NightKiller Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Понапънах дупето и пуснах форума да работи. Мисля че колкото по-бързо тръгне толкова по-добре ще е за нас самите като Съюз Влизайте и се регистрирайте. Директния линк към форума --> ФОРУМ Регистрирайте се с имената си от играта за да се предпазим по-лесно от шпиони. Лидерите да ми пишат на лично съобщение за да ги правя модератори. Enjoy <{POST_SNAPBACK}> Браво!!!Благодаря много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 Браво за новия форум. Промених линка в първото мнение да сочи към новия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 ми начи трябва се местим тука вече бравос KILLERINCHO :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Впрочем аз съм подал молба за съюза. Някой да знае кога ще ме приемат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Впрочем аз съм подал молба за съюза. Някой да знае кога ще ме приемат? <{POST_SNAPBACK}> Когато сменим лидера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 всички в новия форум и да се регнат с ника от играта тук? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Баси тъпата игра ... некаф лайнар само ме атакува аз съм на има няма 300-400 точки а ония на 1100 и ми заграбва всичките ресурси ... е па тва ако е смислено ... на булшит-а поне се взимаше половината от ресурса и то ако има с какво а ся ... всичко усещам как таз игра ще да е мноу тъпа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 Баси тъпата игра ... некаф лайнар само ме атакува аз съм на има няма 300-400 точки а ония на 1100 и ми заграбва всичките ресурси ... е па тва ако е смислено ... на булшит-а поне се взимаше половината от ресурса и то ако има с какво а ся ... всичко усещам как таз игра ще да е мноу тъпа ... <{POST_SNAPBACK}> В момента би трябвало да е невъзможно да те атакуват хора, чиито точки са НАД два пъти повече или по-малко от твоите. Ако наистина той е с 1100, а ти с 300-400, то това е бъг. Докладвай го (дано не си си изтрил докладите от битките). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mav3r1ck Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Убао , вкарах цялата армия в крепостта , но златото продължава да пада. Абсолютно нищо не мога да построя само заради липсата му. Треа да разпускам войниците ли , какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 хммм да нямаш конница навъка щото тя неможе се вкара в крепостта ако няма пробваи с разпускане на армията и продаи малко желязо или каманаци завис кое имаш в повечко :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Убао , вкарах цялата армия в крепостта , но златото продължава да пада. Абсолютно нищо не мога да построя само заради липсата му. Треа да разпускам войниците ли , какво? <{POST_SNAPBACK}> И аз имах подобен проблем преди време, и разпуснах хора, но много бавно се вдигаше златото, а все пак трябваше да имам ресурс. Нямах търговия и разпуснах армията. Събрах за търговия, пуснах я, и сега пак си правя армия, след като имам ресурс за златото, ако пак загине Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mav3r1ck Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Само стрелци имам и всичките са в крепостта. А ресурси не мога да продам , щото нямам 1 ниво търговия. Други предложения? Едит - ще пробвам по тоя начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Армия с която остава защитникът след битката Нападателят започна с 1000 войника. Нападателят остана с 1000 войника. Нападателят е загубил 0 войника. Доблестта на нападателят се променя с (-4) точки. Защитникът започна с 0 войника. Защитникът остана с 0 войника. Защитникът е загубил 0 войника. Защитникът загуби 1000 сяланина. Победителят заграбва обоза на противникът 0 злато. Победителят губи 0 точки. Защитникът губи 0 точки. Победителят взима от опожаряването на врага 5000 злато. Победителят си тръгва с - 5000 злато. Този мазен педераст mari пак ме нападна..... С колко армия трябва да го нападна аз за да имам шанс??? Битката ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 17, 2005 Author Share Posted September 17, 2005 Поне 500 Мечоносци и известен брой стрелци. Използвай калкулатора вместо да гадаеш. Препоръчвам ти да го нападнеш с поне 700 Мечоносци и 300 Стрелци (или може би 600 Мечоносци и 400 Стрелци) - и двата вида войска имат бонус срещу Копиеносци. Разбира се, има значение и какви проучвания имате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Ами аз имам: Атака Стрелец, Меле, Бойни коне - 1 Медицина - 1 Военна академия - 3 Военна архитектура - 1 Храм - 15 ама уж не работел... Иначе имам всякакви казарми - ниво 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 малии тоя храм кат го пуснат ко ша стане ти падне добива с 15% тва е доволно и съюзната такса сега е окло 6% кофти тръпка иначе по малко армия от 1200 няма смисъл да нападаш някои :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Е добре де, ама да правя ли и катапулти? И защо по дяволите не си направим IRC канал? Аз вече направих - #imperia-online - Заповядайте, че тука много се бавят отговорите!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Все още не се сещам що всички от съюза не се прехвърляте в новия форум, а пишете тука дето виждат всички ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Все още не се сещам що всички от съюза не се прехвърляте в новия форум, а пишете тука дето виждат всички ? <{POST_SNAPBACK}> Защото някой тряя да затвори темата аз хиляди пъти казах да се преместят когато беше другия форум ай ся се местете в новия фирум... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Ами ще я затворя засега темата като отново ще сложа линк към форума на съюза. ФОРУМ НА СЪОЗА Всички да се регват с никовете от играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.