Jump to content
BulForum.com

Пречи ли възрастовата разлика?

Recommended Posts

скорпи, само аз ли те подозирам, че отношението ти към тъжното лейди е лично? и що не се удържаш от офтопици "модераторе"? в твоя форум така ли ги оставяш юзърите да се преследват по темите, за да си разделят правата над куклите и играчките?

"Тъжното лейди" - Без коментар!

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply
Opredeleno ima zna4enie, moje da sa 5-6 godini, no si predstavete dama na 18 i mom4e na 23-24... ne sa na edin akyl nai- malkoto koeto e.

Spored men, kolkoto i da se obi4at, trudno e da se zadarjat za "cial jivot"

пффф,тва ся са глупости,говорим за възраст в която и двамата са разумни вече(предполага се ,разбира се,че ще са)същества!!!не си говорим за 12 годишна с 25!!! :wacko: а тва за 18 и 24 е пълен bull shit,аз на 17 ходих с мъж на 30!и не ,хич не пречеше освен тъпата му жена,разбира се :lol: :pirate

Е,разлика между 18 и 23 гдини бива,но и аз съм съгласен,че разликата в акъла е голяма в повечето случаи/не говорим за интелигентност/.Виж при 18 и 38 да речем...е там нещата не ги разбирам,коренно различно мислене и куп други разлики.На мен лично не ми се нрави

пффф,тва ся са глупости,говорим за възраст в която и двамата са разумни вече(предполага се ,разбира се,че ще са)същества!!!не си говорим за 12 годишна с 25!!! :wacko: а тва за 18 и 24 е пълен bull shit,аз на 17 ходих с мъж на 30!и не ,хич не пречеше освен тъпата му жена,разбира се :lol: :pirate

vidia li 4e ima problemi

i kato si hodila kvo stana?

moje i da niama goliamo zna4enie, no opredeleno si ima, osobeno golemite rasliki

pove4e niama da pi6a tuka, 6toto ne mi se obiasniavat ne6ta deto triabva da se prejiveiat i opitat

i kakavo rasumno ima v momi4e na 17...neznam...mai triabva da si pomislim i zatova koi na kolko e rasumen, no 17 ne e zriala vyzrast, vypreki 4e 4ovek togava si misli 4e vsi4ko mu e mnogo iasno, prejivial sym go, poviarvai

vidia li 4e ima problemi

i kato si hodila kvo stana?

moje i da niama goliamo zna4enie, no opredeleno si ima, osobeno golemite rasliki

pove4e niama da pi6a tuka, 6toto ne mi se obiasniavat ne6ta deto triabva da se prejiveiat i opitat

i kakavo rasumno ima v momi4e na 17...neznam...mai triabva da si pomislim i zatova koi na kolko e rasumen, no 17 ne e zriala vyzrast, vypreki 4e 4ovek togava si misli 4e vsi4ko mu e mnogo iasno, prejivial sym go, poviarvai

когато си имаш вземане даване със женен мъж/жена ще разбереш ;) иначе както казах и преди 100000 пъти сигурно,възрастта не е показател за умствения багаж на един човек ;)

когато си имаш вземане даване със женен мъж/жена ще разбереш ;) иначе както казах и преди 100000 пъти сигурно,възрастта не е показател за умствения багаж на един човек ;)

Ne smiatam da razvaliam semeistva, eto o6te edno ne6to koeto ni rasli4ava!

I poneje tova tuka ne e 4at, spiram naistina!

Ne smiatam da razvaliam semeistva, eto o6te edno ne6to koeto ni rasli4ava!

!

мразя хора ,като теб :angry1 :angry1 :angry1 аз развалям семейства,така ли???тва,че на него му се ходи и има такива на които също им се ходи значи че развалят сем,?????ти полудя ли???тва че тя не знае как да си държа малоумния мъж до нея не ме прави мен развалячка на семейства!+ тва щом той е тръгнал значи нещо му е липсвало in home!!!!!!така че моля те спри с дрънкането на глупости :angry1 :angry:

мразя хора ,като теб :angry1 :angry1 :angry1 аз развалям семейства,така ли???тва,че на него му се ходи и има такива на които също им се ходи значи че развалят сем,?????ти полудя ли???тва че тя не знае как да си държа малоумния мъж до нея не ме прави мен развалячка на семейства!+ тва щом той е тръгнал значи нещо му е липсвало in home!!!!!!така че моля те спри с дрънкането на глупости :angry1 :angry:

Хахахах,ама и ти си му ,,помагала,, с това,че ходиш с него за да оправи нещата in home :D ,или поради други причини? :confused

Хахахах,ама и ти си му ,,помагала,, с това,че ходиш с него за да оправи нещата in home :D ,или поради други причини? :confused

мисля.че е ясно че е теб лично причините не те иресуват, shut up!важното е че помогнах на жена му да се осъзнае :devil

Дано и теб един ден да не те накара някоя 17 годишна, дето си мисли, че е хванала Господ за **** като ходи с някой 30 годишен, да се осъзнаеш...

та ви обяснявах аз, че на участниците в сделката, възрастовата разлика никога не им пречи.

пречи само на страничния наблюдател, т.е. всички дето ще й прочетем сега дълги лекции по морал.

а ти фареле, спри с тия приказки с малки мърмотчета. гледали сме ги тея филми и знаем, че някои работи не се правят само от един човек. и двамата сте бъркали в кацата с меда.

Тя никога няма да се омъжи...

Аре да не ставаме пророци а?Звучи много гадно това ,което си написал,поне на мен така ми се струва,най приятелски ти казвам просто.И ти и тя и аз и въобще всеки ще си намери своето другарче,с което да е щастлив

:)

От това по-голям смях няма. Като една моя позната дето е 88 и ходеше с тип дето малкия му син е по-голям от нея. ЗА толкова много години разлика е смешно да се говори. Ти ще ходиш ли с 50 годишен чичко, а с 50 годишен чичко "паричко". Не се обиждай просто въпрос. :rolleyes:

От това по-голям смях няма. Като една моя позната дето е 88 и ходеше с тип дето малкия му син е по-голям от нея.

За една вечер става.Аз също съм бил с 88-и,но за сериозна връзка не може да става въпрос и е смешно наистина,защото след 12 години,когато това момиче е в разцвета на силите си аз ще съм пенсионер. Повече от 15 години разлика е кофти

:tongue

За една вечер става.Аз също съм бил с 88-и,но за сериозна връзка не може да става въпрос и е смешно наистина,защото след 12 години,когато това момиче е в разцвета на силите си аз ще съм пенсионер. Повече от 15 години разлика е кофти

Даже 10 са твърде много ти за 15 говориш!Поне според мене!Разликата от 4-6 години е добра!Защото все пак мъжа е мъжа в къщатата и като е по голям 4-6 години има повече разум в главата и би бил по отговорен към семейството!Не казвам че майките не са грижовни!Поне според мене е така!Но аз съм все още на 16 близо 17 може и да греша,ако е така ме поравете!

От сега си се загрижил за старините си ли :) пенсионерите налитат на малки , а ти имайки си такава поне няма да си пенсионер-мръсник :)

От сега си се загрижил за старините си ли :) пенсионерите налитат на малки , а ти имайки си такава поне няма да си пенсионер-мръсник :)
Мой човек си

;) Приятелката ми е с 16 години по малка от мен и нямам никво намерение да се разделям с нея.

мисля.че е ясно че е теб лично причините не те иресуват, shut up!важното е че помогнах на жена му да се осъзнае devil.gif

Това ми хареса. Ходиш с мъжа на въпросната жена и по този начин и помагаш да се осъзнае :) Фарел малко не ставаме ли прекалено лицемерни. И не изкарвай мъжа виновен само. Ти си взела също толкова активно участие в изневярата. Няма нужда да ни се правиш на милосърдна сестричка тука. Ти не си го харесвала, не е бил твой тип и т.н., обаче от милост към него, щото нещо му липсва at home, и щото да се осъзнае в крайна сметка жена му, си решила да има връзка между вас. В крайна сметка важното е, че жена му се е осъзнала. И че си проявила милосърдие. Това оправдание ме изкефи още повече:

аз развалям семейства,така ли???тва,че на него му се ходи и има такива на които също им се ходи значи че развалят сем,?????ти полудя ли???тва че тя не знае как да си държа малоумния мъж до нея не ме прави мен развалячка на семейства!+ тва щом той е тръгнал значи нещо му е липсвало in home!!!!!!

Не става дума за развалянето на семейства. Щом левака е тръгнал по ученички, то семейството му вече е било развалено, но да ми се оправдаваш, че видите ли на него му се ходело и т.н. е малко смешно. Ми то на него може да му се иска да ти счупи носа примерно. Ти предполагам ще си съгласна, щото просто на него му се иска не че нещо. Тоя пич просто е толкова зле, at home, че просто трябва да получи всичко каквото иска. Така че що да не ти счупи носа, ако му е мерак. Няма да му трошиш хатъра ся на момчето. Пък току виж може жена му да се осъзнае още един път и да се опита да си задържи смотаняка вкъщи. Бе важното е да се помага на такива неосъзнали се жени. Чудя се дали да не отворя една агенция да почна да осъзнавам мъже, а ? Ще им таковам жените докато мъжете им се осъзнаят. Тва е идея мама му стара трябва да поработя по въпроса :)

мисля.че е ясно че е теб лично причините не те иресуват, shut up!важното е че помогнах на жена му да се осъзнае :devil

I gledai kato stane6 malko po- goliama niakoia malka u4eni4ka da ne ti pomogne ti da se osaznae6...

Krai, to4ka!

Що нападате момичето така бе , то си е нейна работа кой ще и яде баницата :)

Никъв проблем, който иска той да и яде баницата, мене тая работа не ме вълнува. Само да не ми маже.

та ви обяснявах аз, че на участниците в сделката, възрастовата разлика никога не им пречи.

пречи само на страничния наблюдател, т.е. всички дето ще й прочетем сега дълги лекции по морал.

Една умна приказка в цялата тема. :) Важното е mobo, мнения да се дават.

Най-честа е ревноста на връстниците - защо тя излиза с 30 годишен мъж, а не с мен. Много просто: 30 годишния вече знае от какво се нуждае една жена и и го дава. Споко и вие ще станете на 30 и тогава други ще отварят теми: "Аууу гаджето ме остави заради 30 годишен"

И вие "пазители на семейното огнище". Една странична връзка често дава на семейството повече, отколкото взема. Ако пък семейството се развали - това означава единствено, че не е било създадено правилно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...