Jump to content
BulForum.com

Imperia Online

shadowblack

Recommended Posts

Съдейки по играчите вътре...наш си е :)

Да пича е точен просто временно недоразумение всичко е ок!

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Не виждам къде другаде се репортват бъгове .. та нещо при опит да cancel-на първата си сграда ми вади следната грешка:

The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page  about the error.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

файлът към който reffer-ва е cancel.php

Leper_Messiah единствената секция която е с парола е "Сената" за там само съветниците и лидера имат достъп...така че като дойдат изборите ако станеш съветник тогава ще имаш и паролата.

Lord_Gudo Тряя да имаш 30 точки за да влезнеш ако имаш намираш съюза от Съюзи==>Статистика ма съюзите намираш Warez.ru и цакаш на него и подаваш молба и Лидера тряя да те приеми а той ще те приеми...очакваме те!

Искам да попитам...как да разбера точно какво прави дадена сграда? На фермата ми пише, че увеличава населението... едобреде, ама с КОЛКО??? Много е тъпо така...как да преценя дали си струва да строя?!?! :confused

Искам да попитам...как да разбера точно какво прави дадена сграда? На фермата ми пише, че увеличава населението... едобреде, ама с КОЛКО??? Много е тъпо така...как да преценя дали си струва да строя?!?! :confused

Цъкаш върху думичката ферма и там даваш надолу и всичко си пише...с 20% всяко следващо ниво!

Винаги си струва стига да имаш ресурс :)

Добре де няма ли все пак най-напредналия да напише как да се развиваме в началото. Например : Правиш хамбари до еди-кой-си левъл, после дъскорезница до еди-кой-си левъл, после ...... и прочие. Щом ще правим съюз уж, смятам че е в общия интерес всички да се развият максимално бързо...

Аз досега съм направил 6 левъл хамбари, 3 левъл дъскорезница и 3 левъл ферма

Имам около 1000 дърва, около 500 желязо, около 700 камъни и около 200 злато.

Нямам незаето население, защото уж в началото не ми трябвало злато. А сега накъде?!?!

Добре де няма ли все пак най-напредналия да напише как да се развиваме в началото. Например : Правиш хамбари до еди-кой-си левъл, после дъскорезница до еди-кой-си левъл, после ...... и прочие. Щом ще правим съюз уж, смятам че е в общия интерес всички да се развият максимално бързо...

Нямам незаето население, защото уж в началото не ми трябвало злато. А сега накъде?!?!

Всичко си е строго специфично. Обаче има един принцип - прекалено големия прираст запълва по-бързо фермите, което изисква по-честото им строене. Аз на 6-ти левел спрях. Тук армията идва прекалено късно и трябва да се наблегне основно на добиването на ресурс :D Това разбира се е според мен де. Засега не вървя зле и тактиката ми за момента дава резултат. ;)

Ахъм... Ей сега почнах да играя.... Усещам силна липса на дърво :angry: Някой да може да прати?

Ахъм... Ей сега почнах да играя.... Усещам силна липса на дърво  :angry: Някой да може да прати?

Би трябвало ранно регналите се да могат да пратят, но нещо(поне на мен) не ми позволява като ми пише ,че трябва да съм регнат от поне 168 часа ,а вече са доста повече. Това явно скоро ще го оправят и тогава ще можем да си помагаме :)

Ахъм... Ей сега почнах да играя.... Усещам силна липса на дърво  :angry: Някой да може да прати?

Още не може да се праща :bgrin: иска 168 часа ... май е бъг , защото вече минаха 168 часа от регистрацията ми :mellow:

В началото основно ферми да се правят за да не се оставя никога прираста да спре аз сега съм на 9 ферма и 9 хамбари и същевременно е хубаво да си вдигаш и мините за да има къде да си хакаш хората да не стоят без работа в това да оставяш хората без работа за да събират злато е тъпотия щот е 100 пъти по-добре да ги пуснеш за 1 час да ти съберат 100 желязо и после да го продадеш и да вземеш злато ...за 100 желязо ти е нужно грубо казано 4000 души в мината за час а като го обмениш за злато се получава 250 злато за което са ти нужни 25000 безработни за един час да не работят ... вярно има комисионна 30% но се преживява все пак това е само началото ;)

Значи да се готвя даинвестирам в ферма 3-то ниво...за сега имам 600 дърво, си4ко живо кълца горите :bgrin: Ама дърводелницата ми е 4-то ниво и има тук-там хора да добивак камък/метал Сериозно, някой дапрати малко дърво, като гледам добива е "самата скорост" и доутре няма да имам ферма 3-то ниво :( Дайте съвет... дърводелна 5-то ниво или да стискам зъби докато изкопая още 1500 дърво (към 11-12 часа)?

Значи да се готвя даинвестирам в ферма 3-то ниво...за сега имам 600  дърво, си4ко живо кълца горите :bgrin: Ама дърводелницата ми е 4-то ниво и има тук-там хора да добивак камък/метал Сериозно, някой дапрати малко дърво, като гледам добива е "самата скорост" и доутре няма да имам ферма 3-то ниво  :( Дайте съвет... дърводелна 5-то ниво или да стискам зъби докато изкопая още 1500 дърво (към 11-12 часа)?

Дигай мината...така и така утре ще правиш фермата.Ресурса ще ти събере пак за същото време! ;)

Аз пък искам да ви попитам, след като например си направите някаква армия от 10 или от 100 ако 6тете и от 500 воинйка няма зна4ение какви са, дали веднага запо4ват да ви хабят там колко злато искат на 4ас или запо4ват да го хабят след като например тръгнат някаде на война или да колонизират?За6тото скоро мисля да си направя ама не знам как 6те се оправя със златото!

Аз пък искам да ви попитам, след като например си направите някаква армия от  10 или от 100 ако 6тете и от 500 воинйка няма зна4ение какви са,  дали веднага запо4ват да ви хабят там колко злато искат на 4ас или запо4ват да го хабят след като например тръгнат някаде на война или да колонизират?За6тото скоро мисля да си направя ама не знам как 6те се оправя със златото!

Еми аз току що си направих колония.Работата при войниците е същата като при сградите-докато не ги пуснеш в употреба си седят и нищо не харчат.А колонизирането става за 0.0000000000001 секунди! :bgrin:

Хора и аз праснах 1 скромно кралство на име Sword Dale обаче още немам грам армия :bgrin: Като понатрушам опит (и армия :P ) дано се намери 1 място и за мен в alliance-a :D

герги къв алианс бре .. тфа да не ти е л2 :) то има-няма 100 човека в тая игрица та алианси ша праат ... и аз е почнах и целта ми е до 2 месеца да имам господство над всички в сервера или там квото се води :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...