Jump to content
BulForum.com

Imperia Online

shadowblack

Recommended Posts

Адресът на играта е http://www.imperiaonline.org/ . Това е безплатна българска онлайн игра. От вчера тече записване за затворената бета на играта, която започва на 20 Август.

Съгласно изнесената до момента информация играта съдържа:

14 000+ уникални герба

10 000+ уникални полеви сцени

12 000+ уникални провинции

Авторски рисунки от професионален художник

Авторски текстове от истински майстор на късия разказ

Реална карта

Запленяващ сюжет

15 бойни единици (картинки и описания можете да видите на сайта)

Засега няма информация за сградите. Като почне бетата ще видим.

/офф: Защо не можем ние да си пишем подзаглавията на темите?

EDIT: Посещавайте форума!

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply
I hate to say this, but this game will be a living testicle. The way I see it, it has nothing to do with MMORPG... The only plus is - It's made in BG. That is why i signed up for the Beta...

:blink: :blink: Кой говори за MMORPG? Играта е стратегия - това, че е ММО, не я прави MMORPG.

Иначе дали си прав за играта ще видим като я почнем.

:D Ами аз вчера се опитах да се регистрирам. Попълних си всичко както му е реда дадох точен мейл. Обаче нъцки. Уж трябваше да получа акаунт на него. Няма нищо и днес :rolleyes:

EDIT: @shadowblack Май така ще направя :)

EDIT2: Ми аз сега се усетих моето е 12 :bgrin:

EDIT3: Ми да няма да получа мейл като името ми е над 10 символа :rolleyes: От втория път стана :D

:blink:  :blink: Кой говори за MMORPG? Играта е стратегия - това, че е ММО, не я прави MMORPG.

Иначе дали си прав за играта ще видим като я почнем.

Верно бе...моя грешка. Все пак мисля, че няма да е нищо особено. Дано да греша...

Ами аз вчера се опитах да се регистрирам. Попълних си всичко както му е реда дадох точен мейл. Обаче нъцки. Уж трябваше да получа акаунт на него. Няма нищо и днес :rolleyes:

Аз лично получих е-мейла моментално, макар и в Bulk папката (при регистрацията ползвах моя Yahoo адрес). Въпросният мейл всъщност не съдържа нищо важно:

Регистрацията ви е приета. Бета теста ще започне на 20ти август.

И това е - няма нито парола за активиране на акаунта, нито нищо. Все пак питай някой от двамата админи дали имаш акаунт.

EDIT: Pnevmotorex, и shadowblack е 11 букви. Когато се регистрирах писах именно shadowblack и уж ме регистрира, но сигурно последната буква я е отрязало (беше ми казано във форума на играта, че повече от 10 букви няма да мога да регистрирам). Кофти, но какво да се прави - ще го преживеем.

Е как може името да е до 10 букви. Ебати, Pnevmotorex е 11. Както и да е, ако се намърдам вътре, ще се видим там (Buliwif ми е ника)

EDIT: Ми освен веднага да заформим пак един съюз warez.ru, дето ша мачка наред. 100% ще има старите познайници от BF-то ;)

Регистрацията ви е приета. Бета теста ще започне на 20ти август.

Хахааа, българска игра :) поне да си бяха оправили правописа... И това го пращат на всеки, който се регистрира... :bgrin: :blink:

Както и да е, и аз съм там!

Хахааа, българска игра :) поне да си бяха оправили правописа... И това го пращат на всеки, който се регистрира... :bgrin:  :blink:

Както и да е, и аз съм там!

Абе или аз не доскив или ... ама къде точно е грешката? :bgrin: Съжелявам за офтопика :rolleyes:

Абе или аз не доскив или ... ама къде точно е грешката?  :bgrin: Съжелявам за офтопика   :rolleyes:

Няма пълен член :P

А за warez.ru клан... ами няма ли да е малко неуместно, все пак вече няма warez.ru :)

Колко време отнема на мейла, за да пристигне. Защото моя го няма :cry :cry

EDIT Таман се бях притеснил, мейла доди :)

По въпроса за клана warez.ru - ми то това тръгна още от декември месец в Булфлийта (е тогава беше warez_ru). Доста от играчите, които ще играят Imperia Online са взели дейно участие и в Булфлийт.

И аз се регнах :) На въпроса "от кого разбрахте за играта" писах от shadowblack :D

Ооооо, много съм навит на играта, нямам търпение! Във форума пишеше някакви готини нещица за съюзите, например, че ще трябва най-малко 5 души да има в него... Ще се съберем 5, нали? (ама че тъп въпрос, нали ще сме най-големият и мощен съюз в играта :))

(сега видях, ч само тук са писали повече от 5 души)

Не знам дали играта ще е хубава или не (това ще се види в бетата), но поне админите се отнасят сериозно. Доказателството: след пускането на темата Авторско право и други такива неща надписът на картинката на началната страница вече е сменен - не пише 'първата българска...', а 'българската средновековна...'. Господата от Bulfleet продължават да твърдят, че тяхната игра е пъравата българска масова онлайн игра.

Съюзите се очертават доста по-различни от тези в Bulfleet.

съюз ще се очредява от 5 души минимум

ще има избори за лидер.

ще има съюзна каса

Но да не избързваме. Нека да дойде 20 и ще видим.

Не знам дали играта ще е хубава или не (това ще се види в бетата), но поне админите се отнасят сериозно. Доказателството: след пускането на темата Авторско право и други такива неща надписът на картинката на началната страница вече е сменен - не пише 'първата българска...', а 'българската средновековна...'. Господата от Bulfleet продължават да твърдят, че тяхната игра е пъравата българска масова онлайн игра.

Съюзите се очертават доста по-разлиЗни от тези в Bulfleet.

Но да не избързваме. Нека да дойде 20 и ще видим.

Предполагам всички тук ще сме в един съюз. След като ще има избори, то най-естествения кандидат за лидер ще е shadowblack :D :thumbs-up: Дано тази игра не се изроди както Булфлийт, понеже наистина там стана шуробаджанащина.

И аз се записах:) много сериозно се надявам да е нещо подобно на Утопиата...досега несъм прочел форумите ама сега ще ги погледна:)

И аз се записах:) много сериозно се надявам да е нещо подобно на Утопиата...досега несъм прочел форумите ама сега ще ги погледна:)

Аз пък нищо няма да чета ще се оставя на изненадата :lol: :lol:

и ma6inata1 ша е там само да се регистрирам и да дочакам 20 но от това което виждам ме заинтригува  :)

Мдам...и мен ми хареса!Аз вече и реших за какви единици ще блъскам! :) Ех...дано да не се стои по нощите, че издивях вече. :bgrin:

Мдам...и мен ми хареса!Аз вече и реших за какви единици ще блъскам! :) Ех...дано да не се стои по нощите, че издивях вече. :bgrin:

Ехехе т'ва с войниците ме разби :lol: . Дано е по-добра от bulfleet-a ;) .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...