Jump to content
BulForum.com

АХАТ

blowcow

Recommended Posts

Олеее :woot на 23 вторник АХАТ са вав Пловдив :punk и...сега само някой ако може да ми каже колко е билета ще сам му много благодарен :pirate

Цената на билета ще е 7 лева или 10 с диск на групата. Концертът е на Античен Театър на 23-ти от 20:00 часа. Продължителността му ще бъде около 2 часа.

Само още едно въпросче имам за билета-от магазин музикален свят-този дето продаваше билети и за Brazen Abat(много се извинявам не знам как се пише :( ) концерта там ше има ли 10 лб сас диск че и аз дискче искам

каса пред Драматичен театър

Музикален център, тел. 032/626361

магазин "Музикален свят", тел. 032/273456

Това са местата,от които можеш да си купиш билети(+СD) според сайта на SME

П.С.Пише се Abbot,а не Abat

П.П.С.Простено ти е :D

Не,не е походът :( някакав от концерт във Софиа-ако искате ще го уплоад довечера ама може да го уплоад вав друг формат-не Мп3 защото още не сам свикнал сас СД екстрактора но ще го има :)

Няма да го ъплоаднеш, защото отдавна има концерта, който беше преди години когато Deep Purple бяха в BG за концерт от турнето Abandon (актуалният им тогава албум се казваше така). Та Ахат бяха подгряващата банда и се справиха прекрасно и въпросното творение е много добре. Предлагаше се БЕЗПЛАТНО към списание Нов Ритъм няколко месеца след случката.

Сега вероятно става дума за РЕМАСТЕРИРАН вариант на "Походът" или за най-доброто от софийската банда.

EDIT: Имам => Има.

Олее концертът беше ЛУД :wir много ми хареса и със бетароене чакам още един техен :punk оооо и ме интервюираха(не знам дали се пише така простете скаран съм със правописа) от някаква телевизия мен и още 2ма приятели :woot невероятно беше :pirate

Az puk se nakefih nai-veche na Nov Jivot, Durvoto i Long Live Rock N Roll. Obache skibahte li kak publikata se izkefi nai-mnogo na edinstveniq cover song ;P a ne na tehnite pesni ;)

Na men mi beshe malko skuchen koncerta. Mai sum povreden neshto :)

Koncerta be6e dwa pyti po-hubaw ot tozi na Joe Lynn Turner!

gadno sravnenie no az mislq taka...

i sto pyti po-dobyr zwuk !

na koncerta na Turner edinstwenoto hubawo mu be6e dyjda i towa 4e swireha glawno Rainbow i Purple par4eta... no po-lo6o izpylnenie na Can't Let You Go ne sym 4uwal i w horemacite

Видяхте ли имаше и фланелки на АХАТ дали вече ги има и във метал шопа :confused -аз не си носех много пари иначе щях да си я взема :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...