genecatcher Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Ето, че дойде времето и аз да се похваля с нов цифров апарат и първото ми произведение: 1. Take your VITAMINS alphabetically Някои ще си помислят, че не е авторско заради английския текст, но аз ви гарантирам, че е. Просто обичам да си слагам разни слогони на английски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Имаме вече такива теми...няколко. Но тази сега е май най-ползваната и се явява като официална. Иначе добра работа. Хубава светлина и цветовете са станали точни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted August 14, 2005 Author Share Posted August 14, 2005 Има ли смисъл да я местя темата? От сега нататък ще знам! Мерси за добрата оценка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Хахаха...това,ако е твое ...иначе картината ми харесва!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted August 14, 2005 Author Share Posted August 14, 2005 Хахаха...това,ако е твое ...иначе картината ми харесва!!! <{POST_SNAPBACK}> Само кажи и ти давам оригиналното изображение. Даже ще си напиша името на лист хартия и пак ще го снимам - още седи на масата в кухнята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Не се засягай и ти пък... По-добре го приеми като комплимент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Супер е снимката , браво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.