорете. Тя жената като се поддържа си изглежда добре. Ако не се поддържа и на 20 трудно ще хване окото. На жените наистина им трябва поддръжка спор няма. Ама тея дето се поддържат са ...... мааалееее :)

Тя жената като се поддържа си изглежда добре. Ако не се поддържа и на 20 трудно ще хване окото. На жените наистина им трябва поддръжка спор няма. Ама тея дето се поддържат са ...... мааалееее :)

Добрютро.Че ако не се поддържа човек.... :bgrin: Жена ли,мъж ли ще е , 'крокодил' ли.....Какво,само жените ли трябва да се поддържат.Ами че и един мъж,за да е привлекателен,трябва да е чист и спретнат.Поне да не прилича на изхабен и мръсен парцал...И на мъжете им трябва поддръжка,Килърчо! :)

С най-добри чувства.... ;) :lol: :)

Е аз поне, елементарната хигиена не я смятам за поддържане. То бивало да ходиш мръсен и развлечен и да мясаш и на човек ;) Тва са елементарни работи все пак ;)

Стига сте категоризирали... Просто момиченцата като почнат да се осъзнават и им се иска да си говорят излизат и ебат с осъзнати мъже, а не с момченца. И аз като бях малък ми беше кофти, ама това е положението. От друга страна сега мога да ходя по малки шаврантийки, ама не са ми интересни... Далеч по-интересно би ми било да трясна на Killerincho 30-годишната колежка... :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...