the_alien Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 30% комисионна взима и ще се намалява с всяко следващо ниво, а тези цени ше се сменят в зависинист от търсенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Аз пуснах 6-то ниво ферма.А до един час точно като стане най-после ще пусна 1-во ниво меле Засега съм 15 точки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Aз днес се прецаках с тая търговия В началото няма смисъл да се използва.Взима супер голяма комисионна <{POST_SNAPBACK}> Не си се прецакал. Търговия се иска за Ферми 8-мо ниво. Просто малко си изпреварил събитията Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Тая търговия верно е прецаквация Сега пак ще ми изгорят 100 селяка заради тъпата ферма иначе утре очаквам съюзът вече да е готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 то с времето трябва стане тая търговия рентабилно то неможе на тва ниво да стои а за съюза те още тестват много бавно са сабира тва злато ла много кофти :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Тая търговия верно е прецаквация Сега пак ще ми изгорят 100 селяка заради тъпата ферма иначе утре очаквам съюзът вече да е готов <{POST_SNAPBACK}> Много ми е интересно как утре ще има съюз като никой ощя няма 30 точки Едит: Аз съм 18т. вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Не си се прецакал. Търговия се иска за Ферми 8-мо ниво. Просто малко си изпреварил събитията <{POST_SNAPBACK}> Прецаках се, защото я използвах Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 ето как во има @ма6ината1 и е на 26 точки Налични ресурси Дърво 148 Желязо 85 Камък 1987 Злато 23 Добив на час Дърво 396 Желязо 48 Камък 125 Злато 0 Население Общо население 7437 Лимит на населението 9487 Безработно население 0 Работници 7437 Приръст на час 65 ферма 7 ниво Дърводелница 9 ниво Мина желязо 6 Каменна кариера 7 крепост 2 ниво хамбари 6 ниво търговия 1 ниво университет 1 ново военна академия 1 ниво (незнам за щоя пуснах ) и смятам утре да имам меле цяла нощ ще мачкам за злато ще правя по 80 злато на час Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Май вече може да се прави съюз Айде shadowblack да го прави и да влизаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Не че нещо ама той има по-малко точки и според мен е най-добре @машината1 да го направи. Той е най-добре с развитието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Съюз още неможе да се прави иначе вече щяха да се навъдят поне няколко просто е пусната опцията защото се приближаваме към 30--те точки Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Не че нещо ама той има по-малко точки и според мен е най-добре @машината1 да го направи. Той е най-добре с развитието. <{POST_SNAPBACK}> тва че имам няй-много точки още нищо не означава аз лично не искам да съм лидер за съветник ставам но не и за лидер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Предлагам следното. Избрахме си shadowblack за лидер, редно е да се придържаме към плана. Иначе аз утре сутринта ще имам 30 точки, като си пусна следващата ферма, гледам че и машината и the_alien също ще имат точките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 И аз ще имам 30 точки утре сутринта Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Ейй много изостанах бе...сега се прибирам трябва да наваксвам! EDIT:Малелеее...сега влезнах!Бях фрашкан с ресурс...е бях преди да си вдигна Ферма 7! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 На мен сега колко ми е добре като почнах доста добър ресурс да получавам.Вече оставям безработица за малко злато,че да събера за издръжката на армия Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Аз досега не съм играл на подобна игра, ама тъй като работя от 9 до 17:30 в един офис нищо не ми пречи да разцъквам. Само ще ви помоля някой по-отворен да постне тука някакви указания какво да се прави в началото,за да моаг да дръпна по-бързичко, че играта ми изглежда леко непонятна. nicka-а ми е Alika Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Аз досега не съм играл на подобна игра, ама тъй като работя от 9 до 17:30 в един офис нищо не ми пречи да разцъквам. Само ще ви помоля някой по-отворен да постне тука някакви указания какво да се прави в началото,за да моаг да дръпна по-бързичко, че играта ми изглежда леко непонятна. nicka-а ми е Alika <{POST_SNAPBACK}> Ами прочети каквоп пише в Кратко ръководство...там пише най-добре какво ти трябва в началото.Само ферма, мини и хамбари развивай...то после другото си идва с ресурса, който правиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Айде сега ми кажете дали някой от форума е направил съюза Warez.ru,защото някав е направил такъв съюз и това не сме ние супер здраво ни прецака тоя. .Ако е от форума да пише да видим кво ще праим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 А бе народе каде е тоя университет бе от 20 минути седя и гледам и явно съм кьорав Намерих го аз съм гений хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 А бе народе каде е тоя университет бе от 20 минути седя и гледам и явно съм кьорав <{POST_SNAPBACK}> В поръчване/проучвания. Гледай по-към средата Ами прочети каквоп пише в Кратко ръководство...там пише най-добре какво ти трябва в началото.Само ферма, мини и хамбари развивай...то после другото си идва с ресурса, който правиш! <{POST_SNAPBACK}> А така. От мините наблягай на дървото, щото за сградите то най-върви. Но не подценявай и другите мини. Гледай и какво ти трябва като проучвания Архитектурата намаля цената на сградите. Крепостта с всяко ниво дига 10% към добива на ресурс. Накратко това е, ще ти стигне за 1 седмица игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 А на кой трябва да направя свирка за да получа 1000 дърва?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 А на кой трябва да направя свирка за да получа 1000 дърва?!?!? <{POST_SNAPBACK}> На шефа на мината...ма той иска скъпо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Има съюз Warez.ru всеки който иска да влиза.Съветниците и Лидера ще се избират и назначават след 168 часа...заповядайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Айде сега ми кажете дали някой от форума е направил съюза Warez.ru,защото някав е направил такъв съюз и това не сме ние супер здраво ни прецака тоя. .Ако е от форума да пише да видим кво ще праим! <{POST_SNAPBACK}> Съдейки по играчите вътре...наш си е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.