Jump to content
BulForum.com

Imperia Online

shadowblack

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Така значи по информация от админа на форума на Империя Онлайн.Разбрах че тряя да имате по 30 точки за да влезнете в съюза.Така че правете точки(хабете ресурси искам да кажа).Та казвайте кой иска да е в съюза аз ще направя списъка.Ако излезнат над 20 човека ще се направи 2 съюз заради високите данъци.Така че очаквам да заявявате кой ще иска да участва и кой че играе самостоятелно.

Така. Понеже другите ги няма, затова най-отговорно заявявам, че евентулен/ни съюз/и на warez.ru ще участваме Pnevmotorex, Neovampirism, moonshade, van basten. Това са никовете от този форум, не никовете в играта (там има ограничение от 10 символа).

EDIT: Buliwif, Fuksin, moonshade, sirWilliam. Точките към този момент са 12/11/11/11

5 засега само ще ви помоля да казвате как са ви никовете в играта и колко точки имате за справка...

и аз съм надъхан ама трябва се развия по добре предлагам тоя съюз да са само от Пловдив и да е незнам някво друго име например Тепе:))

ама съгласен съм и на Warez.ru

:ph34r:

За съюза съм навитак ника ми е същия ... само не разбрах има или нема съюз в момента и как се влиза в съюза ако има такъв :)

11 човека за ся...Lord_Gudo съюз няма защото никой още не е стигнал 30 точки влез в другия форум дет тряя да има линк някъде там сме я разяснили тази тема.

Я някой ако може да каже как е с фермите и лимита ,защото аз имам 5-то ниво ферма и лимита ми е 6100,а имам 6050 човека. Незнам дали са много или малко ,така че споделете :)

Я някой ако може да каже как е с фермите и лимита ,защото аз имам 5-то ниво ферма и лимита ми е 6100,а имам 6050 човека. Незнам дали са много или малко ,така че споделете :)

Ами многоооо зле :cry Ако скоро не пуснеш ферма спират да ти се трупат работници и си прецакан и аз така се прецаках :punk :bgrin:

Аз в момента събирам за ферма 6... (6032 / 6105)

Малко са. Помпи още ;)

Foruma na saiuza - казвам адреса отново....

Сега сабирам за "Търговия" имам 10 точки  :)

Е аз за ферма 6.Няма място вече :) Чак след това ще правя търговията...13 точки

Ех, вече ми се иска да направим съюза, че ми е интересно колко човека ще се съберем :)

Е аз за ферма 6.Няма място вече :) Чак след това ще правя търговията...13 точки

Ех, вече ми се иска да направим съюза, че ми е интересно колко човека ще се съберем :)

Ми набираме скорост, и JDFU вече се регна... Аз съм 16 точки. Но утре ще дигам яко. Сутринта ще имам ресурса за Ферма 7-мо и Крепост 2-ро :D

Aз днес се прецаках с тая търговия :angry1 В началото няма смисъл да се използва.Взима супер голяма комисионна  :sick

тогава да сабирам ли за нея или да си правя архитектура и да сабирам за войска??

За мене лично на този етап няма никакъв смисъл от търговията. Аз още в началото четох за комисионните и се отказах от нея. Докато не си направя мините на 10-ти левъл никакви войски и тем подобни :punk

За мене лично на този етап няма никакъв смисъл от търговията. Аз още в началото четох за комисионните и се отказах от нея. Докато не си направя мините на 10-ти левъл никакви войски и тем подобни  :punk

Е на първо ниво търговията какви комисионни взима :confused , защото смятах да си я пускам , но щом е прецакано няма смисъл ;) .

Питам , защото като дам търговия пише :

Цени

1 дърво=0.5 злато

1 желязо=2.5 злато

1 камък =1 злато

но нямам още първо ниво .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...