connect Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Продавам Моторола V300 донесена от Германия инфо тук, работи и с двата оператора. Единствения проблем е, че няма заден капак, който да покрива батерията,но предполагам, че по Руски ако се разходи някой може да намери. Цена 140 лв. (възможен лек коментар). Пишете тук, на ЛС и на GSM:0887698823 Стефан Link to comment Share on other sites More sharing options...
timoncho Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 а може ли да кажеш кога е донесена? и колко време си работил с нея? то хубаво изглежда телефона ама .. на колко време е Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 Донесена е преди 10-тина дена.Телефона работи перфектно и се чудих дали да не си го оставя за мен , но се отказах, защото ми трябват парички за друго,а и имам друг телефон... На колко време е не мога да ти кажа ама на лайфтаимера пише че е на около 10 часа разговори, което на мен лично не ми се вярва ама знам ли . Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 UP! Нова цена: 135лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Sold! Моля, модераториВе да затворят темата..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.