downlow Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Космосът е едно неописуемо нещо!!! Ако сте зайнтересъвани от други планети,спътници и т.н. вижте този сайт. www.hubblesite.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 тия снимки в wallpaper истински ли са Някой от тях изглеждат като правени на фото шоп Иначе са мноо яки Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Истински са и още как. Снимките са върха. Скоро ще си имам нов wallpaper. Най-ми харесва на мен инкубатора на слънца. Е това е истинска красота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Много са яки майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
downlow Posted August 15, 2005 Author Share Posted August 15, 2005 Радвам се, че ви харесват, но за съжаление не мога да гарантирам дали са истински или не. Предполагаме че са... Истински са и още как. Снимките са върха. Скоро ще си имам нов wallpaper. Най-ми харесва на мен инкубатора на слънца. Е това е истинска красота. <{POST_SNAPBACK}> Радвам се, че ви кефят...но не мога да ви кажа колко са истински... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Чудни са снимките . Мерси за сайта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 На мен ми се виждат като картинки а не снимки но може и да се бъркам все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Ами аз много обичам да гледам научно популярни филми за планетите и космоса и се интересувам от тези неща и мога да Ви потвърдя, че са истински. Фотошопа ряпа да яде. Всички снимки са уникални и са ги подбрали много добре. Само че не мога да си намеря картинка като горната която я дадох, само че изчистена. Без да е разделена на две и с темподобните й очертания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Ами аз много обичам да гледам научно популярни филми за планетите и космоса... Най-ми харесва на мен инкубатора на слънца. <{POST_SNAPBACK}> Личи си Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 айде да се върнем на земята която изглежда така от височко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.