GoDL1Ke Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Хора вече мога се похваля ,че пуснах ферма 3-то ниво Edit : Имам и 3 точки Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Яко, май само аз съм най-прецакания , защото единствено аз още не съм пуснал никво ниво ферма btw някой знае ли как се пишат съобщения към някой друг играч ??? (извинявам,се ако сте обяснили някъде по-назад из страниците, но ме мързи да прочета ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 А бе народе я кажете има ли съюз Warez.ru или не? Някой може ли да ми каже как да си дигна добива на дърво, че нещо не мога да захапя Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 А бе народе я кажете има ли съюз Warez.ru или не? Някой може ли да ми каже как да си дигна добива на дърво, че нещо не мога да захапя <{POST_SNAPBACK}> Още няма такъв съюз ,но скоро ще има А добива на дърва се дига като наемаш повече работници. Едит: Скоро ще мога да построя 4-то ниво ферма , но след това крепоста иска 600 камък, а аз изкарвам само по 23 на час Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Мерси за съвета и бързият отговор, е ти си добре аз изкарвам по малко ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Току-що пуснах ферма 4-то ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 a аз след 3 часа пускам крепост-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 А бе хайде, някои ако може да ми прати малко дърво назаем да си дигна ферма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Оле вчера пак ми спря нета...ся съм фрашкан с ресурс и ше мела яко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 А бе хайде, някои ако може да ми прати малко дърво назаем да си дигна ферма. <{POST_SNAPBACK}> ^_^ Все още никой няма толкова развити проучвания за да може да праща Дигай си нивото на мината и бъкай работници Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 ^_^ Все още никой няма толкова развити проучвания за да може да праща Дигай си нивото на мината и бъкай работници <{POST_SNAPBACK}> Повярвай ми това и правя, ама ми е много странно на кое ниво трябва да са ми мините за да мога да съм спокоен за добивът, така като гледам тук атаките ще са от изключително значение за успехът на империята ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Еми 7-мо ниво мина за дърва 2443 работника - 244.3 дърво на час изключително недоволен съм о.О Аз за да съм спокон бих заложил на 10к работника в мината за дърво което значи 1к дърво добив на час Същото важи и за другите мини Също мисля ,че набавянето на желязо ще е по-трудно от набавянето на злато о.О - and ain't that funny or what ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Еми 7-мо ниво мина за дърва 2443 работника - 244.3 дърво на час изключително недоволен съм о.О Аз за да съм спокон бих заложил на 10к работника в мината за дърво което значи 1к дърво добив на час Същото важи и за другите мини Също мисля ,че набавянето на желязо ще е по-трудно от набавянето на злато о.О - and ain't that funny or what ? <{POST_SNAPBACK}> Е добре де по дяволите от къде мога да си увелича прираста на населението, хамбарите добре ама имам чуството че не ми помръдва населението, иначе популацията ми е 2100 и всичките ми работници са заети в мините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Е добре де по дяволите от къде мога да си увелича прираста на населението, хамбарите добре ама имам чуството че не ми помръдва населението, иначе популацията ми е 2100 и всичките ми работници са заети в мините. <{POST_SNAPBACK}> Точно от хамбарите. Реалните неща, които печелиш се виждат от Отчети --- Провинция Всеки левъл на хамбарите дава по 1 работник на час Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Е добре де по дяволите от къде мога да си увелича прираста на населението, хамбарите добре ама имам чуството че не ми помръдва населението, иначе популацията ми е 2100 и всичките ми работници са заети в мините. <{POST_SNAPBACK}> Кат направиш ферми ще ти стане лимита над 2100 иначе послушай Neovampirism и прави ханбари ако ти трябва спешно население. Аз вече имам крепост и Университет ся ми тряя скапано злато за скапано "Меле".А и имам 7 точки Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Zdraveite i ot men. Gledam che i tuk ste se zaformili stari poznati. Adi i kusmet Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Кат направиш ферми ще ти стане лимита над 2100 иначе послушай Neovampirism и прави ханбари ако ти трябва спешно население.Аз вече имам крепост и Университет ся ми тряя скапано злато за скапано "Меле".А и имам 7 точки <{POST_SNAPBACK}> Хехе браво Аз имам само 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoT|Demandred Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 как се трупа златото? всички работници са по мините и не съм оставил никой да се скатава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 100 селяни=1 злато на час Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 има два начина или ги оствяш да неправят нищо или дигаш пазар и там продаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 100 селяни=1 злато на час <{POST_SNAPBACK}> Да де ама в коя мина тряааа да са пуснати тия селяне ве ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 А бе незнам какво точно, става ама нещата при мене се нормализираха. Хайде да газим, време е силата от Bulfleet да се прехвърли тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 тука май на първо време ще сме миньори Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Да де ама в коя мина тряааа да са пуснати тия селяне ве ???? <{POST_SNAPBACK}> В никоя...трябва така да си седят безработни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 тука май на първо време ще сме миньори <{POST_SNAPBACK}> Мдаа май всички сме така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.