Jump to content
BulForum.com

Imperia Online

shadowblack

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Яко, май само аз съм най-прецакания , защото единствено аз още не съм пуснал никво ниво ферма :angry1

btw някой знае ли как се пишат съобщения към някой друг играч ??? :confused

(извинявам,се ако сте обяснили някъде по-назад из страниците, но ме мързи да прочета :rolleyes: )

А бе народе я кажете има ли съюз Warez.ru или не?

Някой може ли да ми каже как да си дигна добива на дърво, че нещо не мога да захапя

pravo.gif

А бе народе я кажете има ли съюз Warez.ru или не?

Някой може ли да ми каже как да си дигна добива на дърво, че нещо не мога да захапя

pravo.gif

Още няма такъв съюз ,но скоро ще има :) А добива на дърва се дига като наемаш повече работници.

Едит: Скоро ще мога да построя 4-то ниво ферма , но след това крепоста иска 600 камък, а аз изкарвам само по 23 на час :(

А бе хайде, някои ако може да ми прати малко дърво назаем да си дигна ферма.

pravo.gif

^_^ Все още никой няма толкова развити проучвания за да може да праща :) Дигай си нивото на мината и бъкай работници :)

^_^ Все още никой няма толкова развити проучвания за да може да праща :) Дигай си нивото на мината и бъкай работници :)

Повярвай ми това и правя, ама ми е много странно на кое ниво трябва да са ми мините за да мога да съм спокоен за добивът, така като гледам тук атаките ще са от изключително значение за успехът на империята ти

pravo.gif

Еми 7-мо ниво мина за дърва 2443 работника - 244.3 дърво на час изключително недоволен съм о.О Аз за да съм спокон бих заложил на 10к работника в мината за дърво :wir което значи 1к дърво добив на час :) Същото важи и за другите мини :)

Също мисля ,че набавянето на желязо ще е по-трудно от набавянето на злато о.О - and ain't that funny or what ?

Еми 7-мо ниво мина за дърва 2443 работника - 244.3 дърво на час изключително недоволен съм о.О Аз за да съм спокон бих заложил на 10к работника в мината за дърво  :wir което значи 1к дърво добив на час :) Същото важи и за другите мини :)

Също мисля ,че набавянето на желязо ще е по-трудно от набавянето на злато о.О - and ain't that funny or what ?

Е добре де по дяволите от къде мога да си увелича прираста на населението, хамбарите добре ама имам чуството че не ми помръдва населението, иначе популацията ми е 2100 и всичките ми работници са заети в мините.

pravo.gif

Е добре де по дяволите от къде мога да си увелича прираста на населението, хамбарите добре ама имам чуството че не ми помръдва населението, иначе популацията ми е 2100 и всичките ми работници са заети в мините.

pravo.gif

Точно от хамбарите. Реалните неща, които печелиш се виждат от Отчети --- Провинция :) Всеки левъл на хамбарите дава по 1 работник на час :D

pravo.gif

Кат направиш ферми ще ти стане лимита над 2100 иначе послушай Neovampirism и прави ханбари ако ти трябва спешно население.

Аз вече имам крепост и Университет ся ми тряя скапано злато за скапано "Меле".А и имам 7 точки :punk

Кат направиш ферми ще ти стане лимита над 2100 иначе послушай Neovampirism и прави ханбари ако ти трябва спешно население.

Аз вече имам крепост и Университет ся ми тряя скапано злато за скапано "Меле".А и имам 7 точки  :punk

Хехе браво :) Аз имам само 6 :P

А бе незнам какво точно, става ама нещата при мене се нормализираха. Хайде да газим, време е силата от Bulfleet да се прехвърли тук.

pravo.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...