Jump to content
BulForum.com

Imperia Online

shadowblack

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply
Aз днес се прецаках с тая търговия :angry1 В началото няма смисъл да се използва.Взима супер голяма комисионна  :sick

Не си се прецакал. Търговия се иска за Ферми 8-мо ниво. Просто малко си изпреварил събитията :D

Тая търговия верно е прецаквация :angry1

Сега пак ще ми изгорят 100 селяка заради тъпата ферма :angry: иначе утре очаквам съюзът вече да е готов :)

то с времето трябва стане тая търговия рентабилно то неможе на тва ниво да стои

а за съюза те още тестват

много бавно са сабира тва злато ла много кофти :ph34r:

Тая търговия верно е прецаквация :angry1

Сега пак ще ми изгорят 100 селяка заради тъпата ферма :angry: иначе утре очаквам съюзът вече да е готов  :)

Много ми е интересно как утре ще има съюз като никой ощя няма 30 точки :P

Едит: Аз съм 18т. вече :)

ето как во има @ма6ината1 и е на 26 точки :bgrin:

Налични ресурси

Дърво 148

Желязо 85

Камък 1987

Злато 23

Добив на час

Дърво 396

Желязо 48

Камък 125

Злато 0

Население

Общо население 7437

Лимит на населението 9487

Безработно население 0

Работници 7437

Приръст на час 65

ферма 7 ниво

Дърводелница 9 ниво

Мина желязо 6

Каменна кариера 7

крепост 2 ниво

хамбари 6 ниво

търговия 1 ниво

университет 1 ново

военна академия 1 ниво (незнам за щоя пуснах :) )

и смятам утре да имам меле цяла нощ ще мачкам за злато :bgrin: ще правя по 80 злато на час ;)

Съюз още неможе да се прави иначе вече щяха да се навъдят поне няколко просто е пусната опцията защото се приближаваме към 30--те точки ;)

Не че нещо ама той има по-малко точки и според мен е най-добре @машината1 да го направи. Той е най-добре с развитието.

тва че имам няй-много точки още нищо не означава аз лично не искам да съм лидер за съветник ставам но не и за лидер :)

Предлагам следното. Избрахме си shadowblack за лидер, редно е да се придържаме към плана. Иначе аз утре сутринта ще имам 30 точки, като си пусна следващата ферма, гледам че и машината и the_alien също ще имат точките.

Ейй много изостанах бе...сега се прибирам трябва да наваксвам! :)

EDIT:Малелеее...сега влезнах!Бях фрашкан с ресурс...е бях преди да си вдигна Ферма 7! :bgrin:

На мен сега колко ми е добре като почнах доста добър ресурс да получавам.Вече оставям безработица за малко злато,че да събера за издръжката на армия :D

Аз досега не съм играл на подобна игра, ама тъй като работя от 9 до 17:30 в един офис нищо не ми пречи да разцъквам. Само ще ви помоля някой по-отворен да постне тука някакви указания какво да се прави в началото,за да моаг да дръпна по-бързичко, че играта ми изглежда леко непонятна.

nicka-а ми е Alika

Аз досега не съм играл на подобна игра, ама тъй като работя от 9 до 17:30 в един офис нищо не ми пречи да разцъквам. Само ще ви помоля някой по-отворен да постне тука някакви указания какво да се прави в началото,за да моаг да дръпна по-бързичко, че играта ми изглежда леко непонятна.

nicka-а ми е Alika

Ами прочети каквоп пише в Кратко ръководство...там пише най-добре какво ти трябва в началото.Само ферма, мини и хамбари развивай...то после другото си идва с ресурса, който правиш! :D

Айде сега ми кажете дали някой от форума е направил съюза Warez.ru,защото някав е направил такъв съюз и това не сме ние супер здраво ни прецака тоя. :angry1 .Ако е от форума да пише да видим кво ще праим! :angry1 :angry1

А бе народе каде е тоя университет бе  от 20 минути седя и гледам и явно съм кьорав

В поръчване/проучвания. Гледай по-към средата :D

Ами прочети каквоп пише в Кратко ръководство...там пише най-добре какво ти трябва в началото.Само ферма, мини и хамбари развивай...то после другото си идва с ресурса, който правиш! :D

А така. От мините наблягай на дървото, щото за сградите то най-върви. Но не подценявай и другите мини. Гледай и какво ти трябва като проучвания :D Архитектурата намаля цената на сградите. Крепостта с всяко ниво дига 10% към добива на ресурс. Накратко това е, ще ти стигне за 1 седмица игра :P

Има съюз Warez.ru всеки който иска да влиза.Съветниците и Лидера ще се избират и назначават след 168 часа...заповядайте!

Айде сега ми кажете дали някой от форума е направил съюза Warez.ru,защото някав е направил такъв съюз и това не сме ние супер здраво ни прецака тоя. :angry1 .Ако е от форума да пише да видим кво ще праим! :angry1  :angry1

Съдейки по играчите вътре...наш си е :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...