Jump to content
BulForum.com

Imperia Online

shadowblack

Recommended Posts

Имам един въпрос:Копиеносците могат ли да нападат крепости за6тото съм си направил ама с 4удя дали първо да нападна някой или да колонизирам някоя местност?!

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

wi sa pohwalq i az lapnah edna pworincia

otnosno pitaneto na dakela mi batka sigurno moje ama neznam kaw 6ae rezultata po dobre gi inwestirai w kolonia

az si misleh 4e resursite se sabirat w ob6ta kasi4ka ama qwno ne e taka spored men 6te6e da e po udobno pone parite 6toto nali sa danaci ot podannicite wi6 za drugite raboti moje no kakto i da e :)

:ph34r:

Имам един въпрос:Копиеносците могат ли да нападат крепости за6тото съм си направил ама с 4удя дали първо да нападна някой или да колонизирам някоя местност?!

На сигурна смърт ги пращаш....Вътре във всеки замък има гарнизон по 100 Меченосци а повечето вече имат на 3 левъл замък следователно 300 меченосци да не говорим,че нямаш обсадни машини с който да пробиеш стената да не мислиш че ще тръгнат да се катерат по стената с въжета?Взимай провинций кат направиш армия с над 2000 човека с обсадни машини нападай замъци поне аз така ще праа....

подадох молба за съюза дано да ме приемете ;)

Хорица моля използвайте другия форум защото ще станем разногледи...

Хорица моля използвайте другия форум защото ще станем разногледи...

Ей тва ни е проблема аз си гледам този щот ония не ме кефи ... особено скритите глупости до които нямам достъп ... и се дразня че там за най-малкото и варн-ват ... голяма работа че някой питал нещо дет го има написано ...

Нещо нещо... нещоо ми е много шибана тая игра мисля. Все едно Булшит играя деба. Ся докато изчистят бъговете ще ми омръзне точно както стана с Булшит.

Възможно е...само че на този етап не вярвам.Аз сутринта си направих армията и съм сгърчил 3-ма оттогава и 4-та атака съм пуснал ;)

батка оправянето на бъгове не е лесна работа ти би трябва го знаеш

а не да викаш ч едокато ги оправят щи писне ми нея играи сега а изчакаи да я довършат макар че винаги има нещо за дообработване ;)

:ph34r:

Ееееей имам вече 57 точки... Ако ще влизам в съюза да влизам иначе скоро ще ви превзема... А какво означава че някой е на 40 от мен???

Само аз ли не мога да влезна в ъкаунта си ? В сайта влизам, пиша си ника и паролата и после като искам да влезна в самата игра, не става. Дава ми само черен екран и пише, че е заредило, но нищо не се отваря. Няколко пъти давам рефреш и пробвах пак, ама не ...

Аз си влизам даже по-бързо от нормалното . Изчакай още малко и сигурно ще ти зареди ;) .

Ама няма какво да зареди повече. Спира да зарежда и доло пише, че е готово, а самата страница не ми я отваря :huh:

Ама няма какво да зареди повече. Спира да зарежда и доло пише, че е готово, а самата страница не ми я отваря  :huh:

А и на мен ми се е случвало...ми...разбих си мишката от цъкане по екрана и то взе, че се оправи! :bgrin:

Това е добре, но аз нямам такива екстри :(. Сигурно се отнася до по-добрите играчи и играч с мойте скромни 23 точки :D няма да получи :).

Иначе тази игра малко се сбъгяса :ohmy: Имам 87 злато (!!!) , а Архитектурата иска 83 и ми пише, че нямам достатъчно злато :closedeyes:

Това е добре, но аз нямам такива екстри :(. Сигурно се отнася до по-добрите играчи и играч с мойте скромни 23 точки :D няма да получи :).

Иначе тази игра малко се сбъгяса  :ohmy:  Имам 87 злато (!!!) , а Архитектурата иска 83 и ми пише, че нямам достатъчно злато :closedeyes:

Я пак погледни може да имаш -87 (ако имаш армия де) .

Ууу, хфани :blink: . Минус е ;). Ай ся да радвам :). Бахти - 169 войника имат супер гадна издръжка и ся ще съм здраво вътре и не знам как да се оправя, след като нямам търговия и не мога да атакувам ...

Ууу, хфани  :blink: . Минус е ;). Ай ся да радвам :). Бахти - 169 войника имат супер гадна издръжка и ся ще съм здраво вътре и не знам как  да се оправя, след като нямам търговия и не мога да атакувам ...

Ми освен да оставиш безрабортни селяни , който да ти дават злато за друго не се сещам :lol:

Аз имам едни мижави 10 копиеносеца! Сега правя още 10! Има време докато ги направия 500 за да мога да колонизирам!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...