Jump to content
BulForum.com

Пластмасова пръскачка

netrootbg

Recommended Posts

Някой да има идея от каде мога да си взема таква пръскачка. От тези които се напомпват за да се качи налягане и после пръскаш :). Като тези металните за боядисване, но са от пластмаса и са малки. Интересуват ме малки обеми. 1 - 3-4 литра. Намерих една 6 литра, но на цена 37 лева :blink:. В съседния магазин са имали 2 литра на цена 6 лева. Нещо от този род ми трябва.

Съжалявам за оффтопика, но тази тема не е ли за Buy/Sell?

Аз питам за магазин в които има такива неща за да отида да видя, а не да ми я продаде някой от форума ;).

Има една железария до Четвъртък пазара, там видял буквално вчера такива пръскачки, за около 40 лв.

Но ти потърси по големите магазини, може и някоя промоция да закачиш ;)

Има една железария до Четвъртък пазара, там видял буквално вчера такива пръскачки, за около 40 лв.

Но ти потърси по големите магазини, може и някоя промоция да закачиш  ;)

В Praktiker намерих една която ми свърши работа. Не е от вида който исках, но се справя отлично :).

Колко струваше и колко литра ?

Ами 2 литра е. Цената беше под 10 лева. 9 и нещо излезна. Ще ти кача снимка малко по - късно.

Някой да има идея от каде мога да си взема таква пръскачка. От тези които се напомпват за да се качи налягане и после пръскаш :). Като тези металните за боядисване, но са от пластмаса и са малки. Интересуват ме малки обеми. 1 - 3-4 литра. Намерих една 6 литра, но на цена 37 лева :blink:. В съседния магазин са имали 2 литра на цена 6 лева. Нещо от този род ми трябва.

Приятелю при мен се продават мини диспенсъри на много добри цени

Свирни ако не си намерил още

Ще ти кажа къде да дойдеш да ги видиш

По-добре търси по селско-стопанските аптеки. Има една на четвъртък пазара (източната страна). Там има италиански.

В Бриколаж цените са безбожни, същите се продават при мен на много по-ниски цени.

Има 2 вида, но и двата италиански - 1.2 и 1.8 литрови.

Утре ще видя май имаше и по-голям

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...