gergi Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 герги къв алианс бре .. тфа да не ти е л2 то има-няма 100 човека в тая игрица та алианси ша праат ... и аз е почнах и целта ми е до 2 месеца да имам господство над всички в сервера или там квото се води <{POST_SNAPBACK}> е ся... важно е желанието Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 герги къв алианс бре .. тфа да не ти е л2 то има-няма 100 човека в тая игрица та алианси ша праат ... и аз е почнах и целта ми е до 2 месеца да имам господство над всички в сервера или там квото се води <{POST_SNAPBACK}> В играта има до колкото знам над 1000 души За алианс не знам, но съюз warez.ru има и в него има записани най-много хора (към този момент сме 24). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Хора и аз праснах 1 скромно кралство на име Sword Dale обаче още немам грам армия Като понатрушам опит (и армия ) дано се намери 1 място и за мен в alliance-a <{POST_SNAPBACK}> Хахахахах Герги прави Prophet аз правя SPS и като станем 70+ минаваме през целия сървър. Иначе и аз съм online....вече даже понапреднах... мисля да вляза в аналите на историята Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 В играта има до колкото знам над 1000 души За алианс не знам, но съюз warez.ru има и в него има записани най-много хора (към този момент сме 24). <{POST_SNAPBACK}> пи4 регестрирани си 2000 и косур .... орица ... от тея 2000 2/3 са с 0 то4ки ... други там с някви точици поиграли малко и са я зарязали ... като си напраи6 една малка сметка ....... хората които сериозно играят играта не са повече от 100-200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 мен ме интересува колко е членския внос за тоя съюз да не е някво 100 злато на час я каите малко ако е прилично зема и аз си подам молбата :ph34r: аз заявка дадох ама ако таксата е няква злобна моля се отхвари докато достигна по доволно ниво за ся сам 47 точки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 А, НЕ! Писна ми от тая игра, отказвам се, не ме бройте, нямам време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 мен ме интересува колко е членския внос за тоя съюз да не е някво 100 злато на час я каите малко ако е прилично зема и аз си подам молбата <{POST_SNAPBACK}> По принцип таксата е 40 ресурс на 1000 добити. Не е на час, а процент от добива Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 пи4 регестрирани си 2000 и косур .... орица ... от тея 2000 2/3 са с 0 то4ки ... други там с някви точици поиграли малко и са я зарязали ... като си напраи6 една малка сметка ....... хората които сериозно играят играта не са повече от 100-200 <{POST_SNAPBACK}> Повече я играя.Ти само съюзите виж колко много са, а се създават само от хора над 30 точки т.е. серизоно играещите Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 е начи не е болка голяма тежест тая такса аз мислих че някви луди цифри верно аз поразгледах подробното раководтсто и там пишеше 1% нещо такова еми ако има местенце може и не да пишете плана ми е до утре да имам колония щото нещо много се замотах :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 е начи не е болка голяма тежест тая такса аз мислих че някви луди цифри верно аз поразгледах подробното раководтсто и там пишеше 1% нещо такова еми ако има местенце може и не да пишете плана ми е до утре да имам колония щото нещо много се замотах :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> Не ти ли е рано за колония ? Ако избързаш с развитието преди да си оправиш ресурс-а както трябва по-нататък няма да ти е хубаво ,когато всички са по-добре от теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 абе как се спира строеж ако объркаш нещо !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 абе как се спира строеж ако объркаш нещо !? <{POST_SNAPBACK}> Не може Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 EBASI TYPATA IGRA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 ми незнам вие ко ша предложите щото малко няма да харча ресурси и за около ден и половина ша има достатъчно нужни за тва работи и кат направиш от там почваш също да смучеш незнам според мен викам да направя една :ph34r: я тия дето са направили да кажат кое положението при тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 EBASI TYPATA IGRA!!! <{POST_SNAPBACK}> Еми бета е все още...след 3 месеца се предполага, че всичко ще е перфектно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 След час-два пускам 4-то ниво ферма, след тва крепост Кажете след това да пража армия и да колонизирам един планински горист терен и да си го цеда за ресурс или да вдигам ферми и мини на 1 основната провинция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 След час-два пускам 4-то ниво ферма, след тва крепост Кажете след това да пража армия и да колонизирам един планински горист терен и да си го цеда за ресурс или да вдигам ферми и мини на 1 основната провинция? <{POST_SNAPBACK}> Вдигай Ферми и мини. Ако не знаеш колонизирането иска: Централзиирана власт по едно ниво за всяка провинция (без първата де) - т.е. без това проучване не можеш да колонизираш (освен ако няма бъг) Атака Стрелец или Атака Меле за да можеш да правиш войска. Иска и 500 Леки Копиеносци или Стрелци Сам си прави изводите какви ресурси са нужни за колонизиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 N_Igma ми даде идея за едно запитване как мислите кои провинции трябва се овладят като начало аз мисля да овладея една Равнинно гористa провинция щото то добре планинско гориста ама то няма има хора които да бласкат тия ресурси при -70% прираст на хора според мен тия са за посредата как мислите я кажете :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 N_Igma ми даде идея за едно запитване как мислите кои провинции трябва се овладят като начало аз мисля да овладея една Равнинно гористa провинциящото то добре планинско гориста ама то няма има хора които да бласкат тия ресурси при -70% прираст на хора според мен тия са за посредата как мислите я кажете :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> ВНИМАНИЕ!!! Има значение на кое място колонизирате не само според бонуса на провинцията и според това кой номер е. Схемата на провинцията, ако ви е направило впечатление, е разпределана като шахматна дъска. Когато ви нападат, първо минават през най-външната провинция. Така че ако искате да си защитите провинция 8, трябва да колонизирате провинция 3,7,9 и 13. По схемата може да се върви само по права линия, като караш по заетите провинции наред. Когато превземеш външна провинция, продължаваш напред по права линия към следващата (естествено може да нападаш и само външни провинции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Току-що пуснах 500 копиеносеца.Кажете коя провинция е най-добре да се превземе първа Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 i az taka samo4e pusnah 450 6toto imam 50:) az sam re6il edna rawninno gorista nomer 3 za men :ph34r: mislq 4e e dobar izbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 2, 2005 Author Share Posted September 2, 2005 i az taka samo4e pusnah 450 6toto imam 50:)az sam re6il edna rawninno gorista nomer 3 za men :ph34r: mislq 4e e dobar izbor <{POST_SNAPBACK}> И аз така. Май повечето сме си избрали за първа колония Равнинно-горист терен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Пуснах си крепостта да ми се строи (да ми е честита ) Сега почвам да се занимавам с мини за метал / кариери за камък тея безработни хора дето не копат/кълцат за каузата ще им намеря бързо работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Айде аз вече колонизирах 10-та провинция Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 2, 2005 Author Share Posted September 2, 2005 Айде аз вече колонизирах 10-та провинция <{POST_SNAPBACK}> Надявам се да имаш предвид провинция номер 10 на картата, а не десета поредна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.