Jump to content
BulForum.com

Imperia Online

shadowblack

Recommended Posts

Понапънах дупето и пуснах форума да работи. Мисля че колкото по-бързо тръгне толкова по-добре ще е за нас самите като Съюз :) Влизайте и се регистрирайте. Директния линк към форума --> ФОРУМ

Регистрирайте се с имената си от играта за да се предпазим по-лесно от шпиони. Лидерите да ми пишат на лично съобщение за да ги правя модератори. Enjoy  B)

Браво!!!Благодаря много... :punk :punk :punk

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Баси тъпата игра ... некаф лайнар само ме атакува аз съм на има няма 300-400 точки а ония на 1100 и ми заграбва всичките ресурси ... е па тва ако е смислено ... на булшит-а поне се взимаше половината от ресурса и то ако има с какво а ся ... всичко усещам как таз игра ще да е мноу тъпа ...

Баси тъпата игра ... некаф лайнар само ме атакува аз съм на има няма 300-400 точки а ония на 1100 и ми заграбва всичките ресурси ... е па тва ако е смислено ... на булшит-а поне се взимаше половината от ресурса и то ако има с какво а ся ... всичко усещам как таз игра ще да е мноу тъпа ...

В момента би трябвало да е невъзможно да те атакуват хора, чиито точки са НАД два пъти повече или по-малко от твоите. Ако наистина той е с 1100, а ти с 300-400, то това е бъг. Докладвай го (дано не си си изтрил докладите от битките).

Убао , вкарах цялата армия в крепостта , но златото продължава да пада.

Абсолютно нищо не мога да построя само заради липсата му.

Треа да разпускам войниците ли , какво?

хммм да нямаш конница навъка щото тя неможе се вкара в крепостта

ако няма пробваи с разпускане на армията и продаи малко желязо или каманаци завис кое имаш в повечко :)

:ph34r:

Убао , вкарах цялата армия в крепостта , но златото продължава да пада.

Абсолютно нищо не мога да построя само заради липсата му.

Треа да разпускам войниците ли , какво?

И аз имах подобен проблем преди време, и разпуснах хора, но много бавно се вдигаше златото, а все пак трябваше да имам ресурс. Нямах търговия и разпуснах армията. Събрах за търговия, пуснах я, и сега пак си правя армия, след като имам ресурс за златото, ако пак загине ;)

Само стрелци имам и всичките са в крепостта.

А ресурси не мога да продам , щото нямам 1 ниво търговия.

Други предложения?

Едит - ще пробвам по тоя начин.

Армия с която остава защитникът след битката

Нападателят започна с 1000 войника. Нападателят остана с 1000 войника. Нападателят е загубил 0 войника.

Доблестта на нападателят се променя с (-4) точки.

Защитникът започна с 0 войника. Защитникът остана с 0 войника. Защитникът е загубил 0 войника.

Защитникът загуби 1000 сяланина.

Победителят заграбва обоза на противникът 0 злато.

Победителят губи 0 точки.

Защитникът губи 0 точки.

Победителят взима от опожаряването на врага 5000 злато.

Победителят си тръгва с - 5000 злато.

Този мазен педераст mari пак ме нападна..... С колко армия трябва да го нападна аз за да имам шанс???

Битката ТУК

Поне 500 Мечоносци и известен брой стрелци. Използвай калкулатора вместо да гадаеш. Препоръчвам ти да го нападнеш с поне 700 Мечоносци и 300 Стрелци (или може би 600 Мечоносци и 400 Стрелци) - и двата вида войска имат бонус срещу Копиеносци. Разбира се, има значение и какви проучвания имате.

Ами аз имам:

Атака Стрелец, Меле, Бойни коне - 1

Медицина - 1

Военна академия - 3

Военна архитектура - 1

Храм - 15 :D ама уж не работел...

Иначе имам всякакви казарми - ниво 2

малии тоя храм кат го пуснат ко ша стане ти падне добива с 15% :blink:

тва е доволно и съюзната такса сега е окло 6% кофти тръпка

иначе по малко армия от 1200 няма смисъл да нападаш някои :ph34r:

Е добре де, ама да правя ли и катапулти?

И защо по дяволите не си направим IRC канал?

Аз вече направих - #imperia-online - Заповядайте, че тука много се бавят отговорите!!!

Все още не се сещам що всички от съюза не се прехвърляте в новия форум, а пишете тука дето виждат всички ?

Защото някой тряя да затвори темата аз хиляди пъти казах да се преместят когато беше другия форум ай ся се местете в новия фирум...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...