Jump to content
BulForum.com

Какво стана с Savage?

Mr.Tinkertrain

Recommended Posts

Много гадно :angry1 Свалях си бавно,но славно играта и изведнъж вси4ко се прецака.На флашгет ми дава 4ервения Х на вси4ки файлове.От search намерих директорията на играта,ама като тръгна да я отварям/страницата/ ми дава error.Ще се оправи ли това нещо или да се мъ4а от FTL :confused :(

Вси4ко е ОК!Ама да питам админите предвижда ли се пак някво разместване,защото мисля утре докато съм на даскало да оставя компа да дърпа и няма кой да гледа за грешки.

П.С.Първа смяна съм :zzz

Вси4ко е ОК!Ама да питам админите предвижда ли се пак някво разместване,защото мисля утре докато съм на даскало да оставя компа да дърпа и няма кой да гледа за грешки.

П.С.Първа смяна съм :zzz

Едва ли ще има повече промени при положение че 100% от ФТП-то(игрите де) са преместени вече) :)

E Tva beshe super tupotia ot strana na adminite .. PONE DA NI BIAHA PREDUPREDILI !!!!

ALA BALA NICA ... SMOTANIACI ... znaete li che zaradi vas smotani geyove az si preebah polovinata neshta ... PEDALI !!!.. are sia slojete mi oshte niakoi procent WARN... ta moje sled tva gomnoto da vi izlezne malko po tvurdo !...

P.S. Pak ne zasiagam nikoi no ako smiatate da serete naliavo i nadiasno bez da preduprejdavate to ne znam kakva e polzata ot toia FORUM ... VSE PAK TOVA E FORUM PODIAVOLITE !!! A forum smiatam vsichki znaiat kakvo e ... A za tezi koito ne znaiat .. "Foruma e miasto kadeto vseki moje da izkaje lichno mnenie"

I ako ima niakakvi promeni TO TE TRIABVA DA BUDAT OPOVESTIAVANI !!!

Are bye i sha se vidim dogodina ! :angry1 :angry1 :sick :sick

SMOTANIACI !! Ei tva mi se pravi ot vas :sick :sick :sick :sick :sick

P.S.2 .... Ama kolko WARN sha si napravia sia aaa ???? A pitate li dali mi puka a ?

Когато свърши мястото освен да се изчака 2 дни всички да видят, че ще се мести и тогава да се мести, а? Или тогава пак ще се мрънка, че не можеше да се тества. WarezBG го издуха яко сега...

Той както се досещате този отговор вече няма как да го види.

Guest warezzBG

Samo ti taka si mislish .. i mojesh da sujaliavash za tova .. na mene ne mi prechi taia rabota .. ne che ima koi znae kakvo vuv toia forum obache ne mislia che taka triabva da se otnasiate sus potrebitelite na foruma ..

P.S. I vse pak go vidiah de ! :bgrin: :evil :devil

Тогава не се отнасяй и ти така с никой. Псуването е против правилата на форума и не трябва да си мислиш, че можеш да минеш метър. Още повече пък след подобно изхвърляне.

Значи можеш да псуваш по най-селския начин, но не можеш да бъдеш наказан така? Loser.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...