NickelbacK Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Т'ва е една от най-яките групи които някога съм слушал!Ако някой ги е чувал нека да си каже мнението. Вече са с нов албум!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsakex Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Става за слушаМе Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Имат една две песни Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 От къде мога да сваля новия албум?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 От къде мога да сваля новия албум?? <{POST_SNAPBACK}> За сега можеш да намериш само пилотната им песен "Photograph" Ако я намериш обади се щото аз е намерих ама се чува музика само от едната тонколона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 А можеш ли да ми дадеш обяснение защо най-тъпите им песни имат клипове, а най-яките - никой не ги е чувал? Аз не можех да ги понасям имено заради песните, които въртят по телевизията, но като чух другите парчета, разбрах, че има хляб в тях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theivo Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Ами стават такива неща Лично аз не гледам музикални телевизии , които да ми формират мнението... но бандата е наистина яка. Колкото за клиповете - в света на музиката си има куп хора , които се въртят около теб и ти казват "това не" - "това да" ... тези положения са ви ясни предполагам. Когато чух първия им албум направих леко паралел с G.U.N. чийто първи албум беше ебати удара , а хората ги запомниха с един кавър на "Word Up" . ...но все още си оставам резервиран към Канада Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Dosta sa dobri....Dosta mi xaresvat: How You Remind me; Never again Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 to4no 3 pesni imam i ne gi slu6am mnogo redovno predpolagam 4e 6te si svalq ne6to ot noviq album sled kato mi oburna vnimanie za tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted August 22, 2005 Author Share Posted August 22, 2005 Ако някой се интересува качил съм най-новата им песничка в DC++ Nickelback-Photograph Т'ва търсете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 23, 2005 Author Share Posted December 23, 2005 Ето го и него. "По-добре късно от колкото никога." Новият албум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 2, 2006 Author Share Posted May 2, 2006 Няма мноо заинтерисувани но... Вече има ОФИЦИАЛЕН БЪЛГАРСКИ ФЕН САЙТ на групата АКо някой иска да го посети.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 10x за песните...много тарсих една песен и така и незнаех как се казва но я намерих 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeglos Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Кхъм.. тези.. идиотчета (нищо лично към пичовете, кефят ) ги чух по-задълбочено преди около 2-3 месеца, и трябва да си призная, че бях очарована от тях. Вярно, не са много в моя стил, но определено имат сполучливи неща, освен тези, които имат клипове. Лириките им на места куцат като смисъл, но имайки предвид, че си падат леко комерсиални, стават за слушане. Нещото, което най-много ми харесва в групата - вокалите. По-точно гласа на Чад Крьогер (така ли беше ?!).. особен е, леко дрезгав.. просто кефи. П.П.: Сайта е готин.. попрехвърлих го набързо, но нямах време да се задълбоча. Обещавам да го допрегледам и да напиша по-свястна критика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 3, 2006 Author Share Posted May 3, 2006 Кхъм.. тези.. идиотчета (нищо лично към пичовете, кефят ) ги чух по-задълбочено преди около 2-3 месеца, и трябва да си призная, че бях очарована от тях. Вярно, не са много в моя стил, но определено имат сполучливи неща, освен тези, които имат клипове. Лириките им на места куцат като смисъл, но имайки предвид, че си падат леко комерсиални, стават за слушане. Нещото, което най-много ми харесва в групата - вокалите. По-точно гласа на Чад Крьогер (така ли беше ?!).. особен е, леко дрезгав.. просто кефи. Хах Така се казва!Btw повечето които са ми казвали че групата е пълен гъз мислят така защото музиката горе долу я докарвали ама гласа на оня с дългата коса бил супер чупен. Да се смея ли да плача ли Той има супер спецефичен дори мога да кажа уникален глас който просто не може да се сбърка с друг. Пак казвам ако някой се интересува от песните клиповете и някой техни концерти... В ДЦ++ съм шернал към 12-13 ГБ само с техни неща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.