Jump to content
BulForum.com

Imperia Online

shadowblack

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply
Само едно нещо не ми е ясно- кой ще основе саюза....Най-добре да го уточним от сега, защото ако не го направим ще се появят доста саюзи, защото всеки ще иска да е лидер и саответно ще направи саюз  :bgrin:  :bgrin:  Предлагам shadowblack да направи саюза, а саветмици и т.н. ще се оточнят по-нататак...

Ми аз например не искам да съм лидер... ;)

И играта ще е нещо велико.Усещам, че няма да продължи дълго тоя bulfleet.Сега чета още файловете за ръководството и наистина съм възхитен! :)

Не мога да разбера от каде да се регистрирам. Някой може ли да каже? В сайта пише че бетата почва на 23-ти :confused

Лошото е, че големите съюзи имат големи такси.

Голяма работа.Важното е да сме заедно :) Още не си видял какво ще бъде и веднага отиде към другите... :sick

Не мога да разбера от каде да се регистрирам. Някой може ли да каже? В сайта пише че бетата почва на 23-ти :confused

Забраниха регистрациите, но утре със сигурност ще ги пуснат пак, така че преглеждай сайта от време на време ;)

Лошото е, че големите съюзи имат големи такси.

аз пък мисля че е добре с тая такса в "булшита" ние мислихме нещо такова да направим но неможахме, защото не можахме да се организираме ,и имаше хора които не искаха ,а сека няма мърдане :P с тая такса на мен много ми харесва ако някой играч има нужда от помощ я получава веднага а не както в булшита да чака на милостинята на съотборниците си :angry: та нека да има такса :) аз съм за , но утре ще видим за к'во става дума :)

Аз обаче не съм съгласен съюза да се казва warez.ru.Warez-a го имаше едно време, преди на НСБОП да им прещрака нещо в главата и да го делнат.Пък и от тоя БФ имам чувството, че който види името и вече има лощо мнение за нас.

Каквото и да е името, аз съм винаги с вас, но помислете все пак! ;)

аз искам да бъда съветник , а лидер нека бъде shadowblack

Значи с машината се знаем от "Булшита", така че той като съветник е добро предложение. Предлагам също така и Midex. Той е много добър тактик и с него също се позновоме много добре от "Булшита". И двамата имат опит с лидерството, понеже са генерали в различните галактики :D

tka staa kat spiram da sledq foruma :) 1-vo se izvinqvam za tova 4e ne pi6a na kirilica nqmam q :P 2-ro se nadqqm si4ko deto e opisano v game guide-a da e vqrno za6ot omg tva 6te pomete konkurenciqta :) 3-to iskreno se molq da pusnat i utre registraciite za6ot 6i si umra ot qd :angry1 :angry1 ako ne se registriram za tva ne6to :cry :cry mir i dano se vidim na boinoto pole :punk :punk

Shadowlback-3

ma6inata1-2

Midex-1

За сега кат гледам Shadowblack ще е лидера обаче ни трябват още двама съветници така че давайте предложения.

Съветници ще бъдат тези, които първи сформират съюза, а лидер ще си е shadowblack.По нататък ще видим как ще потръгнат нещата и кой как се справя.Както пишеше и в ръководството съветниците са "най-силните играчи в един съюз" :)

fon_tomov всеки има право да се кандидатира сам ако някой подкрепи мнението ти че ти трябва да си съветник кат гледам засега няма много хора съветници затова аз давам глад и подкрепям кандидатурата.

the_alien ще отнеме време преди да се разбере кой е добър и кой не затова сега на базата на Bulfleet или това което знаете за тях трябва да се изберат съветници.Реши се че Shadowblack ще е лидера ама ся трябват още 4 съветника.

Shadowblack-много гласове ЛИДЕР!!!

Съветници:

ma6inata1-2

Midex-1

fon_tomov-1

засега се оформя те да са съветници трябва ни още един до края на деня трябва да сем решили за да можем веднага да направим съюза!

Е крайно време беше да се кандидатираш и без тва щях да те предложа.

Значи решението е взето

Съветник и Лидер-Shadowblack

Съветник-ma6inata1

Съветник-Midex

Съветник-fon_tomov

Съветник-the_alien

Всички други и аз в това число трябва да изпълняваме решението на съвета този който не е съгласен да не влиза в отбора.Те са избрано от народа и ще представляват Warez.ru.Всеки може да измести Съветник чрез гласуване или чрез много победи на бойното поле и достигането на званието Маршал.Успех на всички ще се видим на бойното поле :bgrin:

Ееее, ама и аз искам да съм съветнииик :(

Едит: късно... е, карай, вие като видите къф съм готин ше ме изберете сами :)

Така като гледам няма да има субфорум :( :( но нищо не пречи да си направим сами :) Само кажете с какви категорий и какав да бъде(инвисион или пбб) и ще го спретна :)

Предлагам субфорум да има тук защото съюза ще си остане малак.. НА бф-то постигнахме такъв огромен съюз заради този форум :) За да го постигнем отново няма как да се разминем без този форум :)

Предлагам субфорум да има тук защото съюза ще си остане малак.. НА бф-то постигнахме такъв огромен съюз заради този форум :) За да го постигнем отново няма как да се разминем без този форум :)

Прав си, но Dreamer каза че няма да направи субфорум :bgrin:

Хорааа кажете ми че е сигурно, че утре ще мога да се регна, защото ме е много яд, че не можах, когато му беше времето!!! иначе играта обещава да бъде нещо доста масивно :devil и ще падат големи битки :devil :devil

Хорааа кажете ми че е сигурно, че утре ще мога да се регна, защото ме е много яд, че не можах, когато му беше времето!!! иначе играта обещава да бъде нещо доста масивно  :devil  и ще падат големи битки  :devil  :devil

Никой не може да ти каже със сигорност...Пиши в форума на играта ;)

fon_tomov значи разитаме на теб да го направиш.

Ето какво според мен трябва да има.

Сенат-тука ще говорят само и единствено съветниците и лидера.Те ще обсъждат стратегйите и като стигнат до решение ще го разпространят.

Битки-да се фукаме за победите

Общи приказки-да дранкаме простотий и новости в играта

Нужди-тук всеки ще иска помощ и ще се сключват договори за търговия

Помощ-за незнаещите

Тактики-тук ще се споделят тактиките

Дипломация-а тук ще кажем кои са ни врагове с кои имаме временно примирие с кои сме саюзници.

Това трябва според мен да са основните теми на събфорума надявам се да го направиш защото няма иначе къде да си правим тактиките и да си лафим за играта.А това че Dreamer не му се прави е разбираемо защото надали само това му е работата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...