Psihara^^ Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Бях да го гледам още на премиерата в петък. Бих казал , че това е 1 много ама много оригинален филм. Нещо , което не бях виждал от години. С интересна история и добра актьорска игра... Който не го е гледал според мен е изпуснал много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Бях да го гледам още на премиерата в петък. Бих казал , че това е 1 много ама много оригинален филм. Нещо , което не бях виждал от години. С интересна история и добра актьорска игра... Който не го е гледал според мен е изпуснал много... <{POST_SNAPBACK}> Съгласен . Много добър филм , различава се от повечето филми , които излизат напоследък . Актьорите (за мен преди филма безизвестни) си играят ролите перфектно ! Наистина , които има съмнения да не се чуди , ама да го гледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Бях да го гледам още на премиерата в петък. Бих казал , че това е 1 много ама много оригинален филм. Нещо , което не бях виждал от години. С интересна история и добра актьорска игра... Който не го е гледал според мен е изпуснал много... <{POST_SNAPBACK}> Не искам да си налагам мнението, но къде е видя тая добра актьорска игра, бе братле? То направо нямаше никаква игра по-скоро. Филмът си е фантастичен екшън. Никой не залага в подобни ленти на актьорското майсторство. Не искам да кажа, че Йохансон и Макгрегър са слаби, но с подобен сюжет няма как да са на високо ниво.По-подробно съм си казал мнението за "Островът" в темата " Гледах" Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Dneska hodih da go gledam i mi haresa stra6no mnogo .Otdavna ne biah gledal tolkova hubav film.A madamata.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 На мен лично, филма ми хареса. 9/10. нещо интересно и ново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Нищо особено. 4.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Като за губещ време екшън става, но не ме накара да мисля, нито да чувствам (освен ревност когато Скарлет целуваше Юън.... Жалко, че добри актьори бяха погубени в подобен филм. 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Като за губещ време екшън става, но не ме накара да мисля, нито да чувствам (освен ревност когато Скарлет целуваше Юън.... Жалко, че добри актьори бяха погубени в подобен филм. 5/10 Надали филма има за цел да те накара да мислиш или чувстваш. Това си е просто един Sci-Fi Action. Мен само драмите ме карат да чувствам нещо и само обърканите трилъри ме карат да се замислям. Дори и филми като Кръстника и Междузвездни Войни не разбудиха размисли и чувства. От сега казвам, че не се заяждам, а пиша в съвсем сдържан и спокоен тон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Надали филма има за цел да те накара да мислиш или чувстваш. Това си е просто един Sci-Fi Action. Мен само драмите ме карат да чувствам нещо и само обърканите трилъри ме карат да се замислям. Дори и филми като Кръстника и Междузвездни Войни не разбудиха размисли и чувства. От сега казвам, че не се заяждам, а пиша в съвсем сдържан и спокоен тон. <{POST_SNAPBACK}> Добре де, нека префасонирам изказването си. Дори за губещ времето екшън имаше твърде много недостатъци. Изискванията на публиката към жанра се променят и неможе едни и същи клишета да действат безотказно безкрайно много време. Да не говорим, че имаше и някои чисто технически твърде неизпипани сцени, което си е направо непростимо, имайки предвид колко милиони се хвърлят във филмовия бизнес в днешно време. Намериха се 2-3 момента, в които режисьора и актьорите можеха евентуално да покажат майсторство, но изпълнението беше далеч под необходимото ниво. Просто смятам, че публиката еволюира (в някои случаи деградира) и както всяко изкуство киното трябва също да се развива, а не да тъпче на едно и също място. Като ще е екшън нека да е нещо ново и различно, за да може и мислещите хора да му се насладят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Ами аз не съм гледал друг път филм с подобна концепция. Колкото до техническите грешки, видях само една. като даваха зад холограмата и се виждаше стената по която се прожектира холограмата, тази стена не стигаше до върха на сградата, което е някакси немислимо, защото като погледнат хората нагоре и ще блесне тъмнината. според мен трябваше да е купол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Филмът е супер,гледах го в лятното кино и ми хареса страшно много,който не го гледа губи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Ами аз не съм гледал друг път филм с подобна концепция. Колкото до техническите грешки, видях само една. като даваха зад холограмата и се виждаше стената по която се прожектира холограмата, тази стена не стигаше до върха на сградата, което е някакси немислимо, защото като погледнат хората нагоре и ще блесне тъмнината. според мен трябваше да е купол. <{POST_SNAPBACK}> Да това е така!И на мен лично филма много ми хареса!10/10Имаше и още няколко ама не са нищо особенно.Филма е много оригинален и не знам какво клишарско виждате в него!На мен ми дойде много свеж! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 На мен също много ми хареса филма Оценка: 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 филма не е лош началото според мен е взето от един роман на Заметин - НИЕ романа е антиотопия (в романа се разказва за един затворен свят точно такъв какъвто живееха клонингите и т.н.) , харесами и има върхо какво да се по заамислиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeglos Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Филмът беше доста добър, въпреки, че не оправда очакванията ми напълно. Актьорската игра, доколкото имаше такава , беше на ниво, колите, яхтите и темп подобните техники просто рулираха.. Всичко беше представено някак измислено, фантастично и едновременно с това реално. Филмчето кефеше.. определено не беше поредната безсмислена американска пуцалка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 filma e dobar zaslujava si gledaneto prosto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.