Jump to content
BulForum.com

Купувам звукова карта

Recommended Posts

значи търся звукова карта (за мой приятел който няма нет)

картата ще се използва главно за записи от външно устройство за което е нужен In и едновременно и ще се възпроизвежда звука. работата е там че ми трябва някоя хубава карта макар и по стара защото като се правят тези записи на една средна карта се получават еди препуквания и неприятни звуци..

човека може да отдели до към 20лв. ако за тази цена можете да ми предложите 24бит карта предлагайте :) изискванията са да е работеща и с предимства са Двуканалните и тея дето на тях пише CREATIVE ;):)

@човека може да отдели до към 20лв. ако за тази цена можете да ми предложите 24бит карта предлагайте@

па вий можете и Audigy4 да предложите ко искате ако сте мултимилионери са чудите кой с кво да зарадвате

несъм писал че е задължително да е 24 битова не чаткам аз мн от звукови карти но трябва да е що годе хубава и просто с предимство са креатив

зася тази е добра (с малко корекций по цената) но ще изчакаме малко време да видим кво друго ще излезне

Офтопик: Мисля, че за тази цена можеш да намериш Live! Value - Звукът, който вади (и записва) е на достатъчно добро ниво за средни като изисквания цели.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...