Jump to content
BulForum.com

Imperia Online

shadowblack

Recommended Posts

Моля всички да се насочат към форума,който направи fon_tomov за жалост там се пише само на шлиоковица по технологини причини.Паролта за повечето папки ще я намерите някъде из темата.За "сената" само определени хора имат достъп(съветниците).Насочете се на там за да може да потръгне моля....

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

А някой намери ли как да се намери друга провинция по картата:/ щото засега май само на онова което ти показва кой на какво разстояние от тебе е може да се намери друга провинция и то като се потърси бая:/

А някой намери ли как да се намери друга провинция по картата:/ щото засега май само на онова което ти показва кой на какво разстояние от тебе е може да се намери друга провинция и то като се потърси бая:/

Ами отиваш на статистика/играч. После цъкаш на име и то ти ги подрежда по имена. Там вече даваш по страници до желаната буква. Друго не намерих.

Впрочем аз да попитам...някой събра ли вече достатъчно дърва за ферма 3 ниво:) щото аз в началото малко го поисхабих и ся сабирам та другите и те ли са направили тая грешка:)

Аз не съм правил грешки сега правя ниво 3.Посещавайте Форума на fon_tomov там да лафим и да обсъждаме.

Незнам за точките не е ясно ама друго не ми хареса на мен:/..значи като си доблестен си някъв пич...а ако вземеш да опожаряваш и така нататък да колиш наред всички доходи и т.н. ти падат:/ еми тогава закво подяволите са ги сложили тея неща.....би трябвало ако си мноооого лош и само грабиш и опожаряваш селяните ти да ги е страх от тебе и да бачкат щото ще ги избиеш:/...и ся кво всички трбва да са света вода ненапита:(

Незнам за точките не е ясно ама друго не ми хареса на мен:/..значи като си доблестен си някъв пич...а ако вземеш да опожаряваш и така нататък да колиш наред всички доходи и т.н. ти падат:/ еми тогава закво подяволите са ги сложили тея неща.....би трябвало ако си мноооого лош и само грабиш и опожаряваш селяните ти да ги е страх от тебе и да бачкат щото ще ги избиеш:/...и ся кво всички трбва да са света вода ненапита:(

Това е май само когато с другия имате прекалено голяма разлика

Впрочем аз да попитам...някой събра ли вече достатъчно дърва за ферма 3 ниво:) щото аз в началото малко го поисхабих и ся сабирам та другите и те ли са направили тая грешка:)

Аз след точно 1 час че ми трябват 150 дърво, а толкова ми е добива :)

Имам добив 204.1  :punk .

Еми добре е! :) Аз само че поогледах по-рано какво ми трябва за армията и спрях да правя мини.Иначе всички места в дървата са заети и след малко ще пусна още 1-2 нива.

А тику що пуснах ферма 3 и станах 1 точка! :D

Еми добре е! :) Аз само че поогледах по-рано какво ми трябва за армията и спрях да правя мини.Иначе всички места в дървата са заети и след малко ще пусна още 1-2 нива.

А тику що пуснах ферма 3 и станах 1 точка! :D

То от какво се трупат точките ? Като хабиш ресурс ли ?

То от какво се трупат точките ? Като хабиш ресурс ли ?

Еми мисля че е като в булфлийта.Както и в повечето онлайнки.В БФ, например, бойния кораб струва:

Метал 40 000

Кристал 20 000

Махаш последните 3 нули и събираш числата, т.е. бойния ти е 60 точки.Така е и с всичко останало.Мисля че и в тая игра е същото! :)

2 ТОЧКИ :P

Еми мисля че е като в булфлийта.Както и в повечето онлайнки.В БФ, например, бойния кораб струва:

Метал 40 000

Кристал 20 000

Махаш последните 3 нули и събираш числата, т.е. бойния ти е 60 точки.Така е и с всичко останало.Мисля че и в тая игра е същото! :)

Аха, точно така е.

Хихихи :bgrin: До утре не е истина колко дърва ще имам :devil Засега 210 на час :) Ама скоро ако не направя ферма 3-то ниво няма да има капитал :D

Едит: Вече имам лимит ;) 2100/2100 човека.

Аз имам едно странно усещане, доне не се оправдае. Струва ми се, че тази игрица пак ще ми глътне адски много време и това не ми харесва. Поне доколкото разбрах тук няма да се притеснявам за флоти и т.н. :punk

Аз да попитам ... щот съм тъп :) и ме мързи да чета :) може ли да се играе без нападение демек да съм си мирен жител на таз държава и да не съ притсенявам че некой келеш ша ме издебне докат спа и ша ма ебне :)

Аз да попитам ... щот съм тъп :) и ме мързи да чета :) може ли да се играе без нападение демек да съм си мирен жител на таз държава и да не съ притсенявам че некой келеш ша ме издебне докат спа и ша ма ебне :)

Еми, ако не правиш нито армийка нито нищо донякъде може.Ще си малко точки, а другите ще са повече.Ако някой реши да те нападне ще му падне Доблестта, което не е много хубаво и е важно в играта.

А ако си мирен и имаш армия, за нея отива издръжка.Ако само седи може да идеш на минус и тогава не става хубаво.

Като цяло идеята да си си живееш мирничко не е много добра, ама твоя си работа... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...