NightKiller Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Моля всички да се насочат към форума,който направи fon_tomov за жалост там се пише само на шлиоковица по технологини причини.Паролта за повечето папки ще я намерите някъде из темата.За "сената" само определени хора имат достъп(съветниците).Насочете се на там за да може да потръгне моля.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 А някой намери ли как да се намери друга провинция по картата:/ щото засега май само на онова което ти показва кой на какво разстояние от тебе е може да се намери друга провинция и то като се потърси бая:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 А някой намери ли как да се намери друга провинция по картата:/ щото засега май само на онова което ти показва кой на какво разстояние от тебе е може да се намери друга провинция и то като се потърси бая:/ <{POST_SNAPBACK}> Ами отиваш на статистика/играч. После цъкаш на име и то ти ги подрежда по имена. Там вече даваш по страници до желаната буква. Друго не намерих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Точките като на bulfleet ли се отмерват ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Ето ме мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Само не ми е ясно как се прави съюза <{POST_SNAPBACK}> 72 chasa..... Ne vidqh kakvo e napisal alien.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Супер си е играта, ама от каде се печели злато ве хора ???? От коя сграда ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Впрочем аз да попитам...някой събра ли вече достатъчно дърва за ферма 3 ниво щото аз в началото малко го поисхабих и ся сабирам та другите и те ли са направили тая грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Аз не съм правил грешки сега правя ниво 3.Посещавайте Форума на fon_tomov там да лафим и да обсъждаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Basi mai si4ki sme sybrali v 8ma provinciq Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Passovete na forumite(bez senata) sa mahnati vlizaite da spodelqme opit Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Незнам за точките не е ясно ама друго не ми хареса на мен:/..значи като си доблестен си някъв пич...а ако вземеш да опожаряваш и така нататък да колиш наред всички доходи и т.н. ти падат:/ еми тогава закво подяволите са ги сложили тея неща.....би трябвало ако си мноооого лош и само грабиш и опожаряваш селяните ти да ги е страх от тебе и да бачкат щото ще ги избиеш:/...и ся кво всички трбва да са света вода ненапита Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Незнам за точките не е ясно ама друго не ми хареса на мен:/..значи като си доблестен си някъв пич...а ако вземеш да опожаряваш и така нататък да колиш наред всички доходи и т.н. ти падат:/ еми тогава закво подяволите са ги сложили тея неща.....би трябвало ако си мноооого лош и само грабиш и опожаряваш селяните ти да ги е страх от тебе и да бачкат щото ще ги избиеш:/...и ся кво всички трбва да са света вода ненапита <{POST_SNAPBACK}> Това е май само когато с другия имате прекалено голяма разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Впрочем аз да попитам...някой събра ли вече достатъчно дърва за ферма 3 ниво щото аз в началото малко го поисхабих и ся сабирам та другите и те ли са направили тая грешка <{POST_SNAPBACK}> Аз след точно 1 час че ми трябват 150 дърво, а толкова ми е добива Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Аз след точно 1 час че ми трябват 150 дърво, а толкова ми е добива <{POST_SNAPBACK}> Малее ,значи и аз съм се прецакал в началото На мен добива ми е 200,2 а ми трябват още 1к дърва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Имам добив 204.1 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Имам добив 204.1 . <{POST_SNAPBACK}> Еми добре е! Аз само че поогледах по-рано какво ми трябва за армията и спрях да правя мини.Иначе всички места в дървата са заети и след малко ще пусна още 1-2 нива. А тику що пуснах ферма 3 и станах 1 точка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Еми добре е! Аз само че поогледах по-рано какво ми трябва за армията и спрях да правя мини.Иначе всички места в дървата са заети и след малко ще пусна още 1-2 нива.А тику що пуснах ферма 3 и станах 1 точка! <{POST_SNAPBACK}> То от какво се трупат точките ? Като хабиш ресурс ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 аре да се пише само в един форум че ми писна да следя 2 тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 То от какво се трупат точките ? Като хабиш ресурс ли ? <{POST_SNAPBACK}> Еми мисля че е като в булфлийта.Както и в повечето онлайнки.В БФ, например, бойния кораб струва: Метал 40 000 Кристал 20 000 Махаш последните 3 нули и събираш числата, т.е. бойния ти е 60 точки.Така е и с всичко останало.Мисля че и в тая игра е същото! 2 ТОЧКИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Еми мисля че е като в булфлийта.Както и в повечето онлайнки.В БФ, например, бойния кораб струва:Метал 40 000 Кристал 20 000 Махаш последните 3 нули и събираш числата, т.е. бойния ти е 60 точки.Така е и с всичко останало.Мисля че и в тая игра е същото! <{POST_SNAPBACK}> Аха, точно така е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Хихихи До утре не е истина колко дърва ще имам Засега 210 на час Ама скоро ако не направя ферма 3-то ниво няма да има капитал Едит: Вече имам лимит 2100/2100 човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Аз имам едно странно усещане, доне не се оправдае. Струва ми се, че тази игрица пак ще ми глътне адски много време и това не ми харесва. Поне доколкото разбрах тук няма да се притеснявам за флоти и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Аз да попитам ... щот съм тъп и ме мързи да чета може ли да се играе без нападение демек да съм си мирен жител на таз държава и да не съ притсенявам че некой келеш ша ме издебне докат спа и ша ма ебне Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Аз да попитам ... щот съм тъп и ме мързи да чета може ли да се играе без нападение демек да съм си мирен жител на таз държава и да не съ притсенявам че некой келеш ша ме издебне докат спа и ша ма ебне <{POST_SNAPBACK}> Еми, ако не правиш нито армийка нито нищо донякъде може.Ще си малко точки, а другите ще са повече.Ако някой реши да те нападне ще му падне Доблестта, което не е много хубаво и е важно в играта. А ако си мирен и имаш армия, за нея отива издръжка.Ако само седи може да идеш на минус и тогава не става хубаво. Като цяло идеята да си си живееш мирничко не е много добра, ама твоя си работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.