WriteR4e Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Ууу, хфани . Минус е . Ай ся да радвам . Бахти - 169 войника имат супер гадна издръжка и ся ще съм здраво вътре и не знам как да се оправя, след като нямам търговия и не мога да атакувам ... <{POST_SNAPBACK}> Ако не са много ги вкарвай в крепостта...аз сега имам 1000 свободни мечоносци, но от сутринта си седят и не съм ги мобилизирал, за да не ми взимат данък Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 А като са в крепостта пазят ли от разбойници?! <{POST_SNAPBACK}> Да . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Вече имам 90 точки и още не съм в клана.... Още малко ще си лапна първия комшия... Да не стане вие да сте следващите... Не, сериозно...как да вляза в клана/съюза ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 ми за съюза подаваш молба избираш си сюза цъкаш на него видиш статистиката му и най-долу има подай молба и трябва те одобри шефа на съюза иначе за армия на която не искате да плашате издръжка просто отиваш в наемане/войници---там даваш няква бройка и освобождаване и воиниците стават на селяндури то няма смицъл да се правят мо 10,20 или някъде под 100 щото ти докато сабереш 500 шаим олашаш яка издржка а ако неги мобилизираш ша трябва дигаш военната академия и казармата :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Подадох молба за съюза - nick Alika. А да питам, тея дето са с най-много точки с по колко провинции са? И ако може няколко Hints & Tips за по-назадналите играчи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 ми с по колко точно хмм ми зависи има хора дето са само с 2 има и с повече лично аз съм с 335 при условие че една битка ми зе 33 точки и съм с 3 провинции ама мисля скоро да цъкна и 4 имам хората ама добива ша е малък ми съвет не колонизираи планински за ся ако ша колонизираш праскаи хълмисто горист или равнинен горист другите кат напреднеш иначе развиваи се стопански и по малко армия щото зада имаш армия ама дае армия не някви 500 човека се иска яко ресурси за подръжка и преди това производство иначе що в тоя съюз то скоро броиката в съюза Warez.ru ша намалее щото ша чистим тия дето неса от форума ама ша има някви критерии за влизане де ама още несе знае нищо ади успех ако има нещо запитваи аз пак не разбрал ти в Warez.ru си подал мда регнисе в другия форум дане флодим тая тема :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Не знам какъв друг форум. Аз също имам 3 провинции... Да за Warez.ru подадох... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Не знам какъв друг форум. Аз също имам 3 провинции... Да за Warez.ru подадох... <{POST_SNAPBACK}> Аз пък съм с две...сега ме накарахте да се замисля за 2-ра Neotek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 http://www.invisionplus.net/forums/index.p...warezruimperia& ето форума :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 ето ти линка тук и да се знае замисля се всеки които не се е регнал в другия форум нама да се приема в съюза за сега обаче има проблем защото още не са пуснали опцията за съюзите а ние губим от това Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Проведена беше битка.mari нападна Alika в провинция номер 3. 1 mari MultiPower Warez.ru 215 219 -12 Мдам... предполагам това беше отговора на молбата ми за записване.... So be it... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 споко батка то тоя не е бил от нашия форум нали ти викам че има извънземни които след пускане на менюто за съюзите ша се оправи щом си подал молба и си от форума няма се плашиш :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Проведена беше битка.mari нападна Alika в провинция номер 3.1 mari MultiPower Warez.ru 215 219 -12 Мдам... предполагам това беше отговора на молбата ми за записване.... So be it... <{POST_SNAPBACK}> Да наистина споко тоя е някав глупак дет се мисли за мноо интересена ама ще се махне на бързо само да пуснат скапаните опций на съюзите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Е добре де, ама аз пак не разбрах защо не съм приет след 3-ти ден чакане?!?! Освен това...като правя проучване, то важи за всички провинции нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 14, 2005 Author Share Posted September 14, 2005 Да, за всички провинции важат проучванията. По въпроса за съюза - лидера май не играе вече, а докато не пуснат Съюзните операции не можем да го сменим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Усещам как ще стане като в Булшита. Май сериозните дето сме ще си играем отделно. И кой мама му стара го реши тоя лидер ей така. Или първия който направи съюза и айде става лидер. Трябва да се помисли за нов лидер според мене и да се реши какво ще е развитието на тоя съюз щото иначе аз се изнасям в друг съюз. Нападаха ме от два съюза разни кавали търсих лидер - греда, няма лидер. Не че не се оправих ама за какво сме съюз. Дайте да се организираме щото така не ме кефи изобщо. И що не казахте да пусна един форум дето да не е на някъв фрий хостинг на майната си. И още нещо мамка му. Поне да можеше да разпознава кирилица тоя скапан форум. По тая игра ще се пишат дълги мнения, кой ще сене да се гърчи със скапана латиница. Тука да не е някакво сборище на начинаещи ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 za lider izbrahme shadowblack ama sled kato o6te nesa pusnati opciite si4ki opcii nemojem razkarame stariq lider i da nazna4im nowiq drugiq wariant e da naprawim now neznam predlagaite :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 14, 2005 Author Share Posted September 14, 2005 Настоящият "лидер" беше създал съюз Warez.ru. Трябваше или да направим друг съюз, или да "превземем" вече съществуващия. Решихме да направим второто, но не знаехме, че съюзните операции не са пуснати все още - разбрахме го чак след седмица. А "лидера" явно не играе като му гледам точките. Така че ако скоро не пуснат съюзните операции май ще се наложи да направим нов съюз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Ами не е лоша идея макар че това е името което искаме ако не се лъжа. Като пуснат операциите викам да се избере нов лидер. Помислете и за форума щото оня форум е пълен шит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 ми за нов верно трябва изчакаме иначе за новия форум според мен ако искате направим нов щото иноя и несе подържа от админ а за нов лидер се гласува веднага и тия дето не са от форума шута трябва се изберат и съветници shadowblack трябва си избереш и ги предложиш за гласуване тва за съветниците него знаех :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Ами не е лоша идея макар че това е името което искаме ако не се лъжа. Като пуснат операциите викам да се избере нов лидер. Помислете и за форума щото оня форум е пълен шит. <{POST_SNAPBACK}> Ние се молихме на Dreamer някой му беше писал дори го обсаждахме тук в по предни страници ама никой не се отзова затва се направи ония форум.Гадно е че неможе кирлица ама като няма кой да го направи ще си пишем там,ако ти се занимава моля направи нов ама на този етап май там ще се пише.Лидера определено се е отказал...избрахме Shadowblack чакаме опцийте да се включат съветници са избрани да са:ma6inata1 и Alien другите двама БЯХА fon_tomov и Legop4o ама се отказаха Сената каза че е решил кой да са другите двама и скоро тряя да кажат кой са те.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Тука няма начин да стане. Мога да направя нов форум и ми се занимава стига в тоя съюз да останат сериозни играчи, а не някви дето на тоя бил приятел та да го пази за тоя дето духа съюза и да няма разни неорганизирани работи, че става безсмислен тоя съюз. Влезнал в съюза играл, нямало да играе повече. Ми много ти здраве за какво са празни бройки. В оня форум 80% от темите са затворени. Интересен форум се е заформил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 форума кърти иначе за играчите е то се случва някои му се наложи нещо се прецака да каже че няма може играе човешко е иначе си има правилник на съюза и лидера и съветниците ще измислят и приложат които не е съгласе чао така само ще се оправим иначе ще се приемат и идеи за правилник който ще бъдат опсъдени и така иначе ако ти се занимава направи свестен форум :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Има написан Устав,който е съветван с всички играчи и приет....А форума направо е супер просто нямам думи ама поне е нещо... .Аз съм сериозен играч и нямам намерение да се отказвам заявил съм го и така и ще си бъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 ии верно ва аз забраи за тоя устава мани и съм го чел верно начи устав имам за форума ако може се направи нещо по свясно аз съм за :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.