Jump to content
BulForum.com

(Островът) The Island - Коментари...

Recommended Posts

Бях да го гледам още на премиерата в петък. Бих казал , че това е 1 много ама много оригинален филм. Нещо , което не бях виждал от години. С интересна история и добра актьорска игра... Който не го е гледал според мен е изпуснал много...

Бях да го гледам още на премиерата в петък. Бих казал , че това е 1 много ама много оригинален филм. Нещо , което не бях виждал от години. С интересна история и добра актьорска игра... Който не го е гледал според мен е изпуснал много...

Съгласен . Много добър филм , различава се от повечето филми , които излизат напоследък ;) . Актьорите (за мен преди филма безизвестни) си играят ролите перфектно ! Наистина , които има съмнения да не се чуди , ама да го гледа :excl:

Не искам да си налагам мнението, но къде е видя тая добра актьорска игра, бе братле? То направо нямаше никаква игра по-скоро. Филмът си е фантастичен екшън. Никой не залага в подобни ленти на актьорското майсторство. :excl: Не искам да кажа, че Йохансон и Макгрегър са слаби, но с подобен сюжет няма как да са на високо ниво.

По-подробно съм си казал мнението за "Островът" в темата " Гледах" ;)

Като за губещ време екшън става, но не ме накара да мисля, нито да чувствам (освен ревност когато Скарлет целуваше Юън...:)). Жалко, че добри актьори бяха погубени в подобен филм.

5/10

Като за губещ време екшън става, но не ме накара да мисля, нито да чувствам (освен ревност когато Скарлет целуваше Юън...:)). Жалко, че добри актьори бяха погубени в подобен филм.

5/10

Надали филма има за цел да те накара да мислиш или чувстваш. Това си е просто един Sci-Fi Action. Мен само драмите ме карат да чувствам нещо и само обърканите трилъри ме карат да се замислям. Дори и филми като Кръстника и Междузвездни Войни не разбудиха размисли и чувства. От сега казвам, че не се заяждам, а пиша в съвсем сдържан и спокоен тон.

Надали филма има за цел да те накара да мислиш или чувстваш. Това си е просто един Sci-Fi Action. Мен само драмите ме карат да чувствам нещо и само обърканите трилъри ме карат да се замислям. Дори и филми като Кръстника и Междузвездни Войни не разбудиха размисли и чувства. От сега казвам, че не се заяждам, а пиша в съвсем сдържан и спокоен тон.

Добре де, нека префасонирам изказването си. Дори за губещ времето екшън имаше твърде много недостатъци. Изискванията на публиката към жанра се променят и неможе едни и същи клишета да действат безотказно безкрайно много време. Да не говорим, че имаше и някои чисто технически твърде неизпипани сцени, което си е направо непростимо, имайки предвид колко милиони се хвърлят във филмовия бизнес в днешно време. Намериха се 2-3 момента, в които режисьора и актьорите можеха евентуално да покажат майсторство, но изпълнението беше далеч под необходимото ниво. Просто смятам, че публиката еволюира (в някои случаи деградира) и както всяко изкуство киното трябва също да се развива, а не да тъпче на едно и също място. Като ще е екшън нека да е нещо ново и различно, за да може и мислещите хора да му се насладят.

Ами аз не съм гледал друг път филм с подобна концепция.

Колкото до техническите грешки, видях само една. като даваха зад холограмата и се виждаше стената по която се прожектира холограмата, тази стена не стигаше до върха на сградата, което е някакси немислимо, защото като погледнат хората нагоре и ще блесне тъмнината. според мен трябваше да е купол.

Ами аз не съм гледал друг път филм с подобна концепция.

Колкото до техническите грешки, видях само една. като даваха зад холограмата и се виждаше стената по която се прожектира холограмата, тази стена не стигаше до върха на сградата, което е някакси немислимо, защото като погледнат хората нагоре и ще блесне тъмнината. според мен трябваше да е купол.

Да това е така!И на мен лично филма много ми хареса!10/10Имаше и още няколко ама не са нищо особенно.Филма е много оригинален и не знам какво клишарско виждате в него!На мен ми дойде много свеж! :punk

:gangstah:

филма не е лош началото според мен е взето от един роман на Заметин - НИЕ

романа е антиотопия (в романа се разказва за един затворен свят точно такъв какъвто живееха клонингите и т.н.) , харесами и има върхо какво да се по заамислиш :)

Филмът беше доста добър, въпреки, че не оправда очакванията ми напълно. Актьорската игра, доколкото имаше такава :rolleyes: , беше на ниво, колите, яхтите и темп подобните техники просто рулираха.. :punk :woot

Всичко беше представено някак измислено, фантастично и едновременно с това реално. ;) Филмчето кефеше.. определено не беше поредната безсмислена американска пуцалка. ;) :P :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...