Jump to content
BulForum.com

Пречи ли възрастовата разлика?

Recommended Posts

Луд ли си братле. Ако ми видиш колежката дето е на 30 години ще ходиш одървен цял ден. Къде ги гледате тия 30 годишни крокодили. Елате малко да ви покажа какви 30 годишни има пък тогава говорете.

Еми няма спор,може да е от 10%.Пък може и да ни я покажеш,кво лошо? :) То и аз познавам една такава от малкото ;)

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply
Стига сте категоризирали... Просто момиченцата като почнат да се осъзнават и им се иска да си говорят излизат и ебат с осъзнати мъже, а не с момченца. И аз като бях малък ми беше кофти, ама това е положението. От друга страна сега мога да ходя по малки шаврантийки, ама не са ми интересни... Далеч по-интересно би ми било да трясна на Killerincho 30-годишната колежка...  :P

Това е истината, за мене :punk

Защото и на мене ми беше дълго време кофти.. сега разбирам истината, а тя е че аз смятах че съм осъзнат, но просто хората са съдели за мен по външността и това е причината за неуспеха ми. А да ви видя сега... :punk :rolleyes:

Бе зависи и как се държиш,заеби външност,години,ала бала и прочие.Подходът е важен.Ей на,преди малко две мацки,с които се запознах днес,ме поканиха на купон.Едната е по-голяма от мен с 4 години,а другата с 6.Аз против нямам;)Само се чудя как ме изтърпяха,защото около мен кръжат мухи винарки и изпих два Alka Seltzer-a в тяхно присъствие.

Бе зависи и как се държиш,заеби външност,години,ала бала и прочие.Подходът е важен.Ей на,преди малко две мацки,с които се запознах днес,ме поканиха на купон.Едната е по-голяма от мен с 4  години,а другата с 6.Аз против нямам;)Само се чудя как ме изтърпяха,защото около мен кръжат мухи винарки и изпих два Alka Seltzer-a в тяхно присъствие.

Или си платил сметката, или си неустоим, братле :laughing:

Ей на,преди малко две мацки,с които се запознах днес,ме поканиха на купон.Едната е по-голяма от мен с 4  години,а другата с 6.Аз против нямам;)Само се чудя как ме изтърпяха,защото около мен кръжат мухи винарки и изпих два Alka Seltzer-a в тяхно присъствие.

А кво ще кажеш да дойдем с теб на тоя купон,че ми се приходи като прочетох поста ти?Кога ще се състой?!? :D Аз слагам кецовете и шапката и пристигам. ;)

едит:Ама,ако ти ги открадна да не кажеш нещо,щото ти може да си неустоим,ама мен не си ме виждал.

Стига сте категоризирали... Просто момиченцата като почнат да се осъзнават и им се иска да си говорят излизат и ебат с осъзнати мъже, а не с момченца. И аз като бях малък ми беше кофти, ама това е положението.

Много на място. Да дам себе си отново за пример - аз, въпреки, че съм подминал вече двайсетте, клоня към четвърт век, не бих сложил за себе си това определение. За мен мъж не е същество от мъжки пол, достигнало полова зрялост. Ето ме - все още живея сам, не се самоиздържам, изкарвам си пари за купони и някоя-друга дрешка, глезотийка. Живея на чужди разноски. Живея в дома на родителите си. Пари за храна не давам, за наем също. Не съм самостоятелен. Чувствам се неспособен да изхраня едно евентуално семейство. И като се замисля, като сравня себе си сега, със себе си от преди 6-7 години - не се е променило много. Преживял съм това-онова, видял съм това-онова, научил съм, че срамна работа няма. Научил съм, че труда не хапе, почувствал съм любов и т.н. Но не се самоопределям като мъж. Така че какво ме спира да поглеждам мадамите на по 17-18 години? Толкова ли съм различен от тях? Ето, тези, които са ме виждали - знаят, че не изглеждам на повече от 18-19 години...

Много на място. Да дам себе си отново за пример - аз, въпреки, че съм подминал вече двайсетте, клоня към четвърт век, не бих сложил за себе си това определение. За мен мъж не е същество от мъжки пол, достигнало полова зрялост. Ето ме - все още живея сам, не се самоиздържам, изкарвам си пари за купони и някоя-друга дрешка, глезотийка. Живея на чужди разноски. Живея в дома на родителите си. Пари за храна не давам, за наем също. Не съм самостоятелен. Чувствам се неспособен да изхраня едно евентуално семейство. И като се замисля, като сравня себе си сега, със себе си от преди 6-7 години - не се е променило много. Преживял съм това-онова, видял съм това-онова, научил съм, че срамна работа няма. Научил съм, че труда не хапе, почувствал съм любов и т.н. Но не се самоопределям като мъж. Така че какво ме спира да поглеждам мадамите на по 17-18 години? Толкова ли съм различен от тях? Ето, тези, които са ме виждали - знаят, че не изглеждам на повече от 18-19 години...

Хе, не се самообвинявай де, тука сме в България, малко са хората на твоята възраст, които се самоиздържат, а още по-малко са тези, които издържат цял осемейство на 25.

А колкото до това за гаджетата...ходи си с момичета на 18-19 иначе ако ходиш с някоя на 14-15 аз лично те причислявам към групата на чичковците(поне аз така ги наричам).Не е правилно според мене.

14-15 е извратено, но не е нищо ново под слънцето. Не са чак толкова малко хората на 25 години които издържат семейство да ти кажа. Или може би се движим в различни среди и не си случил на такива хора.

За съжаление е така.Даже кат минат 25 и 90% са  :sick

Мъжете остаряват по бавно. Никой не искам да обидя.

Е..ти приказката :wacko: като минат 25 :confused Не знам на колко си години, но сигурно в очите ти 25 годишните "дъртачки" изглеждат като някакви престарели жени, които даже не могат да ходят вече :wacko:. Не си прав човече само това мога да кажа ;) Да не се повтарям, но все пак хората са различни нали? :punk :rolleyes: Със здраве ;)

ми разликата пречи много ясно.Как би се чувствало един мъж ако е по-малъйк от жена си,а как би се чувставало едно момиче ако е с 15 години по-млада от приятеля си........отговорът е МНОГО СЕКАНО

ми разликата пречи много ясно.Как би се чувствало един мъж ако е по-малъйк от жена си,а как би се чувставало едно момиче ако е с 15 години по-млада от приятеля си........отговорът е МНОГО СЕКАНО

Приятелю, не знам за момчето, обаче момичето със сигорност ще се чувства по богато :sick

как би се чувставало едно момиче ако е с 15 години по-млада от приятеля си........отговорът е МНОГО СЕКАНО

Спазвайте стандарта на Утрепката,ох извинявам се utrepko_ от 7 години да ви е мирна главата.Аз така правя вече,а пък ако ми падне нещо различно ще се крия и ще си мълча :woot

Точно! ;)  Както казва народа "стара чанта, ама лачена"!

ma mnogo pravilno! i slu6ajte #snejko, tq mnogo dobre vi go obqsni. prosto kakata si e dobra :punk .

Познай  :D  .... говорят си за живота за пропуснатите моменти от младостта си ...ехх срони души са имат общи интереси двамата са отлични геймъри по цяла нощ жулят Bulfleet и си чатят ...

mackata ne moje da igrae bulfleet. i osven tova mrazi da si 4atq dokato pravim seks, ina4e s po-mladi macki sam go pravil :rolleyes:

KAKI rulezzz :woot

• 5 months later...

Оооооооооофф... няма спиране архиварката. Земи изкопай и някоя от първите теми в Others дето обсъждат на кой аватара и подписа са най-яки, когато във форума са били 5 човека на кръст...

Да , пречи ми . Предпочитам по-големи от мен . Не ,че възрастта е гаранция за повече акъл , но все пак има по-голяма вероятност да се срещне :)

Да наистина съгласен съм,може би до 16 години разлика не е проблем?

И аз така мисля ;)

Оф, говорите ми там глупости за рамки и презрамки... LadyBlue сега ти май слагаш всичко под общ знаменател, 16 години не били разлика, айде моля ти се. Искаш да ми кажеш, че няма никакъв проблем във връзката на 10 годишно момиченце и един 26 годишен мъж? Нещата са малко по-субективни.

Може да е проблем, може и да не е, защото познавам доста хора, които са със доста години над физическата си вързраст, както и други, които изглеждат (като мен) и често се държат като хора с няколко години по-млади. Според мен възрастта не е никакъв проблем, стига и двамата партньори да са зрели хора. Защото една тийнейджърка (давам този пример защото обикновено жените търсят по-големи) не може да задоволи това, което търси един поолегнал мъж, както и той самия е на друг акъл. Но улегналостта, зрелостта са неща, които не зависят само от възрасттта...

Редакция:

Има ли смисъл да обясняваме очевидното ..никой освен теб не си е помислил за връзки с десет годишни :)
Аха, ОК, добре, права си. Но според мен е също толкова абсурдна връзка от сорта на 16 годишна и 32 госишен примерно. Трябва да е някой голям дечко,. за да излезне нещо повече от просто секс.

Оф, говорите ми там глупости за рамки и презрамки... LadyBlue сега ти май слагаш всичко под общ знаменател, 16 години не били разлика, айде моля ти се. Искаш да ми кажеш, че няма никакъв проблем във връзката на 10 годишно момиченце и един 26 годишен мъж? Нещата са малко по-субективни.

Може да е проблем, може и да не е, защото познавам доста хора, които са със доста години над физическата си вързраст, както и други, които изглеждат (като мен) и често се държат като хора с няколко години по-млади. Според мен възрастта не е никакъв проблем, стига и двамата партньори да са зрели хора. Защото една тийнейджърка (давам този пример защото обикновено жените търсят по-големи) не може да задоволи това, което търси един поолегнал мъж, както и той самия е на друг акъл. Но улегналостта, зрелостта са неща, които не зависят само от възрасттта...

Има ли смисъл да обясняваме очевидното ..никой освен теб не си е помислил за връзки с десет годишни :)

mislq che e ot znachenie vuzrasta.Spored men nemoje da si na 25 i da izlizash s 15 godishna prosto ste na razlichna vulna nastroini.Mi kolkoto do tova "ama kak niq s eobichame" uspeh :D ako jiveete samo dvamkata v edna staichka vi e ailqk ama si mislq che takava vruzka niama da izdarjki dulgo vreme v realnite usloviq na The LIFE.E tva si e moe mnenie....

Оооооооооофф... няма спиране архиварката. Земи изкопай и някоя от първите теми в Others дето обсъждат на кой аватара и подписа са най-яки, когато във форума са били 5 човека на кръст...

скорпи, само аз ли те подозирам, че отношението ти към тъжното лейди е лично? и що не се удържаш от офтопици "модераторе"? в твоя форум така ли ги оставяш юзърите да се преследват по темите, за да си разделят правата над куклите и играчките?

онтопик:

и все пак не си прав. възрастовата разлика пречи само на страничния наблюдател. обикновено на главните герои не им прави впечатление. всеки да си го обяснявй както иска.

едит:

@Lame one: коментирай си бе. то тука явно и без туй е станало чат-канал.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...