MiG Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Кой сервиз и къде бихте препоръчали да "изчукат" ламарините по задната част на Рено 19 седан.Стана беля удариха го отзад и е малко смачкана задната част и багажника. Някаде по евтино да е и да работят по "нежно" с чука,иначе ще трябва да се пребоядиса цялата задница.Примерно капака на багажника мисля че може да мине и без изчукване(т.с. повреждане на боята)... т.с. търся най-добро съотношение качество/цена... Извинявам се ако не е за тоя раздел,обаче не видях друг подходящ а ми е спешно. *Ако може да ми кажете и откаде могат да се вземат(2 употреба) задни стопове и отражатели на Рено 19 седан от по новите. Местата(моргите) които намерих цените са~ нови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Кой сервиз и къде бихте препоръчали да "изчукат" ламарините по задната част на Рено 19 седан.Стана беля удариха го отзад и е малко смачкана задната част и багажника.Някаде по евтино да е и да работят по "нежно" с чука,иначе ще трябва да се пребоядиса цялата задница.Примерно капака на багажника мисля че може да мине и без изчукване(т.с. повреждане на боята)... т.с. търся най-добро съотношение качество/цена... Извинявам се ако не е за тоя раздел,обаче не видях друг подходящ а ми е спешно. *Ако може да ми кажете и откаде могат да се вземат(2 употреба) задни стопове и отражатели на Рено 19 седан от по новите. Местата(моргите) които намерих цените са~ нови. <{POST_SNAPBACK}> orizare v na4aloto v diasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 otiva6 v selo mominsko malko predi asenovgrad se namira i tarsi6 garaja na kapinata Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_ikito Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Относно стоповете и отражателите.. В края на "Пещерско шосе", преди надлеза в дясно..отпред има извадена 1 лодка и табела "Автоморга Рено"..данните са по информация от брат ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 awe na peshtersko shose nqma nadlez we Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 awe na peshtersko shose nqma nadlez we <{POST_SNAPBACK}> aide be. a kavo ima.preska4a6 okolovrasnoto sas balon li Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Относно стоповете и отражателите.. В края на "Пещерско шосе", преди надлеза в дясно..отпред има извадена 1 лодка и табела "Автоморга Рено"..данните са по информация от брат ми <{POST_SNAPBACK}> Тази автоморга посещавай ЕДИНСТВЕНО АКО СИ МНОГО, АМА МНОГО НА ЗОР за дадена част! Цената направо ти резва главата от кръста. Случвало ми се е да купя нещо (например законтряща ламаринка за ключалката на вратата), а впоследствие да установя, че в магазина е 4(!) пъти по-евтино, и то ново! Изобщо бате ти Оги има всичко, ама кърти с цените. П.П.: Имам тук записан един номер на тая морга, 0888 521 757 - не е зле като видиш цената на новото в магазина, да жертваш някоя стотинка и да провериш по телефона колко го дава Огито. Така или иначе спестяваш едно ходене дотам, както и 50 ст входна такса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Имам един познат тенекиджия/бояджия дето работи добре : намира се до входа на бившия завод "Напредък" : тръгваш по улицата между панаира и Марица в посока изток и като стигнеш под моста който е зад панаира ще го видиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 И аз мога да ти препоръчам един тенекиджия,който работи евтино и що годе добре.Намира се в Кичук Париж,срещу пощата има една улица"Силиврия".Тръгваш по нея подминаваш хотел"Феникс" и след това в дясно има сервиз за газови уредби.Попитай при тях за Наско.Той може да ти намери и стопове,защото има доста познати по моргите.Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 aide be. a kavo ima.preska4a6 okolovrasnoto sas balon li <{POST_SNAPBACK}> offtopic awe hora pestersko shose e ot proslav do gladston i nqma nito nadlezi nito podlezi nesto mai ne ste ot toq grad Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 offtopic awe hora pestersko shose e ot proslav do gladston i nqma nito nadlezi nito podlezi nesto mai ne ste ot toq grad <{POST_SNAPBACK}> Добре де, а след Прослав да не би да свършва шосето? И не е ли шосето за Пещера? Я да видим сега кой откъде е Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 ""Изчукване" на ламарините на кола.Къде?" в радела "Hardware и електроника"........... Извинявам се ако не е за тоя раздел,обаче не видях друг подходящ а ми е спешно. <{POST_SNAPBACK}> какво ще кажеш за тук мисля, че това "ДРУГИ" е доста подходящо Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 ""Изчукване" на ламарините на кола.Къде?" в радела "Hardware и електроника"........... <{POST_SNAPBACK}> HARDWARE 1. железария, железарски и кухненски (метални) изделия 2. изч. тех. апаратура 3. техническо обезпечаване, оръдия Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Добре де, а след Прослав да не би да свършва шосето? И не е ли шосето за Пещера? Я да видим сега кой откъде е <{POST_SNAPBACK}> /offftopic izwinqwai ama pestersko shose sega se kazwa bulevard kishinev i sus sigurnost ne izliza izwun granizite na plovdiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 /offftopic izwinqwai ama pestersko shose sega se kazwa bulevard kishinev i sus sigurnost ne izliza izwun granizite na plovdiv Границите на Пловдив не свършват на кръстовището с кв. Прослав. Ако нямаш какво да кажеш по темата по добре не пиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.