Jump to content
BulForum.com

Imperia Online

shadowblack

Recommended Posts

Браво бе останахме без форум...и ся кво?Някой ще прави ли?Иначе имам ужасен недостиг на злато,метал имам на ниво ама златото ме дърпа мноо и винаги кат нападна не печеля злато винаги не уцелвам правилния пич!! :cry

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Пуснах си 500 копиеносеца, харесах си провинцийка (планинско-гориста) Утре като изцеда 2-рата провинция(демек продам насъбраното дърво) пускам и централизирана власт. Като гледам до няколко дни ще вадя крепсот 4-то ниво на главната провинциа (14К камък и се събира бързо).

Един въпрос, ако евентуално скоро мога да п равя тежки стрелци, нормалните ми (мизерни) стрелци автоматично тежки ли стават, или какво?

@N_Igma не няма автоматично да то се променят

@Mav3r1ck може да има6 армия която да се мота из провинцията ти :bgrin: вкарай ги в крепоста , обаче конницата не може :cry

Ами сега вече разбрах защо няма кой да ме приеме в съюза... с нетърпение очаквам новия за да се включа... засега ще удържа на псоегателствата на разни хитреци... Сега си правя 500 конника и да влиза който иска...

Off: MiTiTu за Бога, престани да пишеш "оПсъди", че направо ми бъркаш не знам къде... :angry:

еми сори батка неми се отдава езиковата култура ама като гледам и на теб

стават грешки ко се зъбиш майна

кат ти бъркам в ... неми чети отговорите :angry1

Един въпрос, ако евентуално скоро мога да п равя тежки стрелци, нормалните ми (мизерни) стрелци автоматично тежки ли стават, или какво?

Ами не се знае, но май не.

А можете ли да ми кажете защо вместо да се повишава , златото ми намалява и сега е на -200?

Издръжка на армията?

Много е важно какъв е гарнизонът на Крепостта. Ако е само Мечоносци, Защитникът няма шанс срещу 4000 Мечоносци. Ако е комбинация от Мечоносци и Стрелци, зависи какви са точните бройки, като май най-добре е да са горе-долу поравно. Също така много зависи от морала. При 4000 Мечоносци с 1-во ниво Атака-Меле и Защитник с 300 Мечоносци, 400 Сгтрелци и upgrade-и 2-ро ниво Меле, 2-ро ниво Атака, 1-во ниво Брони, 1-во ниво Фортификация в повечето случаи нападателят бяга поради нисък морал. В някои случаи разрушава стената на Крепостта, в други - не, но ако не избяга печели битката. Ключовата дума е "ако". И това е при равнинен терен (-20% за Крепостите).

относно твоито питане ти тъп ли си ве къде отиват нали кат колонизираш иска 500 стрелци или пики тва сти първите заселнице де отиват майна на кафе с бисквити отиват

тва е за AssassiN

за другите сорка ама тоя ме изнерви

относно твоито питане ти тъп ли си ве къде отиват нали кат колонизираш иска 500 стрелци или пики тва сти първите заселнице де отиват майна на кафе с бисквити отиват

тва е за AssassiN

за другите сорка ама тоя ме изнерви

Този моя цитат не е правописна грешка, а грешка на пръстите...

НЕ ти се зъбя, нито пък съм тъп, а отговор на въпроса си вече бях получил, така че поста ти беше абсолютно безсмислен.

А по темата: Каква поне армия трябва да имам за да тръгна да нападам някой? Мене ме нападнаха с 1000 Мечоносци.

точно 1000 но за успешно опожарявяне трябва армията която остава след битка да е 10% от населението на дадената провинция иначе нищо няма да ти донесат твоите герои :bgrin:

едит : видяхтели колко трябва за 3 ниво търговия

Дърво - 40000

Желязо - 20000

Камък - 20000

Злато - 10000

часа- 10:25:00

:sick :sick :sick :sick

Дърво - 10667

Желязо - 5333

Камък - 5333

Злато - 2667

за мен :) търговията дигаите на унито

кои левел ти е унито

02:57:46време

мен унито ми е на 5 демек 50%по-евтино и по бързо

а архитектурата и тя 5 ниво

1 войник- 0.1 злато на час.

Най-добре разпусни част от армията, или вдигни мини/продай некъв ресурс. Колко можеш сложи в крепостта да не му плащаш издръжка.

Е край...просто ми разцепиха армията ся нямам никва и направо ще ме разклечат....ВОЙНА!!жалко за загубата на пари селяни и време за строене....ся тряя от начало.... :cry

несе притесняваи батка то и на мен ми я чекнаха 2 пъти и си я правя на ново няма начин

иначе ми то като са в крепоста неим ли плащаш пак издръжка на армията

щото според мен им плащаш където и да са :ph34r:

несе притесняваи батка то и на мен ми я чекнаха 2 пъти и си я правя на ново няма начин

иначе ми то като са в крепоста неим ли плащаш пак издръжка на армията

щото според мен им плащаш където и да са :ph34r:

Не не плащаш...сигурно тормозят селяните и се напиват кат свине и просто ще станат нахални ако искат и пари нали?

LOL не знам, може би сте забелязали и вие, но аз вече имам 5 левъл храм, а още ми струва всичко по 0 :D Така де, тя далаверата е само във времето, но все пак е 0.

EDIT: Вече имам 15 левъл, ама спирам, че доста ще паднат ресурсите...

LOL не знам, може би сте забелязали и вие, но аз вече имам 5 левъл храм, а още ми струва всичко по 0  :D

браво :bgrin: а ти прочетели че ти пада с 1% добива на ресур с всяко ниво на тоя храм ;) е вярно е дига морал на армията , аз няма да ги правя моите хора набожни , колкото по малко ми ходят да се молят в тоя храм толкова повече време ще имат да бачкат :bgrin:

едит: аз ся чети какво пише тука :)

"Увеличава морала на армията

Намалява производството на ресурси

База:

+1% морал,

-1% добив на ресурси

Всяко следващо ниво:

+1% морал, -1% добив на ресурси

Цена:

+2 часа към времето за строене на всяко ниво

Базова цена:

безплатна: 2 часа за първо ниво

Пример:

1 ниво - 2 часа

2 ниво - 4 часа

3 ниво - 6 часа

4 ниво - 8 часа

т.н.

*(прилага се последно- след всички други бонуси)"

едит 2: браво @KILLERINCHO :)

Най-късно утре, ако не и тази вечер новия форум ще е готов. Предлагам избрания Лидер и Съветниците да са модератори. Аз самия няма да се бъркам в модерирането на форума, а само ако има нужда нещо да се прави с админски права. Когато е готов лидера и съветниците ще ги потърся за да обсъдим организацията на самия форум някои прости правила и разни дреболии. Идеята е този форум да стане максимално удобен за координиране действията на съюза. Успеем ли да го постигнем играта ще стане в пъти по-интересна и съответно съюза ще мачка наред :)

LOL не знам, може би сте забелязали и вие, но аз вече имам 5 левъл храм, а още ми струва всичко по 0  :D Така де, тя далаверата е само във времето, но все пак е 0.

EDIT: Вече имам 15 левъл, ама спирам, че доста ще паднат ресурсите...

Храма не работи все още :)

Най-късно утре, ако не и тази вечер новия форум ще е готов. Предлагам избрания Лидер и Съветниците да са модератори. Аз самия няма да се бъркам в модерирането на форума, а само ако има нужда нещо да се прави с админски права. Когато е готов лидера и съветниците ще ги потърся за да обсъдим организацията на самия форум някои прости правила и разни дреболии. Идеята е този форум да стане максимално удобен за координиране действията на съюза. Успеем ли да го постигнем играта ще стане в пъти по-интересна и съответно съюза ще мачка наред :)

Най-накрая някой да го вземе наистина на сериозно...така трябва да е браво!То и в другия форум Лидера и Съветниците бяха Модератори и така е правилно...айде събирайте се обсъждайте и да почваме да функционираме като истински съюз!Благодаря че правиш форум.... :punk

малии гордея се ква армия имам :D

кончета-321

мечоносци-768

копиа-273

стрелци-838

2200 броя

зема бласкам още нека има :devil

:ph34r:

ша правя блицкриг

Понапънах дупето и пуснах форума да работи. Мисля че колкото по-бързо тръгне толкова по-добре ще е за нас самите като Съюз :) Влизайте и се регистрирайте. Директния линк към форума --> ФОРУМ

Регистрирайте се с имената си от играта за да се предпазим по-лесно от шпиони. Лидерите да ми пишат на лично съобщение за да ги правя модератори. Enjoy B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...