shadowblack Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Адресът на играта е http://www.imperiaonline.org/ . Това е безплатна българска онлайн игра. От вчера тече записване за затворената бета на играта, която започва на 20 Август. Съгласно изнесената до момента информация играта съдържа: 14 000+ уникални герба 10 000+ уникални полеви сцени 12 000+ уникални провинции Авторски рисунки от професионален художник Авторски текстове от истински майстор на късия разказ Реална карта Запленяващ сюжет 15 бойни единици (картинки и описания можете да видите на сайта) Засега няма информация за сградите. Като почне бетата ще видим. /офф: Защо не можем ние да си пишем подзаглавията на темите? EDIT: Посещавайте форума! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 lol тва тря да се види, само да не се сбъгясва OFF / е що да не можеш да си пишеш подзаглавие Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 I hate to say this, but this game will be a living testicle. The way I see it, it has nothing to do with MMORPG... The only plus is - It's made in BG. That is why i signed up for the Beta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted August 15, 2005 Author Share Posted August 15, 2005 I hate to say this, but this game will be a living testicle. The way I see it, it has nothing to do with MMORPG... The only plus is - It's made in BG. That is why i signed up for the Beta... <{POST_SNAPBACK}> Кой говори за MMORPG? Играта е стратегия - това, че е ММО, не я прави MMORPG. Иначе дали си прав за играта ще видим като я почнем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Ами аз вчера се опитах да се регистрирам. Попълних си всичко както му е реда дадох точен мейл. Обаче нъцки. Уж трябваше да получа акаунт на него. Няма нищо и днес EDIT: @shadowblack Май така ще направя EDIT2: Ми аз сега се усетих моето е 12 EDIT3: Ми да няма да получа мейл като името ми е над 10 символа От втория път стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Кой говори за MMORPG? Играта е стратегия - това, че е ММО, не я прави MMORPG. Иначе дали си прав за играта ще видим като я почнем. <{POST_SNAPBACK}> Верно бе...моя грешка. Все пак мисля, че няма да е нищо особено. Дано да греша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted August 15, 2005 Author Share Posted August 15, 2005 Ами аз вчера се опитах да се регистрирам. Попълних си всичко както му е реда дадох точен мейл. Обаче нъцки. Уж трябваше да получа акаунт на него. Няма нищо и днес <{POST_SNAPBACK}> Аз лично получих е-мейла моментално, макар и в Bulk папката (при регистрацията ползвах моя Yahoo адрес). Въпросният мейл всъщност не съдържа нищо важно: Регистрацията ви е приета. Бета теста ще започне на 20ти август. И това е - няма нито парола за активиране на акаунта, нито нищо. Все пак питай някой от двамата админи дали имаш акаунт. EDIT: Pnevmotorex, и shadowblack е 11 букви. Когато се регистрирах писах именно shadowblack и уж ме регистрира, но сигурно последната буква я е отрязало (беше ми казано във форума на играта, че повече от 10 букви няма да мога да регистрирам). Кофти, но какво да се прави - ще го преживеем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Е как може името да е до 10 букви. Ебати, Pnevmotorex е 11. Както и да е, ако се намърдам вътре, ще се видим там (Buliwif ми е ника) EDIT: Ми освен веднага да заформим пак един съюз warez.ru, дето ша мачка наред. 100% ще има старите познайници от BF-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Регистрацията ви е приета. Бета теста ще започне на 20ти август. дано е интересно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 и ma6inata1 ша е там само да се регистрирам и да дочакам 20 но от това което виждам ме заинтригува Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Регистрацията ви е приета. Бета теста ще започне на 20ти август. Хахааа, българска игра поне да си бяха оправили правописа... И това го пращат на всеки, който се регистрира... Както и да е, и аз съм там! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Хахааа, българска игра поне да си бяха оправили правописа... И това го пращат на всеки, който се регистрира... Както и да е, и аз съм там! <{POST_SNAPBACK}> Абе или аз не доскив или ... ама къде точно е грешката? Съжелявам за офтопика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Абе или аз не доскив или ... ама къде точно е грешката? Съжелявам за офтопика <{POST_SNAPBACK}> Няма пълен член А за warez.ru клан... ами няма ли да е малко неуместно, все пак вече няма warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Колко време отнема на мейла, за да пристигне. Защото моя го няма EDIT Таман се бях притеснил, мейла доди По въпроса за клана warez.ru - ми то това тръгна още от декември месец в Булфлийта (е тогава беше warez_ru). Доста от играчите, които ще играят Imperia Online са взели дейно участие и в Булфлийт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Няма пълен член А за warez.ru клан... ами няма ли да е малко неуместно, все пак вече няма warez.ru <{POST_SNAPBACK}> така ни знаят всички нека ги боли моята регистрация таман е дошла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 И аз се регнах На въпроса "от кого разбрахте за играта" писах от shadowblack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Ооооо, много съм навит на играта, нямам търпение! Във форума пишеше някакви готини нещица за съюзите, например, че ще трябва най-малко 5 души да има в него... Ще се съберем 5, нали? (ама че тъп въпрос, нали ще сме най-големият и мощен съюз в играта (сега видях, ч само тук са писали повече от 5 души) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 Не знам дали играта ще е хубава или не (това ще се види в бетата), но поне админите се отнасят сериозно. Доказателството: след пускането на темата Авторско право и други такива неща надписът на картинката на началната страница вече е сменен - не пише 'първата българска...', а 'българската средновековна...'. Господата от Bulfleet продължават да твърдят, че тяхната игра е пъравата българска масова онлайн игра. Съюзите се очертават доста по-различни от тези в Bulfleet. съюз ще се очредява от 5 души минимумще има избори за лидер. ще има съюзна каса Но да не избързваме. Нека да дойде 20 и ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Не знам дали играта ще е хубава или не (това ще се види в бетата), но поне админите се отнасят сериозно. Доказателството: след пускането на темата Авторско право и други такива неща надписът на картинката на началната страница вече е сменен - не пише 'първата българска...', а 'българската средновековна...'. Господата от Bulfleet продължават да твърдят, че тяхната игра е пъравата българска масова онлайн игра. Съюзите се очертават доста по-разлиЗни от тези в Bulfleet. Но да не избързваме. Нека да дойде 20 и ще видим. <{POST_SNAPBACK}> Предполагам всички тук ще сме в един съюз. След като ще има избори, то най-естествения кандидат за лидер ще е shadowblack Дано тази игра не се изроди както Булфлийт, понеже наистина там стана шуробаджанащина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 И аз се записах много сериозно се надявам да е нещо подобно на Утопиата...досега несъм прочел форумите ама сега ще ги погледна Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 И аз се записах много сериозно се надявам да е нещо подобно на Утопиата...досега несъм прочел форумите ама сега ще ги погледна <{POST_SNAPBACK}> Аз пък нищо няма да чета ще се оставя на изненадата Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 и ma6inata1 ша е там само да се регистрирам и да дочакам 20 но от това което виждам ме заинтригува <{POST_SNAPBACK}> Мдам...и мен ми хареса!Аз вече и реших за какви единици ще блъскам! Ех...дано да не се стои по нощите, че издивях вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Мдам...и мен ми хареса!Аз вече и реших за какви единици ще блъскам! Ех...дано да не се стои по нощите, че издивях вече. <{POST_SNAPBACK}> Ехехе т'ва с войниците ме разби . Дано е по-добра от bulfleet-a . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 И аз са регнах.Мисля, че играта ще е яка.Дано само да не е крадена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Някой знае ли утре от колко часа започва играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.