Jump to content
BulForum.com

Imperia Online

shadowblack

Recommended Posts

Има написан Устав,който е съветван с всички играчи и приет....А форума направо е супер просто нямам думи ама поне е нещо... :bgrin: .Аз съм сериозен играч и нямам намерение да се отказвам заявил съм го и така и ще си бъде!

Кои са тия всички играчи, щото мене никой не ми е показвал устав и аз не знам да има какъвто и да е устав ???

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply
Тука няма начин да стане. Мога да направя нов форум и ми се занимава стига в тоя съюз да останат сериозни играчи, а не някви дето на тоя бил приятел та да го пази за тоя дето духа съюза и да няма разни неорганизирани работи, че става безсмислен тоя съюз. Влезнал в съюза играл, нямало да играе повече. Ми много ти здраве за какво са празни бройки. В оня форум 80% от темите са затворени. Интересен форум се е заформил.

Най-накрая някой дет да мисли кат мен ... ония форум е шит ... искам нов където не се затваря всяка тема и всичко да се вижда от членовете на съюза ...

Искам да попитам за Мултиакаунтинг дали ще има наказания в тая игра щот с мойто IP има и друг играч ?

Наказания няма да има.

За затворените теми няма проблем кажете коя искате и ще я отворим.Има 2-3 модове.

За играта- нещо малко ми затъпя.Не искам фермите да ми се претъпкват, но за да не става това не мога да правя нищо друго.Строя само ферми и само за това ми стигат всички ресурси, които правя.Не става свястна игра така :sick

Кои са тия всички играчи, щото мене никой не ми е показвал устав и аз не знам да има какъвто и да е устав ???

Ми като се отвори "форума" се направи устав всички дет бяха записани го прочетоха и ся е в една от затворените теми аз тук се спуках да пиша запишете с в другия форум ама кат не слушат хората....Lord_Gudo аз не съм съгласен да се вижда всичко секцията Сенат тряя да е затворена защото не сме членове на Сената и там се пише всичко топ секретно ако дойде гост и ги види няма да е мноо весело както при секцията Bulfleet тука...

верно е за сената си е скрито щото наистина се вмъкне някои мишка

иначе и мен неса ме питали за устава но като го прочетох го счетох за свестен

:D

ако нещо несе хареса на някои предлагам когато се избере нова оправа

този които има някви предложения или нещо друго го предлага на съветник които в темата на сената да го пусне за опсъждане и да гласуват след това се обявява решението

:ph34r:

.Lord_Gudo аз не съм съгласен да се вижда всичко секцията Сенат тряя да е затворена защото не сме членове на Сената и там се пише всичко топ секретно ако дойде гост и ги види няма да е мноо весело както при секцията Bulfleet тука...

мнооо са радвам на хората дет толкова се вманиячават в неква игра ... да бе големите тайни ... некой има 50-то ниво ферма и тва е топ секретното ... якоооо ...

мнооо са радвам на хората дет толкова се вманиячават в неква игра ... да бе големите тайни ... некой има 50-то ниво ферма и тва е топ секретното ... якоооо ...

Е ся 50 ниво ферма е много голяма тайна за нея тряя нова секция :bgrin: .Аз говорих за тактиките на съюза,кой каква задача има,касата на съюза и някои други важни решения(и под "важни решения" нямам предвит че някой е направил 1000 конника или 5 ниво Крепост :) )

@KILLERINCHO ако ти се занимава направи нов форим и ще се преместим там само да няма проблем с кирилицата сега там трябва да има тема за сената която да има достъп само шефовете за по-сигорно , за сега е разпасана работа тоя съюз защото не са пуснали опцията за съюзите :angry1 :angry: (взе да ми омръзва много губим ния от тази работа )

@ KILLERINCHO малко нахално но искам стаф като пусниш новат а версия на МУ-то (що то ме лиши от два :bgrin: ) мисля че е справедливо :bgrin:

ще има нов устав нови парила но трабва да я пуснат тая опция и всички членове на съюза ще вземат участие в направата му :) ще се направят по сериозни правила и т.н. вината не е в съвета просто сме с вързани раце :(

ще има нов устав нови парила но трабва да я пуснат тая опция и всички членове на съюза ще вземат участие в направата му :) ще се направят по сериозни правила и т.н. вината не е в съвета просто сме с вързани раце :(

Какво пък му има на Устава?Fon_tomov кат отвори темата всички си дадхоме мнението и се направи закво да се сменя?И без тва всичко най-важно се споменава там!

1.Vseki 4len na saiuza trqbva da izpalnqva re6enieto na Senata.

2.Voina mejdu hora ot saiuza e TVARDO ZABRANENA!(ako iskate da se biete se mahaite ot saiuza )

3.Senata trqbva da spodelq mneniqta si s ostataka ot saiuza za da moje vsi4ki da sa na edno mnenie.

4.Parite sabrani v kasata trqbva da se izpolzvat samo i edinstveno ako nqkoi ot 4lenovete e v kriza ili vav voina koqto gubi.

5.Da ne se zlopotrebqva s parite v kasata(za liderite govorq)

6.Da ne se zlopotrebqva s vlasta koqto liderite sa polu4ili.

7.Da se za4ita mnenieto na obiknovenniq 4len.

8.Ako naroda(4lenovete) sa nedovolni ot rakovodstvoto kato cqlo ili opredelen savetnik da se svikat nezabavni izbori za nov savetnik.

9.Ako re6enieto sled glasuvaneto e za otstranqvane na savetnika nezabavno da se otegli ot Senata(ostava si v saiuza ama kato obiknoven 4len(haha kak zvu4i obiknoven 4len ))

10.Ako Senata sa vzeli re6enie za obqvqvane na voina na drug saiuz/igra4.4lenovete trqbva da go priemat i da voiuvat s dadeniq igra4/saiuz.

11.Ne zabravqite Senata diktuva ne6tata kakvoto kajat taka 6te stane(govorq za ne6ta kasae6ti celiq saiuz.Nikoi ot senata nemoje da ti naredi primerno da pravi6 samo edin vid voinici)

12.Vseki 4len na saiuza koito ne se pod4inqva da bade izpraten na izgnanie do sledva6to re6enie na Senata.

13.Pri neodobrqvane na pove4e ot 75% ot 4lenovete Senata(celiq)trqbva da se ottegli i da bade zamenen nezabavno.

14.Clen moje da iska pomosht s resursi ne poveche ot 3 pati sedmichno!

На Кирилица е защото го копнах и не ми се поправя сега...

Ами сега вече разбрах защо няма кой да ме приеме в съюза... с нетърпение очаквам новия за да се включа... засега ще удържа на псоегателствата на разни хитреци... Сега си правя 500 конника и да влиза който иска...

Off: MiTiTu за Бога, престани да пишеш "оПсъди", че направо ми бъркаш не знам къде... :angry:

За играта- нещо малко ми затъпя.Не искам фермите да ми се претъпкват, но за да не става това не мога да правя нищо друго.Строя само ферми и само за това ми стигат всички ресурси, които правя.Не става свястна игра така :sick

Именно поради тази причина аз спрях да правя ферми, защото имах 12 хиляди селяни да стоят, защото само строях Ферми без да мога да пусна грам мина. За това майната й на Фермата прави другите неща :punk

EDIT: @AssassiN не знам какъв ти е приръста, но моят е 124 в момент тея селяци много се множат :lol: :punk

Не мога да разбера какъв е проблема... аз пускам ферми периодично, но правя и мини... не мога да се оплача от безработица :)

А аз за сметка на това мога...8000 безработни селянина! ;)

И си правя икономия в златото на сичкото отгоре->Текущи тренировки

А видяхте ли новия калкулатор за Крепостните атаки? И сосбено какво се получава атака на Крепост 4-то ниво ако вътре има 400 Стрелци и 300 Мечоносци, а нападателят е с няколко хиляди Мечоносци и нищо друго? Смятал съм при моите си показатели и Атака Меле 1-во ниво на нападателя. Чак ми стана жал за него/нея.

Май нещо другия форум се скапа. Може и при мен да е, знам ли  :D

Скапа се да.А според мен от строенето на ферми полза няма особена.По-добре да се инвестира в армия и проучвания,аз смятам утре да имам вече проучванията за тежки меченосци :)въпреки че тва желязо е такъв дефицит ;)

Скапа се да.А според мен от строенето на ферми полза няма особена.По-добре да се инвестира в армия и проучвания,аз смятам утре да имам вече проучванията за тежки меченосци :)въпреки че тва желязо е такъв дефицит ;)

:blink: :blink: Тежки Мечоносци? От'де толкова ресурси? Все пак те искат:

Нужно е проучване Атака - Меле(5 ниво)

Нужно е проучване Централизирана власт(5 ниво)

Нужно е проучване Брони(5 ниво)

А като гледам колко злато иска 3-то ниво Централизирана власт...

Дърво - 941

Желязо - 471

Камък - 941

Злато - 4471

ЕДИТ: При 5-то ниво Товарна Станция можете да пращате максимум 6594 ресурс.

да форума се скапа :blink: има нужда от ферми и още как има ако се прави само армия ще дойде един момент в който просто ще е не посилно да я издържаш , аз си правя фермички и по 3-ми провинции и имам някаде около 1000 копия , 1000 стрелци , 1000 меча, 500 коня , общо беше някаде около 3600 армия и сега съм в състояние да я издържам но ако стане повече от 5000 просто няма как да я изхранвам тая паплач :bgrin:

@KILLERINCHO ще ше да прави нов форум какво стана :confused

едит : някой който се е логнал във форума на играта дигнете малко шум да пуснат поне опцията за изборите в съюза че така много дарзни бе :angry1 :angry1 :angry: :angry:

Shadowblack eми аз в момента имам 4 ниво централизирана власт,4 ниво атака-меле и 2 ниво брони+това имам 20000 злато и на път е още 23000 само гадно е че нямам желязо ;)

Аз пак да попитам. Нещо не мога да се оправя с войниците. Не знам къде изчезват :confused Като взема провинция и изчезват?!?! Какво става с тях?

А относно златото що да е много 3500 злато?!?! За мене не е много а съм 142 точки!

Аз пак да попитам. Нещо не мога да се оправя с войниците. Не знам къде изчезват :confused  Като взема провинция и изчезват?!?! Какво става с тях?

500-те войници, които ползваш за колонизиране, стават първите 500 заселници в новата провинция - затова изчезват.

@shadowblack ся си свалих новия калкулатор :) ако нападна някой с крепост 4 трябвада и той да има моите проценти и в нея да ома 300 стрелци и 500 меча, армията ми трябва да е 3000 меча и 2000 стрелци и 1 таран без него просто няма смисъл да се напдада крепост , това си е чиста проба самоубийсто :bgrin: дигай те фортификация :) че тя играе в калкулацията на битката :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...