NightKiller Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Браво бе останахме без форум...и ся кво?Някой ще прави ли?Иначе имам ужасен недостиг на злато,метал имам на ниво ама златото ме дърпа мноо и винаги кат нападна не печеля злато винаги не уцелвам правилния пич!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Пуснах си 500 копиеносеца, харесах си провинцийка (планинско-гориста) Утре като изцеда 2-рата провинция(демек продам насъбраното дърво) пускам и централизирана власт. Като гледам до няколко дни ще вадя крепсот 4-то ниво на главната провинциа (14К камък и се събира бързо). Един въпрос, ако евентуално скоро мога да п равя тежки стрелци, нормалните ми (мизерни) стрелци автоматично тежки ли стават, или какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mav3r1ck Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 А можете ли да ми кажете защо вместо да се повишава , златото ми намалява и сега е на -200? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 @N_Igma не няма автоматично да то се променят @Mav3r1ck може да има6 армия която да се мота из провинцията ти вкарай ги в крепоста , обаче конницата не може Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Ами сега вече разбрах защо няма кой да ме приеме в съюза... с нетърпение очаквам новия за да се включа... засега ще удържа на псоегателствата на разни хитреци... Сега си правя 500 конника и да влиза който иска... Off: MiTiTu за Бога, престани да пишеш "оПсъди", че направо ми бъркаш не знам къде... <{POST_SNAPBACK}> еми сори батка неми се отдава езиковата култура ама като гледам и на теб стават грешки ко се зъбиш майна кат ти бъркам в ... неми чети отговорите Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 15, 2005 Author Share Posted September 15, 2005 Един въпрос, ако евентуално скоро мога да п равя тежки стрелци, нормалните ми (мизерни) стрелци автоматично тежки ли стават, или какво? <{POST_SNAPBACK}> Ами не се знае, но май не. А можете ли да ми кажете защо вместо да се повишава , златото ми намалява и сега е на -200? <{POST_SNAPBACK}> Издръжка на армията? Много е важно какъв е гарнизонът на Крепостта. Ако е само Мечоносци, Защитникът няма шанс срещу 4000 Мечоносци. Ако е комбинация от Мечоносци и Стрелци, зависи какви са точните бройки, като май най-добре е да са горе-долу поравно. Също така много зависи от морала. При 4000 Мечоносци с 1-во ниво Атака-Меле и Защитник с 300 Мечоносци, 400 Сгтрелци и upgrade-и 2-ро ниво Меле, 2-ро ниво Атака, 1-во ниво Брони, 1-во ниво Фортификация в повечето случаи нападателят бяга поради нисък морал. В някои случаи разрушава стената на Крепостта, в други - не, но ако не избяга печели битката. Ключовата дума е "ако". И това е при равнинен терен (-20% за Крепостите). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 еми сори батка неми се отдава езиковата култура ама като гледам и на тебстават грешки ко се зъбиш майна кат ти бъркам в ... неми чети отговорите <{POST_SNAPBACK}> относно твоито питане ти тъп ли си ве къде отиват нали кат колонизираш иска 500 стрелци или пики тва сти първите заселнице де отиват майна на кафе с бисквити отиват тва е за AssassiN за другите сорка ама тоя ме изнерви Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 @shadowblack както и да ги смятаме аз без ****** таран не тръгвам да нападам крепост е ще е по хубава да са няколко и малко катапулти , ех мечи Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 еми сори батка неми се отдава езиковата култура ама като гледам и на тебстават грешки ко се зъбиш майна кат ти бъркам в ... неми чети отговорите <{POST_SNAPBACK}> относно твоито питане ти тъп ли си ве къде отиват нали кат колонизираш иска 500 стрелци или пики тва сти първите заселнице де отиват майна на кафе с бисквити отиваттва е за AssassiN за другите сорка ама тоя ме изнерви <{POST_SNAPBACK}> Този моя цитат не е правописна грешка, а грешка на пръстите... НЕ ти се зъбя, нито пък съм тъп, а отговор на въпроса си вече бях получил, така че поста ти беше абсолютно безсмислен. А по темата: Каква поне армия трябва да имам за да тръгна да нападам някой? Мене ме нападнаха с 1000 Мечоносци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 точно 1000 но за успешно опожарявяне трябва армията която остава след битка да е 10% от населението на дадената провинция иначе нищо няма да ти донесат твоите герои едит : видяхтели колко трябва за 3 ниво търговия Дърво - 40000 Желязо - 20000 Камък - 20000 Злато - 10000 часа- 10:25:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Дърво - 10667 Желязо - 5333 Камък - 5333 Злато - 2667 за мен търговията дигаите на унито кои левел ти е унито 02:57:46време мен унито ми е на 5 демек 50%по-евтино и по бързо а архитектурата и тя 5 ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Мдаммм вдигайте унито падат цените доста, аз даже късно се усетих, ама сега помпам уни и архи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mav3r1ck Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Издръжка на армията? <{POST_SNAPBACK}> Иска 25 дърво и 1 желязо Издръжка на час - 0.1 ( кво ли е тва ) и отново не ми става ясно защо златото не се покачва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 1 войник- 0.1 злато на час. Най-добре разпусни част от армията, или вдигни мини/продай некъв ресурс. Колко можеш сложи в крепостта да не му плащаш издръжка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Е край...просто ми разцепиха армията ся нямам никва и направо ще ме разклечат....ВОЙНА!!жалко за загубата на пари селяни и време за строене....ся тряя от начало.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 несе притесняваи батка то и на мен ми я чекнаха 2 пъти и си я правя на ново няма начин иначе ми то като са в крепоста неим ли плащаш пак издръжка на армията щото според мен им плащаш където и да са :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 несе притесняваи батка то и на мен ми я чекнаха 2 пъти и си я правя на ново няма начин иначе ми то като са в крепоста неим ли плащаш пак издръжка на армията щото според мен им плащаш където и да са :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> Не не плащаш...сигурно тормозят селяните и се напиват кат свине и просто ще станат нахални ако искат и пари нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 LOL не знам, може би сте забелязали и вие, но аз вече имам 5 левъл храм, а още ми струва всичко по 0 Така де, тя далаверата е само във времето, но все пак е 0. EDIT: Вече имам 15 левъл, ама спирам, че доста ще паднат ресурсите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 LOL не знам, може би сте забелязали и вие, но аз вече имам 5 левъл храм, а още ми струва всичко по 0 <{POST_SNAPBACK}> браво а ти прочетели че ти пада с 1% добива на ресур с всяко ниво на тоя храм е вярно е дига морал на армията , аз няма да ги правя моите хора набожни , колкото по малко ми ходят да се молят в тоя храм толкова повече време ще имат да бачкат едит: аз ся чети какво пише тука "Увеличава морала на армията Намалява производството на ресурси База: +1% морал, -1% добив на ресурси Всяко следващо ниво: +1% морал, -1% добив на ресурси Цена: +2 часа към времето за строене на всяко ниво Базова цена: безплатна: 2 часа за първо ниво Пример: 1 ниво - 2 часа 2 ниво - 4 часа 3 ниво - 6 часа 4 ниво - 8 часа т.н. *(прилага се последно- след всички други бонуси)" едит 2: браво @KILLERINCHO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Най-късно утре, ако не и тази вечер новия форум ще е готов. Предлагам избрания Лидер и Съветниците да са модератори. Аз самия няма да се бъркам в модерирането на форума, а само ако има нужда нещо да се прави с админски права. Когато е готов лидера и съветниците ще ги потърся за да обсъдим организацията на самия форум някои прости правила и разни дреболии. Идеята е този форум да стане максимално удобен за координиране действията на съюза. Успеем ли да го постигнем играта ще стане в пъти по-интересна и съответно съюза ще мачка наред Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 бравос батка а така продължаваи в същият дух :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 LOL не знам, може би сте забелязали и вие, но аз вече имам 5 левъл храм, а още ми струва всичко по 0 Така де, тя далаверата е само във времето, но все пак е 0. EDIT: Вече имам 15 левъл, ама спирам, че доста ще паднат ресурсите... <{POST_SNAPBACK}> Храма не работи все още Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Най-късно утре, ако не и тази вечер новия форум ще е готов. Предлагам избрания Лидер и Съветниците да са модератори. Аз самия няма да се бъркам в модерирането на форума, а само ако има нужда нещо да се прави с админски права. Когато е готов лидера и съветниците ще ги потърся за да обсъдим организацията на самия форум някои прости правила и разни дреболии. Идеята е този форум да стане максимално удобен за координиране действията на съюза. Успеем ли да го постигнем играта ще стане в пъти по-интересна и съответно съюза ще мачка наред <{POST_SNAPBACK}> Най-накрая някой да го вземе наистина на сериозно...така трябва да е браво!То и в другия форум Лидера и Съветниците бяха Модератори и така е правилно...айде събирайте се обсъждайте и да почваме да функционираме като истински съюз!Благодаря че правиш форум.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 малии гордея се ква армия имам кончета-321 мечоносци-768 копиа-273 стрелци-838 2200 броя зема бласкам още нека има :ph34r: ша правя блицкриг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Понапънах дупето и пуснах форума да работи. Мисля че колкото по-бързо тръгне толкова по-добре ще е за нас самите като Съюз Влизайте и се регистрирайте. Директния линк към форума --> ФОРУМ Регистрирайте се с имената си от играта за да се предпазим по-лесно от шпиони. Лидерите да ми пишат на лично съобщение за да ги правя модератори. Enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.