danio Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Това ми хареса. Ходиш с мъжа на въпросната жена и по този начин и помагаш да се осъзнае Фарел малко не ставаме ли прекалено лицемерни. И не изкарвай мъжа виновен само. Ти си взела също толкова активно участие в изневярата. Няма нужда да ни се правиш на милосърдна сестричка тука. Ти не си го харесвала, не е бил твой тип и т.н., обаче от милост към него, щото нещо му липсва at home, и щото да се осъзнае в крайна сметка жена му, си решила да има връзка между вас. В крайна сметка важното е, че жена му се е осъзнала. И че си проявила милосърдие. Това оправдание ме изкефи още повече:Не става дума за развалянето на семейства. Щом левака е тръгнал по ученички, то семейството му вече е било развалено, но да ми се оправдаваш, че видите ли на него му се ходело и т.н. е малко смешно. Ми то на него може да му се иска да ти счупи носа примерно. Ти предполагам ще си съгласна, щото просто на него му се иска не че нещо. Тоя пич просто е толкова зле, at home, че просто трябва да получи всичко каквото иска. Така че що да не ти счупи носа, ако му е мерак. Няма да му трошиш хатъра ся на момчето. Пък току виж може жена му да се осъзнае още един път и да се опита да си задържи смотаняка вкъщи. Бе важното е да се помага на такива неосъзнали се жени. Чудя се дали да не отворя една агенция да почна да осъзнавам мъже, а ? Ще им таковам жените докато мъжете им се осъзнаят. Тва е идея мама му стара трябва да поработя по въпроса Направо ми взе думите от устата.Точно това щях да кажа, но ме изпревари.Аз ако трябваше да избирам да ходя с някоя 30 годишна(а това няма да се случи) още от началото щях да знам че нищо няма да се получи и че няма никакъв смисъл в това.А килеринчо един въпрос към теб.Ти нали си към 30 ако ти се уддадеше случай щеше ли да ходиш със 17-19годишна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 На 31 съм, ако трябва да сме точни. Ти как мислиш дали щях да ходя ако ми се удаде случай. Хич няма да се замисля даже. Щото аз не чета лекции или морал. Преди няколко страници съм се изказал какво мисля по въпроса за разликата, просто фарелка ме издразни как си избърса дупето с пича, а пък тя видите ли света вода ненапита. Иначе не ми пука кой с кой ходи. Харесват се, обичат се, да си ходят хората, тяхна си работа. Няма морал в тая история, няма лекции. Какъв е според тебе проблема да ходя с 17 годишна. Аз не съм женен и няма на кой да изневерявам , що да не ходя с 17-19 годишна. И вие "пазители на семейното огнище". Една странична връзка често дава на семейството повече, отколкото взема. Ако пък семейството се развали - това означава единствено, че не е било създадено правилно. Тия нали се сещаш къде да идеш да ги разправяш. Ела ми натаковай жената и ми обясни после какво ми е дала тази странична връзка в повече, освен една лъжичка безработни копеленца. Като не е създадено правилно да се развеждат и тогава да ходят да се перкат кой където си иска. Много освободени ми идвате, ама така е лесно да се приказва. Чакай да видим на тебе ако ти "помогне" някой така, за заздравяване на семейството един вид, дали няма да ти се попромени така моралчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Една умна приказка в цялата тема. Важното е mobo, мнения да се дават. Най-честа е ревноста на връстниците - защо тя излиза с 30 годишен мъж, а не с мен. Много просто: 30 годишния вече знае от какво се нуждае една жена и и го дава. Споко и вие ще станете на 30 и тогава други ще отварят теми: "Аууу гаджето ме остави заради 30 годишен" И вие "пазители на семейното огнище". Една странична връзка често дава на семейството повече, отколкото взема. Ако пък семейството се развали - това означава единствено, че не е било създадено правилно. E,добре сега връстниците да не казват нищо,защото ще се намери някои като теб да каже ,нещо в стил: връсниците мислят субективно,яд ги е,има ревност ,бля,бля,бля и др. такива, и те би трябвало да се засрамят от тези свои мисли,защото хора като теб са ги ,,разкрили,, .Това си е глупост за мен-значи тогава да не си кават мнеието ли? Би ли ми казал, при теб имало ли е странична връзка,за да твърдиш,че за семейството често е давала повече отколкото вземала? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Брех тая истина как боляла бе Килеринчо, аз поне имам нещо за натаковане. Дали съм имал странична връзка - ми имам, и с лявата, и с дясната... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 ..................Тия нали се сещаш къде да идеш да ги разправяш. Ела ми натаковай жената и ми обясни после какво ми е дала тази странична връзка в повече, освен една лъжичка безработни копеленца. Като не е създадено правилно да се развеждат и тогава да ходят да се перкат кой където си иска. Много освободени ми идвате, ама така е лесно да се приказва. Чакай да видим на тебе ако ти "помогне" някой така, за заздравяване на семейството един вид, дали няма да ти се попромени така моралчето. ти само ми кажи коя е. после всичко ще ти обясня. не че се заяждам, но звучиш фалшивичко в момента. никога не казвай никога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Женен човек над 30 години, имащ семейство, ако ходи с някаква 20 годишна пикла, явно проблема си е само негов. Направил е семейство, свръшило времето в което е ходел по дечурлига. Разбирам ако има семейство нещо така странично да изчука, но ако не разваля това отношенията и семейството най-вече, невиждам проблем. :8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Женен човек над 30 години, имащ семейство, ако ходи с някаква 20 годишна пикла, явно проблема си е само негов. Направил е семейство, свръшило времето в което е ходел по дечурлига. Разбирам ако има семейство нещо така странично да изчука, но ако не разваля това отношенията и семейството най-вече, невиждам проблем. :8 Значи според теб е нормално мъж на 30 със семейство да има любовница стига да не се развалят отношенията в семейството така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Значи според теб е нормално мъж на 30 със семейство да има любовница стига да не се развалят отношенията в семейството така ли? Любовница не. Говорех за по 1 чукане на 1-2 години примерно с някоя друга Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Любовница не. Говорех за по 1 чукане на 1-2 години примерно с някоя друга и? ,според теб,така няма да се развалят отношенията в семейството така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 и? ,според теб,така няма да се развалят отношенията в семейството така ли? Ако е само чукане, не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 не че се заяждам, но звучиш фалшивичко в момента. никога не казвай никога. Какво да говорим повече излишно е. Моли се да не ти се случва и да не ти обясняват на тебе. Аз съм лесен, нямам жена която да я мисля в момента. Колкото до фалшивото звучене, мене това ми звучи като измъкване. Нещо по-сериозно като довод нямаш ли ? И никъде не съм казал никога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Разбира се, че не пречи, когато в сметката влизат и много пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Тука се заформя интресен спор. Надявам се да не ви преча да се лаете. Искам само да изкажа мнение. Със сегашната ми приятелка разликата ни е 4 години. Тя е на 89', аз на 85'. Мисля, че и за двамата не е проблем разликата, а до сега не ми е зела скъпоценностите, кредитните карти и колите, така че според мен всичко си е наред. От друга гледна точка, със същата разлика, ако примерно аз бях на 17, а тя на 13 - това вече не ми се струва редно. Така че моята позиция е, че годините нямат значение, стига и двамата да са достатъчно зрели. Що се отнася до интересните позиции - само чукане, изневери и лабилни връзки - мисля, че това си е лично решение и всеки е свободен да прави, каквото си иска. Стига обаче да не забравя, че не е сам на този свят и че носи отговорст за семейството си. След като си създал нещо, отгледай го. А ако говорим за обикновенна връзка от двама индивида, без да има намесено семейство - това също си е тяхна работа. Пък и никоя връзка не е продължила вечно. Дори и в най-дълготрайните, единият умира рано или късно. Така че радвайте се и обичайте това, което имате до вас. За съжаление обаче ние хората имаме една основна слабост, която ни кара да искаме това, което нямаме и дори да пожертваме за него това, което имаме. Хора... иди ги разбери Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Какво да говорим повече излишно е. Моли се да не ти се случва и да не ти обясняват на тебе. Аз съм лесен, нямам жена която да я мисля в момента. Колкото до фалшивото звучене, мене това ми звучи като измъкване. Нещо по-сериозно като довод нямаш ли ? И никъде не съм казал никога. кил, ти нещо се объркА. аз съм страничен наблюдател и хич нямам позиця по вашия спор. ти пък се моли един ден като ти обясняват подобна ситуация да не откриеш в себе си желанието да простиш на еди-коя-си това "дребно прегрешение". просто не мога да си представя как ще се примириш с такова решение, като гледам как се палиш в момента от възгледите си. може и да не го направиш, но не се заричай толкоз. пийс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 за пореден път се доказвате!ама е забавано!казах 2 изречения от една ужасно дълга и заплетена история и веднага се намериха големите разбирачи да я разнищят,и да дават акъли!при положение,че не си бил в подобна ситуация(всеки може да си говори,как би реагирал)не виждам защо стоите толкова твърдо зад възгледите си,като съм сигурна 10000% ,че животът ви ги е променял до сега 20000 пъти!!!така,че за кво се дръгнете изобщо???който много говори и се зарича нали знаете кво става накрая айде peace,и все пак не ви пожелавам да се сблъскате отблизо със споменатите ситуации и подробно да ги разгледате от всяко едно ъгълче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Тя е на 89', аз на 85' Извинявам се, но ми е чудно на тази преклонна възраст как правите секс :]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Ами като имаш предвид, че сега голяма част от момичетата почват полов живот от 15, а тя е на 17, не би трябвало да задаваш този въпрос... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Тука се заформя интресен спор. Надявам се да не ви преча да се лаете. Искам само да изкажа мнение. Със сегашната ми приятелка разликата ни е 4 години. Тя е на 89', аз на 85'. Мисля, че и за двамата не е проблем разликата, а до сега не ми е зела скъпоценностите, кредитните карти и колите, така че според мен всичко си е наред. ХахахахахахаХАхахАхАхХа Е човек съсипа ме от смях претрепах се от стола у нас ХахАхАхХАХАхАхха За вече 2 години откакто съм в тоя форум толкова не се бях смял.Ясно объркал си се че не сте на 89 и на 85 години ама се пукнах от смях като се замислих наистина как ще изглежда това По същество и разликата с мойта приятелка е точно 3 години и 10 месеца ама това не ни пречи с нищо.Едиствената разлика е че аз съм 86 набор а тя 90-ти а не е тя на 89 години аз на 85 ХахахахХАхахАхахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 По същество и разликата с мойта приятелка е точно 3 години и 10 месеца ама това не ни пречи с нищо.Едиствената разлика е че аз съм 86 набор а тя 90-ти а не е тя на 89 години аз на 85 ХахахахХАхахАхахаха Джозооо, педофил с педофил Рено, Алонсо, 14 годишни момичета...тръгнал си по наклонената плоскост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Възрастта няма значение,важното е да има ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Джозооо, педофил с педофил Рено, Алонсо, 14 годишни момичета...тръгнал си по наклонената плоскост Шшшшшшттттттттттт ни ма издавай Може да има някой чичко прокурор във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 любовта няма граници Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 ичко прокурор може да няма ама татко сигурно :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 В тоя ред на мисли: "...и ходя си аз и изведнъж една жаба ми проговори - каза ми, че е принцеса и че ако я целуна ще разваля магията. Аз я целунах и тя се превърна в една прекрасна 11 годишна принцеса... Наистина беше така, г-н прокурор, истината ви говоря!.." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.