Unstable Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 "булшита" е стратегия империята също е стратегия каква е разликата аз лично не виждам никаква за начало каквито лидери си решите те ще бъдат пък после ако не са достойни или нещо друго винаги могат да се махнат и на тяхно място да се сложат други <{POST_SNAPBACK}> vinagi ima vot na nedoverie.. vinagi ima vot za smqna na nqkoi si i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 ЕДИТ:Forum <{POST_SNAPBACK}> А тва на къв език е щото ми излизат онея маймунки... EDIT:Да бе оправи се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 i az imam gorniq problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Кой както се уредил.Аз си смених шрифта на ISO-8859-5 и се вижда.Само ми е чудно за какво трябва да ми видиш поста преди да се публикува Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Alien ще бъдеш ли добър да ми кажеш как се прави защото и при мен са йероглифи? Намерих го оправи се всичко си е нормално няма нужда от помощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Alien ще бъдеш ли добър да ми кажеш как се прави защото и при мен са йероглифи?Намерих го оправи се всичко си е нормално няма нужда от помощ <{POST_SNAPBACK}> натискаш десния ботон на мишката се появява прозорец там търсиш "encoding" и си избираш език "cirilic" там са няколко вида пробваш докато стане ако не стане трябва да си дръпнеш от някаде шрифтове на кирилица и си готив поне аз така направих там неможели да спромени шрифта тва създава доста проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Нали само Сенат щеше да е защитен с парола?А Битки, Нужди, Тактики? Тва е за Firefox:View->Character Encoding->More Encodings->East European->Cyrillic(ISO-8859-5) А това за IE:View->Encoding->More->Cyrillic(ISO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 "булшита" е стратегия империята също е стратегия каква е разликата аз лично не виждам никаква за начало каквито лидери си решите те ще бъдат пък после ако не са достойни или нещо друго винаги могат да се махнат и на тяхно място да се сложат други <{POST_SNAPBACK}> Еееее не е баш така. Това се очаква да е много по-яка стратегия. В смисъл с много повече акъл. А в началото лидерите и съветниците имат бонус в добива на ресурси (цитирам по памет 10% за лидера и по 5% за съветниците) А Булшита ква стратегия - блъскаш кръстосвачи, малко уните за цвят и дебнеш невинните жертви. А се достига и до период, в който няма и кого да дебнеш. Нали си говорихме с тебе, как се затъпява накрая Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Еееее не е баш така. Това се очаква да е много по-яка стратегия. В смисъл с много повече акъл. А в началото лидерите и съветниците имат бонус в добива на ресурси (цитирам по памет 10% за лидера и по 5% за съветниците) А Булшита ква стратегия - блъскаш кръстосвачи, малко уните за цвят и дебнеш невинните жертви. А се достига и до период, в който няма и кого да дебнеш. Нали си говорихме с тебе, как се затъпява накрая <{POST_SNAPBACK}> съгласен съм с теб че "булшита" не може да се сравнява с това нещо (поне от това което четем за играта де) но все пак неможе да се отрече че и там в началото се изисква някакъв модел на стратегия после като миниш 50 К точки наистина затъпява но всепак и там е стратегия @Pnevmotorex цъкни една стрела и влез МУ-то да ти дам едни нешта че ми писна да ги разнасям Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Само още 17 часа и ще видим какво представлява.Препоръчвам веднага да се направи съюза за да не губим време.Ако някой от съветниците ще се отказва да ми каже да се включа аз . Припоням съветниците и Лидера: Съветник и Лидер-Shadowblack Съветник-fon_tomov Съветник-Legop4o(взел място на временно отказалия се Midex) Съветник-ma6inata1 Съветник-the_alien Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Аве махни го тоя форум ве...бахти форума...аре иди инсталирай по-добре един отколкото така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 @Pnevmotorex цъкни една стрела и влез МУ-то да ти дам едни нешта че ми писна да ги разнасям <{POST_SNAPBACK}> Леле, в MU-то влизам супер рядко. Но ще гледам да е тия дни и ще ти пусна една стреличка задължително Сформиране на съюз: Един от най-важните аспекти на дипломацията – създаването на съюз. Всеки играч може да създаде съюз, стига да намери 4-ма съмишленици, поради нуждата съюзите да са устойчиви структури, които могат да поемат “политическа” отговорност за действията на членовете си Надолу са описани всички по-важни аспекти на един съюз: - За да се сформира съюз са необходими 5 играча. Те се явяват основателите му. Тези първи 5 човека получават ранг Съветник (описан отделно) и съответно носят всички произтичащи от това предимства и недостатъци Значи явно е добре първо shadowblack да основе съюза и после да се запишат 4-мата съветници. Така че че 5-мата избрани трябва довечера в 7:30 да са на линия. - За да бъде издигнат един играч в Съветник трябва да бъде одобрен от 50%+1 от действащите Съветници. Съответно играчът трябва да е съгласен да стане Съветник Дори и издънка да стане, пак има вариант съветниците да се сложат тези, които си избрахме по-горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Паролата за всички защитени форуми освен "сенат" е victori, както съм написам по-горе Проблема с "маймуните" трябва да го оправите вие, защото в противен случей имената на форумите трябва да са на латиница, което е глупаво. Хората от сената да пращат ПМ за да им кажа пасс-а. Вече е даден на 2-ма.. Ако няма форум ще е трудно да се разбираме, затова според мен този вариянт е приемлив. Още ли имате проблем с постването?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
my_doom Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Хора, аз имам следния въпрос: ако съм изпуснал първоначалния срок за регване, и ако сега се наложи да отсъствам седмица и малко, когато се върна и тепърва започна да играя, ще ме искате ли в съюза или ще трябва да си търся някой за недучули и недоразбрали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Хора, аз имам следния въпрос: ако съм изпуснал първоначалния срок за регване, и ако сега се наложи да отсъствам седмица и малко, когато се върна и тепърва започна да играя, ще ме искате ли в съюза или ще трябва да си търся някой за недучули и недоразбрали? <{POST_SNAPBACK}> Не знам дали можеш да се регнеш вече. Иначе shadowblack трябва да питаш, той е лидера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 http://15.freebb.com/freebb-signup.php от тук можем да си напраим форумче Което е доста прилично и без тоталните изгъзици на предишният Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 http://15.freebb.com/freebb-signup.php от тук можем да си напраим форумче Което е доста прилично и без тоталните изгъзици на предишният <{POST_SNAPBACK}> Ми ко да ти кажа, според мен pbb е доста по-слаб форум от ивисион-а и вече са се сабрали доста хорица в сегашния.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Аммм ами незнам...значи има нещо гнило или във форума или в мен щото като си го кирилизирам и след това като дам да отида в началото на форума и пак ми се сбъгва....и дори на тези страници които трябваше да са кирилизирани ми е сбъгнато а невидях да има сеив някъде...а по вапроса за pbb немисла че има голямо значение какъв форум ще исползваме а кое ще е по-удобно...+ това едва ли има значение кой форум е по-добър защото той нали ще се исползва от малък брой хора а не от 1000-2000 човека примерно.... И още нещо вие хубаво направихте списак със лидерите ама защо ненаправихте и един списък със обикновенните играчи Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Защото 1 незнаем кой ще се включва.2 всеки нов играч трябва да иска разрешение от Shadowblack.Трудно е да се предскаже колко ще играят ама за сега са около 20 човека. Според админа на форума на империя онлайн ще има повторно записване голяма какафония ще настане като 100 човека наведнъж натиснат копчето "Запиши ме" ама така са решили не забравяйте да се регнете ей!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 А казали ли са кога ще е това повторно записване? и по какъв повод ще се прави???? нали бяха казали че имало кум 850-900 записали се къв им е проблема ся:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Нали има оплаквания че някои немогат да се регистрират.Затова според мен премахват всички акаунти и наново се регистрират тези 1000 човека.Ще настане пълна обърквация ама поне няма да има хора които да се прецакат и да не могат да играят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Някой даде идея за използване на латиница в форума....така ще се оправи проблема с Енкодинга, ако сте съгласни ще добавя това в правилата...Гласувайте в анкетата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Ако ще ползваме онзи недъгав invision форум ще тряя да е на 6льокавица няма друг рационален изход от ситуацията.. Ще тряя се смирим и да го превъзмогнем.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Reshenieto e vzeto, sega opravqm imenata na forumite i pravilata, do zapochvaneto na BETA-ta shte e gotov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Боже мой, от вчера не съм влизал във форума, сега се логвам, а вие вече за съветник сте ме избрали Супер! Сега остава само да се регна пак в играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.