fon_tomov Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Masovoto obnovqvane na postovete v foruma e napraveno.....Za sega temite svarzani s saiuza sa prasni, s izkliuchenie na "Senat", nadqvam se kato zapochne igrata da se ponapalnqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Хъм, написах нещо в "Сенат" (чак след това се сетих, че е трябвало да е на латиница, та сори за 5те кирилски знака и ми излезе съобщение, че постът ми ще бъде прегледан от модератор преди да се появи във форума, но първия път въобще не го прочетох, защото мислех, че е същото като тук... След това реших, че има някаква грешка и го написах пак, като този път видях надписа... Та - защо така всеки път ще ги гледа модератор постовете, не е ли по-добре да е както тук? Edit: във "chat" не е така... аз ли съм тъп? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Аз имам един може би странен въпрос. Защо секцията Битки във форума е протектед? Нали и нормалните членове ще се бият не само тези от сената П.С. Да се надяваме, че създателите на Империяонлайн са си направили сметка относно мощността на машините си, че с тази нова регистрация... EDIT: Машинка, аз доколкото се светнах: Да трябва в 19 и 30 всички наново да се регнем EDIT2:@Legop4o Моя грешка, мислех, че за там трябва другата парола EDIT3: Аз смятам страницата на империята да ми е отворена докато не пуснат секция Регистриране ), защото в момента аз поне такава не виждам 23 Август 19:30 часа започва ОТВОРЕН БЕТА тест Това е единственото, което пише EDIT4:@fon_tomov Да аз до преди 1 месец бях към лан-гейм и го виждах в момента този форум се вижда от цяла България Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 аз нещо неможах да се сетя трябва на ново да се регистрирам ли и кога ще е тва нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Аз имам един може би странен въпрос. Защо секцията Битки във форума е протектед? Нали и нормалните членове ще се бият не само тези от сената П.С. Да се надяваме, че създателите на Империяонлайн са си направили сметка относно мощността на машините си, че с тази нова регистрация... <{POST_SNAPBACK}> ... прочети темата... пише я паролата... не е хубаво така да си казваме паролата, все пак ТОЗИ форум е открит за всички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Дам така пише.Абе да знаеш от къде я намерихте снимката на аватара ми мисля че ще стане за лого говоря на ma6inata1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Аз имам един може би странен въпрос. Защо секцията Битки във форума е протектед? Нали и нормалните членове ще се бият не само тези от сената П.С. Да се надяваме, че създателите на Империяонлайн са си направили сметка относно мощността на машините си, че с тази нова регистрация... EDIT: Машинка, аз доколкото се светнах: Да трябва в 19 и 30 всички наново да се регнем EDIT2:@Legop4o Моя грешка, мислех, че за там трябва другата парола EDIT3: Аз смятам страницата на империята да ми е отворена докато не пуснат секция Регистриране ), защото в момента аз поне такава не виждам 23 Август 19:30 часа започва ОТВОРЕН БЕТА тест Това е единственото, което пише <{POST_SNAPBACK}> Smqtash li che edin HomeLanec ili Visio abonat vijda foruma?? ... прочети темата... пише я паролата... не е хубаво така да си казваме паролата, все пак ТОЗИ форум е открит за всички... <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Smqtash li che edin HomeLanec ili Visio abonat vijda foruma?? <{POST_SNAPBACK}> То един американец вижда форума, ти искаш бг да не го виждат аз нещо неможах да се сетя трябва на ново да се регистрирам ли и кога ще е тва нещо <{POST_SNAPBACK}> към 7:30 най-късно Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Направих едно елементарно лого.Приемам всякакви критики: There it blows! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Е не не съм луд ми се струва: Регистрация Само че в майла, който праща пише, че започва на 20-ти август играта Е тя па регистрацията била след 7 и 30.Баси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Регистрацията почва след 7 и 30!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Логото е якичко такова Ама ... Там пише Greece където тряя да е Bulgaria защо да пише Greece вместо Bulgaria .. Знам ,че от исторически факти е правилно ,но схващате Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Логото е якичко такова Ама ... Там пише Greece където тряя да е Bulgaria защо да пише Greece вместо Bulgaria .. Знам ,че от исторически факти е правилно ,но схващате <{POST_SNAPBACK}> Ми ей ся ще се пробвам да го оправя...ma6inata1 предложи да напиша Пловдив където му е мястото, но мисля, че България е достатъчно EDIT:Готово!Вече е България.Малко е ситничко, ама иначе отива в морето, ако е по-голямо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 sega e po-qko mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Оле баси в 19:29 ми спря нета и чак сега ми го пуснаха мааму.Хубаво, че още не са я пуснали бетата! ggSHIT power Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Хаха и на мен така Edit : Аз успях да се регна.Сега съюз тва ,онва как става далаверата Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 и ся кво регнахсе и като искам да влезна ми пише гершна парола или потребителско име Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 az si igraq si4ko si e to4no malko blujdaq iz menutata naizustqvam koe kade e Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Само не ми е ясно как се прави съюза Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Е откъде се регнахте...на мен ми е както преди. Я дайте линк плс На ИЕ дава да се регна на firefox не...оттам било Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 http://80.72.76.50/imperia/game/login.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 za saiuzite admina trqq se pita 6ot ni6to ne pi6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Мале трябва да си издържаш войниците със злато И това на час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 ^^ qko e Ama az nemoga gi izdarjam moite o6te predlagam da pro4etete kratkoto rakovodstvo Pone 4astta s kak da zapo4nete Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Мале трябва да си издържаш войниците със злато И това на час. <{POST_SNAPBACK}> Незнам аз впрегнах всичко живо в мините да посъбера малко ресурс.Не е хубаво, че ресурса е на час, но няма нищо.А аз вас всички почти всички ви видях на картата, само мен си не можах! Аз съм в провинция N.8 Който е там да се обажда, че не мога да се намеря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.