danio_bg Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Имам един въпрос:Копиеносците могат ли да нападат крепости за6тото съм си направил ама с 4удя дали първо да нападна някой или да колонизирам някоя местност?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 wi sa pohwalq i az lapnah edna pworincia otnosno pitaneto na dakela mi batka sigurno moje ama neznam kaw 6ae rezultata po dobre gi inwestirai w kolonia az si misleh 4e resursite se sabirat w ob6ta kasi4ka ama qwno ne e taka spored men 6te6e da e po udobno pone parite 6toto nali sa danaci ot podannicite wi6 za drugite raboti moje no kakto i da e :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Имам един въпрос:Копиеносците могат ли да нападат крепости за6тото съм си направил ама с 4удя дали първо да нападна някой или да колонизирам някоя местност?! <{POST_SNAPBACK}> На сигурна смърт ги пращаш....Вътре във всеки замък има гарнизон по 100 Меченосци а повечето вече имат на 3 левъл замък следователно 300 меченосци да не говорим,че нямаш обсадни машини с който да пробиеш стената да не мислиш че ще тръгнат да се катерат по стената с въжета?Взимай провинций кат направиш армия с над 2000 човека с обсадни машини нападай замъци поне аз така ще праа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 подадох молба за съюза дано да ме приемете Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Хорица моля използвайте другия форум защото ще станем разногледи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Хорица моля използвайте другия форум защото ще станем разногледи... <{POST_SNAPBACK}> Ей тва ни е проблема аз си гледам този щот ония не ме кефи ... особено скритите глупости до които нямам достъп ... и се дразня че там за най-малкото и варн-ват ... голяма работа че някой питал нещо дет го има написано ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Хорица моля използвайте другия форум защото ще станем разногледи... <{POST_SNAPBACK}> Еми репорт-ни тая тема и "като" я затворят ще се пише във оня форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Michel , подадох молба :/ кой е "другия" форум ? линк ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 погледни нагоре към първия пост пише ФОРУМ :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Нещо нещо... нещоо ми е много шибана тая игра мисля. Все едно Булшит играя деба. Ся докато изчистят бъговете ще ми омръзне точно както стана с Булшит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Нещо нещо... нещоо ми е много шибана тая игра мисля. Все едно Булшит играя деба. Ся докато изчистят бъговете ще ми омръзне точно както стана с Булшит. <{POST_SNAPBACK}> Възможно е...само че на този етап не вярвам.Аз сутринта си направих армията и съм сгърчил 3-ма оттогава и 4-та атака съм пуснал Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 батка оправянето на бъгове не е лесна работа ти би трябва го знаеш а не да викаш ч едокато ги оправят щи писне ми нея играи сега а изчакаи да я довършат макар че винаги има нещо за дообработване :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoT|Demandred Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Не че нещо ама кое работи в съюзното меню ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Не че нещо ама кое работи в съюзното меню ? <{POST_SNAPBACK}> Нищо.Трябвало да минат 168 часа от създаването на съюза, а те изтекоха онзи ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Ееееей имам вече 57 точки... Ако ще влизам в съюза да влизам иначе скоро ще ви превзема... А какво означава че някой е на 40 от мен??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Само аз ли не мога да влезна в ъкаунта си ? В сайта влизам, пиша си ника и паролата и после като искам да влезна в самата игра, не става. Дава ми само черен екран и пише, че е заредило, но нищо не се отваря. Няколко пъти давам рефреш и пробвах пак, ама не ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Само аз ли не мога да влезна в ъкаунта си ?<{POST_SNAPBACK}> Да . Аз си влизам даже по-бързо от нормалното . Изчакай още малко и сигурно ще ти зареди . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Аз си влизам даже по-бързо от нормалното . Изчакай още малко и сигурно ще ти зареди .<{POST_SNAPBACK}> Ама няма какво да зареди повече. Спира да зарежда и доло пише, че е готово, а самата страница не ми я отваря Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Ама няма какво да зареди повече. Спира да зарежда и доло пише, че е готово, а самата страница не ми я отваря <{POST_SNAPBACK}> А и на мен ми се е случвало...ми...разбих си мишката от цъкане по екрана и то взе, че се оправи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 А, оправи се. След дълго натискане на мишката се оправи .10х то WriteR4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Това е добре, но аз нямам такива екстри . Сигурно се отнася до по-добрите играчи и играч с мойте скромни 23 точки няма да получи . Иначе тази игра малко се сбъгяса Имам 87 злато (!!!) , а Архитектурата иска 83 и ми пише, че нямам достатъчно злато Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Това е добре, но аз нямам такива екстри . Сигурно се отнася до по-добрите играчи и играч с мойте скромни 23 точки няма да получи . Иначе тази игра малко се сбъгяса Имам 87 злато (!!!) , а Архитектурата иска 83 и ми пише, че нямам достатъчно злато <{POST_SNAPBACK}> Я пак погледни може да имаш -87 (ако имаш армия де) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Ууу, хфани . Минус е . Ай ся да радвам . Бахти - 169 войника имат супер гадна издръжка и ся ще съм здраво вътре и не знам как да се оправя, след като нямам търговия и не мога да атакувам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Ууу, хфани . Минус е . Ай ся да радвам . Бахти - 169 войника имат супер гадна издръжка и ся ще съм здраво вътре и не знам как да се оправя, след като нямам търговия и не мога да атакувам ... <{POST_SNAPBACK}> Ми освен да оставиш безрабортни селяни , който да ти дават злато за друго не се сещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Аз имам едни мижави 10 копиеносеца! Сега правя още 10! Има време докато ги направия 500 за да мога да колонизирам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.