WoT|Demandred Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 аз да си оправя икономиката, пък войската ще почака. Така де, нали и тя иска подръжка и прочие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Така значи по информация от админа на форума на Империя Онлайн.Разбрах че тряя да имате по 30 точки за да влезнете в съюза.Така че правете точки(хабете ресурси искам да кажа).Та казвайте кой иска да е в съюза аз ще направя списъка.Ако излезнат над 20 човека ще се направи 2 съюз заради високите данъци.Така че очаквам да заявявате кой ще иска да участва и кой че играе самостоятелно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Така. Понеже другите ги няма, затова най-отговорно заявявам, че евентулен/ни съюз/и на warez.ru ще участваме Pnevmotorex, Neovampirism, moonshade, van basten. Това са никовете от този форум, не никовете в играта (там има ограничение от 10 символа). EDIT: Buliwif, Fuksin, moonshade, sirWilliam. Точките към този момент са 12/11/11/11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerv Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Аз също искам да съм в съюза Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 5 засега само ще ви помоля да казвате как са ви никовете в играта и колко точки имате за справка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 кадето има warez.ru и ма6ината1 е там ника ми е същия и в играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Me 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Брой ме и мен nick MyH4o Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 И мен ме бройте с ник : fanfantasy Тази вечер изкарах 900 голд Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Аз пък еи сега станах едноличен лидер с 16 точки,поне няколко минути ще има де се кефя Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 и аз съм надъхан ама трябва се развия по добре предлагам тоя съюз да са само от Пловдив и да е незнам някво друго име например Тепе ама съгласен съм и на Warez.ru :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 За съюза съм навитак ника ми е същия ... само не разбрах има или нема съюз в момента и как се влиза в съюза ако има такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 11 човека за ся...Lord_Gudo съюз няма защото никой още не е стигнал 30 точки влез в другия форум дет тряя да има линк някъде там сме я разяснили тази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Я някой ако може да каже как е с фермите и лимита ,защото аз имам 5-то ниво ферма и лимита ми е 6100,а имам 6050 човека. Незнам дали са много или малко ,така че споделете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Я някой ако може да каже как е с фермите и лимита ,защото аз имам 5-то ниво ферма и лимита ми е 6100,а имам 6050 човека. Незнам дали са много или малко ,така че споделете <{POST_SNAPBACK}> Ами многоооо зле Ако скоро не пуснеш ферма спират да ти се трупат работници и си прецакан и аз така се прецаках Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Я някой ако може да каже как е с фермите и лимита ,защото аз имам 5-то ниво ферма и лимита ми е 6100,а имам 6050 човека. Незнам дали са много или малко ,така че споделете <{POST_SNAPBACK}> Аз в момента събирам за ферма 6... (6032 / 6105) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Я някой ако може да каже как е с фермите и лимита ,защото аз имам 5-то ниво ферма и лимита ми е 6100,а имам 6050 човека. Незнам дали са много или малко ,така че споделете <{POST_SNAPBACK}> Малко са. Помпи още Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Айде и аз се регнах Виждам доста познати хора...можеби 70%...това ме радва за сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Foruma na saiuza - казвам адреса отново.... Сега сабирам за "Търговия" имам 10 точки Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Foruma na saiuza - казвам адреса отново.... Сега сабирам за "Търговия" имам 10 точки <{POST_SNAPBACK}> Е аз за ферма 6.Няма място вече Чак след това ще правя търговията...13 точки Ех, вече ми се иска да направим съюза, че ми е интересно колко човека ще се съберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Aз днес се прецаках с тая търговия В началото няма смисъл да се използва.Взима супер голяма комисионна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Е аз за ферма 6.Няма място вече Чак след това ще правя търговията...13 точкиЕх, вече ми се иска да направим съюза, че ми е интересно колко човека ще се съберем <{POST_SNAPBACK}> Ми набираме скорост, и JDFU вече се регна... Аз съм 16 точки. Но утре ще дигам яко. Сутринта ще имам ресурса за Ферма 7-мо и Крепост 2-ро Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Aз днес се прецаках с тая търговия В началото няма смисъл да се използва.Взима супер голяма комисионна <{POST_SNAPBACK}> тогава да сабирам ли за нея или да си правя архитектура и да сабирам за войска?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 За мене лично на този етап няма никакъв смисъл от търговията. Аз още в началото четох за комисионните и се отказах от нея. Докато не си направя мините на 10-ти левъл никакви войски и тем подобни Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 За мене лично на този етап няма никакъв смисъл от търговията. Аз още в началото четох за комисионните и се отказах от нея. Докато не си направя мините на 10-ти левъл никакви войски и тем подобни <{POST_SNAPBACK}> Е на първо ниво търговията какви комисионни взима , защото смятах да си я пускам , но щом е прецакано няма смисъл . Питам , защото като дам търговия пише : Цени 1 дърво=0.5 злато 1 желязо=2.5 злато 1 камък =1 злато но нямам още първо ниво . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.